Beatkaa Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Przyszła wpłata od anula42- 100zł :multi: dzięki :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Beatkaa napisał(a):Przyszła wpłata od anula42- 100zł :multi: dzięki :loveu: Bardzo dziękujemy:loveu: juz biegnę zapisać :multi: Quote
Martika&Aischa Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Kochani kopiuję :( to straszne :( Cioteczki sorki ale wkleje to tez tu,wklejam z Owczarka: Zwracam się o pomoc do wszystkich Forumowiczów i ludzi o dobrych i kochającym sercu w znalexieniu sprawcy/ców bestialskiego skatowania suki ONka na tle seksualnym: więcej na: http://www.facebook.com/event.php?eid=197208793659861 http://www.facebook.com/event.php?eid=197208793659861 Strona o wydarzeniu z Fundacji Jestem w takim szoku,a zdjęcia są drastyczne, że nie potrafię opisać tego zdarzenia.... Może ktoś poza psiaka, sukienkę lub coś innego,co pomoże znaleźć sprawc******chola ???? Błagam o pomoc ! CHCEMY SPRAWĘ NAGŁOŚNIĆ NA SKALĘ WYDARZENIA Z BIEDNYM PODPALONYM KUBISIEM,BO TAKIE STARANIA DZIAŁAJĄ ! Quote
Mysza2 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 cioteczki przepraszam za offa ale proszę o pomoc. Mamy miejsce musimy tylko na transport zebrać http://www.dogomania.pl/threads/210315-Stary-ONek-Moris-pomoz-mu-uciec-przed-smiercia-ma-3-dni-czasu-na-transport-do-dt?p=17156504#post17156504 Quote
Beatkaa Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Przyszły pieniązki z bazarku dla Gwiazdki - 62,50zł :):) Quote
Martika&Aischa Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='Beatkaa']Przyszły pieniązki z bazarku dla Gwiazdki - 62,50zł :):)[/QUOTE] Uzupełniłam wpłatę bazarkową w 1 poście :) Kochana sprawdź proszę czy wszystko się zgadza ;) Quote
Beatkaa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Uzupełniłam wpłatę bazarkową w 1 poście :) Kochana sprawdź proszę czy wszystko się zgadza ;)[/QUOTE] Myślę,że tak kochana - zgadza się:) Quote
Martika&Aischa Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Kasiu kochana czy Gwiazdka już po prześwietleniu ??? Quote
Martika&Aischa Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Kasia pewnie zalatana i zajęta ....zadzwonię jutro i wypytam o naszą Gwiazdkę ;) Quote
Beatkaa Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Kasia pewnie zalatana i zajęta ....zadzwonię jutro i wypytam o naszą Gwiazdkę ;)[/QUOTE] super,że zadzwonisz,będziemy czekać na relację :) Quote
Martika&Aischa Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Rozmawiałam dziś z Kasią ....niestety nie ma dostępu do internetu :( zepsuty komputer :( Ale Gwiazdeczka ma się świetnie ....Kasia jak zwykle bardzo ją chwaliła :) grzeczna, posłuszna z wilczym apetytem ;) przyjazna do zwierząt, dzieci ...pięknie chodzi na smyczy :) Z prześwietlenia jednak zrezygnowano gdyż jej chód jest tylko i wyłącznie spowodowany wypadkiem z przeszłości .....Jak się Kasia pojawi na pewno napisze więcej :) Możemy szukać Gwiazdce domku i zacząć ją ogłoszać :) Powtórzę słowa Kasi - "Gwiazda to przepiękny pies":lol: musimy jej znaleźć najlepszy domek na świecie ;) Quote
Martika&Aischa Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 A i jeszcze jedno już niebawem Gwiazdka będzie miała profesjonalną sesję zdjęciową ;) Kasia podeśle zdjęcia :lol: Quote
Beatkaa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Dzięki,że zadzwoniłaś kochana :* Myślę,że jak już będą te profesjonalne fotki to możemy ruszyć z ogloszeniami,albo już teraz wykupić jej jakieś na bazarku? ;) Jak robimy ?:) Quote
Martika&Aischa Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Beatko jeśli trwa obecnie jakiś bazarek to jasne :) Kasia również szuka domku dla naszej pięknej Gwiazdy :) Quote
Beatkaa Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Beatko jeśli trwa obecnie jakiś bazarek to jasne :) Kasia również szuka domku dla naszej pięknej Gwiazdy :)[/QUOTE] Rozejrzę się za czymś :):) Quote
gorki330 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Witam i przepraszam że nie zaglądałam ale jak pisała Martika miałam problem z komputerem . Uwazam że Zibi jest gotowa do adopcji , jest zdrowa , wyglada ślicznie - bo jest śliczna :) , jeżeli mam ją krótko opisać to pannica jest cudowna onką , toleruje koty , małe pieski obydwu płci , nie wykazuje cech dominanta co wskazuje na to że może być towarzyszem dla innego psa . Bardzo ładnie chodzi na smyczy , jest posłuszna ma oooogromny apetyt . Nie jest typem psa stróżującego i obronnego , ona kocha kwiatki , motylki i człowieka , trzeba jeszcze długo wykazywać wobec niej zainteresowanie aby powróciła do równowagi . Jak do mnie przyjechała to była taka Zosia - samosia , samotnie spacerowała ,nie szukała kontaktu ze mną ale to się zmieniło i trzeba dalej z nią pracować . Mam ogromną nadzieję że trafi na super człowieka który ją doceni i pokocha z całym jej bagażem doświadczeń . Zibi bardzo dużo przeszła , uległa potwornemu wypadkowi i została pozostawiona samej sobie to jakis palec boży że z tego wyszła , jak patrzę na jej biznę na dupsku to przechodzą mnie dreszcze , nikt nie poświęcał jej czasu i to spowodowało że była taka smutna i stroniła od towarzystwa psów i ludzi - strasznie ją pokochałam , Stella zostawiła duży ślad w moim sercu ale Zibi to wyryła dużą bliznę . Quote
gorki330 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Proszę poczytajcie może ktoś może pomóc? :shake: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/210665-Nie-wiem-jak-zacząć..-50-psów-i-kot.-Chociaz-wejdź-może-będziesz-mógł-pomóc[/URL] Quote
Martika&Aischa Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='Agata69']Na prośbe Kasi zrobię Zibi sesje zdjeciowa.[/QUOTE] Bardzo, bardzo dziękujemy i niecierpliwie czekamy :) ;) Quote
Martika&Aischa Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='gorki330']Witam i przepraszam że nie zaglądałam ale jak pisała Martika miałam problem z komputerem . Uwazam że Zibi jest gotowa do adopcji , jest zdrowa , wyglada ślicznie - bo jest śliczna :) , jeżeli mam ją krótko opisać to pannica jest cudowna onką , toleruje koty , małe pieski obydwu płci , nie wykazuje cech dominanta co wskazuje na to że może być towarzyszem dla innego psa . Bardzo ładnie chodzi na smyczy , jest posłuszna ma oooogromny apetyt . Nie jest typem psa stróżującego i obronnego , ona kocha kwiatki , motylki i człowieka , trzeba jeszcze długo wykazywać wobec niej zainteresowanie aby powróciła do równowagi . Jak do mnie przyjechała to była taka Zosia - samosia , samotnie spacerowała ,nie szukała kontaktu ze mną ale to się zmieniło i trzeba dalej z nią pracować . Mam ogromną nadzieję że trafi na super człowieka który ją doceni i pokocha z całym jej bagażem doświadczeń . Zibi bardzo dużo przeszła , uległa potwornemu wypadkowi i została pozostawiona samej sobie to jakis palec boży że z tego wyszła , jak patrzę na jej biznę na dupsku to przechodzą mnie dreszcze , nikt nie poświęcał jej czasu i to spowodowało że była taka smutna i stroniła od towarzystwa psów i ludzi - strasznie ją pokochałam , Stella zostawiła duży ślad w moim sercu ale Zibi to wyryła dużą bliznę .[/QUOTE] Nasza kochana Gwiazda Zibi ;) Kasiu ja nie wiem jak Ty się z nią rozstaniesz ;) Quote
Recommended Posts