Mysza2 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 do góry Gwiazdeczko:) zajrzyjcie cioteczki na bazarek dla biednego Sipka i podnieście chociaż http://www.dogomania.pl/threads/211846-letnie-ciuszki-i-nie-tylko-dla-Sipka-do-03.08.2011-godz-23-00 Quote
Nadziejka Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 :bye::ylsuper::thumbs:sciskuniamy Gwiazdeczko i mocno trzymamy za ten jeden jedyny domus! Alez masz tam rajus ninieczko:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Szukamy dla Gwiazdeczki najcudowniejszego miejsca na ziemi :) choć trudno będzie znaleźć miejsce lepsze od akutalnego ;) Quote
Beatkaa Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Szukamy dla Gwiazdeczki najcudowniejszego miejsca na ziemi :) choć trudno będzie znaleźć miejsce lepsze od akutalnego ;) Zgadzam się :) Ale na pewno gdzieś taki dla niej istnieje :) Quote
gorki330 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Witajcie :). Przepraszam że nie piszę zbyt często , ale to dobry znak - jest dobrze :) Zibi jest zdrowa ma apetyt i rozrabia jak zając w kapuście , wprawdzie tydzień temu w sobotę wylądowała u weterynarza ale następnego dnia było wszyskto ok dlatego o tym nie pisałam . W sobote od rana dziewczynka jakaś taka spokojna nie buszowała po wszystkich kojcach nie "wypijała" może raczej wylewała wszystkim wody, no ale nic ,myślę poczekam . Ale gdy karmiłam psiaki i nie było tańca radości to juz zapaliła sie żółta lampka , po półgodzinie gdy jedzonko nie znikło - decyzja jedziemy do "doktorów". Zrobiłam badania w kierunku cukrzycy , nerek i watroby no i pudło , wszysko ok , dostała zastrzyki na trzy dni -przeciwzapalno-rozkurczowo-przeciwbólowo , nie było sra..ki i wymiotów - normalnie zagadka. Wszystko dobrze sie skończyło , myśle że miała pewnie niestrawność , a nawet wiem na pewno bo odkryłam że zeżarła pół sernika .:evil_lol: Było dużo śmiechu i po sprawie. Powiem wam że jak było tak jej nie dobrze to wyglądała jak pies maltretowany - oczy jak u spaniela , całkowicie zwisły ,gęba otwarta z ślnotokiem , bekała jak by piwa się opiła i ten wyraz pyska pod tytułem jestem taka mała i nic nie zrobiłam .:evil_lol: Pozdrawiam Kasia i Zibi sernikojad :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 gorki330 napisał(a):Witajcie :). Przepraszam że nie piszę zbyt często , ale to dobry znak - jest dobrze :) Zibi jest zdrowa ma apetyt i rozrabia jak zając w kapuście , wprawdzie tydzień temu w sobotę wylądowała u weterynarza ale następnego dnia było wszyskto ok dlatego o tym nie pisałam . W sobote od rana dziewczynka jakaś taka spokojna nie buszowała po wszystkich kojcach nie "wypijała" może raczej wylewała wszystkim wody, no ale nic ,myślę poczekam . Ale gdy karmiłam psiaki i nie było tańca radości to juz zapaliła sie żółta lampka , po półgodzinie gdy jedzonko nie znikło - decyzja jedziemy do "doktorów". Zrobiłam badania w kierunku cukrzycy , nerek i watroby no i pudło , wszysko ok , dostała zastrzyki na trzy dni -przeciwzapalno-rozkurczowo-przeciwbólowo , nie było sra..ki i wymiotów - normalnie zagadka. Wszystko dobrze sie skończyło , myśle że miała pewnie niestrawność , a nawet wiem na pewno bo odkryłam że zeżarła pół sernika .:evil_lol: Było dużo śmiechu i po sprawie. Powiem wam że jak było tak jej nie dobrze to wyglądała jak pies maltretowany - oczy jak u spaniela , całkowicie zwisły ,gęba otwarta z ślnotokiem , bekała jak by piwa się opiła i ten wyraz pyska pod tytułem jestem taka mała i nic nie zrobiłam .:evil_lol: Pozdrawiam Kasia i Zibi sernikojad :loveu: Bo Zibi Kasiu to słodka dziewczynka dlatego też wstrząchnęła pół sernika ;) ale połowe Ci zostawiła kochana:evil_lol: Najważniejsze że wszystko skończyło się dobrze :lol: Buziaki Kasieńko dla Ciebie naszej kochanej Zibi oraz całego zwierzyńca Oneczków :loveu: Quote
Beatkaa Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Dobrze,że jest dobrze :loveu: Kasiu a ile jesteśmy winni za te wszystkie badania? Quote
Beatkaa Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 wpłynęło 100zł od anula42 :loveu: cioteczka cały czas czuwa nad naszą kochaną Gwiazdeczką!:loveu::loveu: Myślałam tak o ogłoszeniu w gazecie...było coś wspominane o Jarmarku,ale moze np.Dziennik Zachodni,jest to wydatek ponad 100zł,ale z drugiej strony duża szansa na znalezienie domku dla tak kochanej suni jaką jest Gwiazdeczka ;) Quote
Martika&Aischa Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Beatkaa napisał(a):wpłynęło 100zł od anula42 :loveu: cioteczka cały czas czuwa nad naszą kochaną Gwiazdeczką!:loveu::loveu: Myślałam tak o ogłoszeniu w gazecie...było coś wspominane o Jarmarku,ale moze np.Dziennik Zachodni,jest to wydatek ponad 100zł,ale z drugiej strony duża szansa na znalezienie domku dla tak kochanej suni jaką jest Gwiazdeczka ;) Beatkaa myślę że to dobry pomysł ale może lepiej się wstrzymać i wykupić jej takie ogłoszenie po wakacjach ??? Quote
Martika&Aischa Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Beatkaa napisał(a):wpłynęło 100zł od anula42 :loveu: cioteczka cały czas czuwa nad naszą kochaną Gwiazdeczką!:loveu::loveu: Myślałam tak o ogłoszeniu w gazecie...było coś wspominane o Jarmarku,ale moze np.Dziennik Zachodni,jest to wydatek ponad 100zł,ale z drugiej strony duża szansa na znalezienie domku dla tak kochanej suni jaką jest Gwiazdeczka ;) Anula kochana :) dziękujemy :* Quote
Beatkaa Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Beatkaa myślę że to dobry pomysł ale może lepiej się wstrzymać i wykupić jej takie ogłoszenie po wakacjach ??? Tak,tak zróbmy :):) Quote
Martika&Aischa Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Zaglądam do naszej Gwiazdeczki :) Quote
Beatkaa Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 jest w promocji w DZ ogłoszenie tylko ok 40zł :) cioteczka z dogomani ma wtyki to spytałam czy moze wrzucic Gwiazdke... i zgodziła się,to jak ?:) normalnie ogłoszenie kosztuje ponad 100zł,a tak jest okazja... ;) Quote
Martika&Aischa Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Beatkaa napisał(a):jest w promocji w DZ ogłoszenie tylko ok 40zł :) cioteczka z dogomani ma wtyki to spytałam czy moze wrzucic Gwiazdke... i zgodziła się,to jak ?:) normalnie ogłoszenie kosztuje ponad 100zł,a tak jest okazja... ;) Zgłaszaj Beatka ;) Zgłaszaj ;) Quote
Beatkaa Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Zgłaszaj Beatka ;) Zgłaszaj ;) okey :):) Quote
Nadziejka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [FONT=Arial Black]Zagladam do slicznoej panny i sciskuniam kofana mortenke , choc z dalekosci:iloveyou::iloveyou:[/FONT] Quote
Nadziejka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Zdrowenka sliczna Gw:loveu:iazdeczko:iloveyou::thumbs:trzymam za domusss! Quote
Martika&Aischa Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Zaglądam do naszej dziewczynki :* Quote
gorki330 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Zibi ma się świetnie - zdrowa , wesoła , rozrabia ma apetyt . Ma nową pasję - kopie doły duże jak kratery a potem je pilnuje .Oczywiście każdy chce ulepszyć pracę Zibi więc kto się dorwie do dołka to król , potem władzę przejmuje ktos inny i tak w kółko . Pozdrawiamy goraco . Quote
Recommended Posts