Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_ napisał(a):
świetnie! :)

gorki330 proponuje na wątku "obory" jakiś kojec, ale nie znam szczegółów.. Moze to by też była jakaś alternatywa?
Trochę za duże zamieszanie na tamtym wątku i ciężko zbierać istotne informacje.
Na pewno na dogo są jakieś cioteczki od ONków, trzeba poprosić o pomoc...
Może spróbuje też rozesłać wątek.

Bardzo prosimy o pomoc w rozsyłaniu wątku ....same rozsyłamy gdziekolwiek tylko się da! :(
Może by zaprosić gorki330 na ten wątek.
Niech przedstawi swoją propozycję. Zdjęcia kojców.
Ja już jestem przewrażliwiona chyba bardzo ale chciałabym aby wszystko było dokładnie sprawdzone.
One już tyle przeszły :(

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
spytajcie mariamc /danusię ...może ma coś wolnego akurat u siebie....byłoby super
Mysiu spytaj gorki czy nie przyjąłby onka...

zrobione, czekam na odpowiedź :)

Posted

Może spytajcie mariemc chyba ma kojec przeznaczony dla psów z Tomaszowa jak sytuacja tam się wyjaśni(będzie wiadomo 30stego) to może by zaklepać miejsce.Może też ustalmy kto będzie pilotował tą sprawę i występował w naszym imieniu w kontaktach z hotelikami lub BDT.

Posted

Na allegro kompletnie się nie znam :-( ale moim zdanie tak czy inaczej sunie potrzebują pomocy, ich "Pani" nie ma i skąd miałyby tą pomoc otrzymać... A jest na tak mało, że nie jesteśmy w stanie udźwignąć takich kosztów same.

Posted

Na razie napisałam na dole że potrzebujemy pomocy finansowej, już tak robiłam i było sporo meilowych zapytań o konto.

Ale w razie czego zawsze mogę coś zmienić!

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Cioteczko ja nie wiem czy narazie nie jest potrzebne allegro cegiełkowe.
Arktyka musi się zrzec chyba dziewczynek? są na nią zapisane :( niestety! nie wiem jak to wygląda prawnie?
Może Cioteczka Mysia coś podpowie ?
Nie znam się na allegro ale to coś nie musi się zrzekać suniek,przy tych dowodach które są i tak zostaną jej odebrane(mam nadzieję że TOZ oto zadba) a wtedy będzie jeszcze musiała pokryć koszty leczenia psów ze stanu do jakiego je doprowadziła.Myślę że jak znajdzie się kochający DS to poczeka aż sytuacja prawna się wyjaśni.A my będziemy mieć więcej czasu na ocenę intencji ewentualnych opiekunów.

Posted

Beatkaa napisał(a):
No tak masz rację,zgadzam się z Tobą,ta suma jest kosmiczna.Moze jednak coś się uda.Dziękuję za miłe słowa.

A w jakich warunkach przebywają sunie, oby nie trafiły z deszczu pod rynne...nie wiem jak wy , ale ja chetnie obejrzę zdjęcia z tego hoteliku za 900 zł/mies.

Posted

PACZEK napisał(a):
Nie znam się na allegro ale to coś nie musi się zrzekać suniek,przy tych dowodach które są i tak zostaną jej odebrane(mam nadzieję że TOZ oto zadba) a wtedy będzie jeszcze musiała pokryć koszty leczenia psów ze stanu do jakiego je doprowadziła.Myślę że jak znajdzie się kochający DS to poczeka aż sytuacja prawna się wyjaśni.A my będziemy mieć więcej czasu na ocenę intencji ewentualnych opiekunów.

Dokładnie. I tak trzeba będzie prześwietlać ewentualnych kandydatów...

Posted

niestety .....nie damy rady finansowo w zyciu 900zl :( a inne hoteliki tansze przeciez tez zapewniaja wode wyzywienie wybieg spacerek i mizianie no nie????? na frykasy nas nie stac niech Mysia szuka dalej....

Inez de Villaro napisał(a):
A w jakich warunkach przebywają sunie, oby nie trafiły z deszczu pod rynne...nie wiem jak wy , ale ja chetnie obejrzę zdjęcia z tego hoteliku za 900 zł/mies.

Posted

Inez de Villaro napisał(a):

dokładnie... Ja nie znam tego hoteliku, umieściła je tam Ilona, podobno to jakiś zaprzyjaźniony hotelik, ale nikt z nas oprócz Ilony warunków nie widział. Najlepiej byłoby znaleźć dziewczyną jakieś dogomaniackie sprawdzone miejsce, przede wszystkim tańsze... takiej kwoty nie udźwigniemy :-(

Posted

Psy do hotelu zawoziłam ja . I moge wam najwięcej o nich powiedzieć na teraz.
Obydwie sunie są razem w budynku z wyjściem na zewnątrz. Na pewno mają dużo lepiej, czysto i opieka odpowiednia.
Mam wizytówkę hotelu, zobaczę potem czy mają stronę- oni prowadzą hodowlę onków.

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Psy do hotelu zawoziłam ja . I moge wam najwięcej o nich powiedzieć na teraz.
Obydwie sunie są razem w budynku z wyjściem na zewnątrz. Na pewno mają dużo lepiej, czysto i opieka odpowiednia.
Mam wizytówkę hotelu, zobaczę potem czy mają stronę- oni prowadzą hodowlę onków.
Wierzymy i bardzo dziękujemy za to co zrobiłaś dla psiaków:B-fly:.My tylko realnie oceniamy sytuację .Większość z nas jest "Zapsiona i zakocona" ponad możliwości i mamy świadomość że ta suma znacznie nas przerasta plus wet szczepienia sterylka i lekarstwa.Dlatego kombinujmy wszyscy bo mądra rada jest przy wielu głowach.