Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani kopiuję :( to straszne :(

Cioteczki sorki ale wkleje to tez tu,wklejam z Owczarka:
Zwracam się o pomoc do wszystkich Forumowiczów i ludzi o dobrych i kochającym sercu w znalexieniu sprawcy/ców bestialskiego skatowania suki ONka na tle seksualnym:

więcej na: http://www.facebook.com/event.php?eid=197208793659861

http://www.facebook.com/event.php?eid=197208793659861

Strona o wydarzeniu z Fundacji

Jestem w takim szoku,a zdjęcia są drastyczne, że nie potrafię opisać tego zdarzenia....

Może ktoś poza psiaka, sukienkę lub coś innego,co pomoże znaleźć sprawc******chola ????

Błagam o pomoc ! CHCEMY SPRAWĘ NAGŁOŚNIĆ NA SKALĘ WYDARZENIA Z BIEDNYM PODPALONYM KUBISIEM,BO TAKIE STARANIA DZIAŁAJĄ !

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Uzupełniłam wpłatę bazarkową w 1 poście :) Kochana sprawdź proszę czy wszystko się zgadza ;)[/QUOTE]

Myślę,że tak kochana - zgadza się:)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Kasia pewnie zalatana i zajęta ....zadzwonię jutro i wypytam o naszą Gwiazdkę ;)[/QUOTE]

super,że zadzwonisz,będziemy czekać na relację :)

Posted

Rozmawiałam dziś z Kasią ....niestety nie ma dostępu do internetu :( zepsuty komputer :( Ale Gwiazdeczka ma się świetnie ....Kasia jak zwykle bardzo ją chwaliła :) grzeczna, posłuszna z wilczym apetytem ;) przyjazna do zwierząt, dzieci ...pięknie chodzi na smyczy :)
Z prześwietlenia jednak zrezygnowano gdyż jej chód jest tylko i wyłącznie spowodowany wypadkiem z przeszłości .....Jak się Kasia pojawi na pewno napisze więcej :)
Możemy szukać Gwiazdce domku i zacząć ją ogłoszać :) Powtórzę słowa Kasi - "Gwiazda to przepiękny pies":lol: musimy jej znaleźć najlepszy domek na świecie ;)

Posted

Dzięki,że zadzwoniłaś kochana :*

Myślę,że jak już będą te profesjonalne fotki to możemy ruszyć z ogloszeniami,albo już teraz wykupić jej jakieś na bazarku? ;) Jak robimy ?:)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Beatko jeśli trwa obecnie jakiś bazarek to jasne :) Kasia również szuka domku dla naszej pięknej Gwiazdy :)[/QUOTE]

Rozejrzę się za czymś :):)

Posted

Witam i przepraszam że nie zaglądałam ale jak pisała Martika miałam problem z komputerem .
Uwazam że Zibi jest gotowa do adopcji , jest zdrowa , wyglada ślicznie - bo jest śliczna :) , jeżeli mam ją krótko opisać to pannica jest cudowna onką , toleruje koty , małe pieski obydwu płci , nie wykazuje cech dominanta co wskazuje na to że może być towarzyszem dla innego psa . Bardzo ładnie chodzi na smyczy , jest posłuszna ma oooogromny apetyt .
Nie jest typem psa stróżującego i obronnego , ona kocha kwiatki , motylki i człowieka , trzeba jeszcze długo wykazywać wobec niej zainteresowanie aby powróciła do równowagi . Jak do mnie przyjechała to była taka Zosia - samosia , samotnie spacerowała ,nie szukała kontaktu ze mną ale to się zmieniło i trzeba dalej z nią pracować .

Mam ogromną nadzieję że trafi na super człowieka który ją doceni i pokocha z całym jej bagażem doświadczeń .
Zibi bardzo dużo przeszła , uległa potwornemu wypadkowi i została pozostawiona samej sobie to jakis palec boży że z tego wyszła , jak patrzę na jej biznę na dupsku to przechodzą mnie dreszcze , nikt nie poświęcał jej czasu i to spowodowało że była taka smutna i stroniła od towarzystwa psów i ludzi - strasznie ją pokochałam , Stella zostawiła duży ślad w moim sercu ale Zibi to wyryła dużą bliznę .

Posted

Proszę poczytajcie może ktoś może pomóc? :shake:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/210665-Nie-wiem-jak-zacząć..-50-psów-i-kot.-Chociaz-wejdź-może-będziesz-mógł-pomóc[/URL]

Posted

[quote name='gorki330']Witam i przepraszam że nie zaglądałam ale jak pisała Martika miałam problem z komputerem .
Uwazam że Zibi jest gotowa do adopcji , jest zdrowa , wyglada ślicznie - bo jest śliczna :) , jeżeli mam ją krótko opisać to pannica jest cudowna onką , toleruje koty , małe pieski obydwu płci , nie wykazuje cech dominanta co wskazuje na to że może być towarzyszem dla innego psa . Bardzo ładnie chodzi na smyczy , jest posłuszna ma oooogromny apetyt .
Nie jest typem psa stróżującego i obronnego , ona kocha kwiatki , motylki i człowieka , trzeba jeszcze długo wykazywać wobec niej zainteresowanie aby powróciła do równowagi . Jak do mnie przyjechała to była taka Zosia - samosia , samotnie spacerowała ,nie szukała kontaktu ze mną ale to się zmieniło i trzeba dalej z nią pracować .

Mam ogromną nadzieję że trafi na super człowieka który ją doceni i pokocha z całym jej bagażem doświadczeń .
Zibi bardzo dużo przeszła , uległa potwornemu wypadkowi i została pozostawiona samej sobie to jakis palec boży że z tego wyszła , jak patrzę na jej biznę na dupsku to przechodzą mnie dreszcze , nikt nie poświęcał jej czasu i to spowodowało że była taka smutna i stroniła od towarzystwa psów i ludzi - strasznie ją pokochałam , Stella zostawiła duży ślad w moim sercu ale Zibi to wyryła dużą bliznę .[/QUOTE]

Nasza kochana Gwiazda Zibi ;) Kasiu ja nie wiem jak Ty się z nią rozstaniesz ;)