Beatkaa Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Jasne Beatkaa super pomysł :) zamawiaj kochana :):):) Zamówiłam,jutro podeślę wszystkie potrzebne rzeczy do zrobienia plakacików :):) Quote
Beatkaa Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Kasiu jeśli możesz to wyślij mi na PW swój adres e-mail i nr telefonu,żeby można go było umieścić na ogłoszeniu,o to samo proszę Bazyliszka,aby podała namiary na siebie.Potrzebuje także dokładnych miejscowości,w który są sunie,bo gdzieś mi już to umknęło albo tak mi się chce spać,że nie wiem:oops: Hmmm to chyba wszystko...no i kurcze mam problem,tekst Stellci jest piękny,wszystko pięknie ujmuje i nic nie trzeba w nim zmienić,tekst,który pisałam Gwiazdce jest za krótki i w sumie mało tam informacji o niej :-( Może Bazyliszku napiszesz coś o niej,taki tekst krótki jaka jest teraz,do ludzi,do psów itp to by bardzo ułatwiło sprawę :p Quote
Beatkaa Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Przyszła wpłata : dominikabankert - 10zł :loveu: Dziękujemy :multi: Quote
Martika&Aischa Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Beatkaa napisał(a):Przyszła wpłata : dominikabankert - 10zł :loveu: Dziękujemy :multi: :loveu: już zapisuję :) Quote
Bazyliszek Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 No cóż u Gwiazdeczki wszystko w porządku nadal podaje jej krople i leki. Tekstów pisać nie umiem :oops: Ale co ja mogę o niej powiedzieć, to anioł a nie pies. Na spacerach nir ciągnie nawet kiedy jest bez smyczy idzie koło nogi, z siadaniem nie ma problemów przy misce jest grzeczna czeka na pozwolenie zanim zacznie jeść ;) Z kotami się dogaduje nie zrobiła nawet krzywdy mojemu Amorkowi pomimo tego że kiedy spała on pukał ją łapką po pysku ( wyglądało jakby sprawdzał czy żyje :cool3:). Nie zauważyłam aby miała jakieś większe problemy z psami ani z dziećmi. No to chyba tyle ;) Quote
Martika&Aischa Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Bazyliszek napisał(a):No cóż u Gwiazdeczki wszystko w porządku nadal podaje jej krople i leki. Tekstów pisać nie umiem :oops: Ale co ja mogę o niej powiedzieć, to anioł a nie pies. Na spacerach nir ciągnie nawet kiedy jest bez smyczy idzie koło nogi, z siadaniem nie ma problemów przy misce jest grzeczna czeka na pozwolenie zanim zacznie jeść ;) Z kotami się dogaduje nie zrobiła nawet krzywdy mojemu Amorkowi pomimo tego że kiedy spała on pukał ją łapką po pysku ( wyglądało jakby sprawdzał czy żyje :cool3:). Nie zauważyłam aby miała jakieś większe problemy z psami ani z dziećmi. No to chyba tyle ;) Klaudia ja wrócę jeszcze do zmiany karmy ....jakie powody podał weterynarz że powinna być zmiana ? A z informacji o Gwiazdeczce się bardzo cieszę :) Proszę również o kilka zdjęć dla wszystkich naszej Gwiazdeczki :):):) Quote
Beatkaa Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Tak,bardzo prosimy Klaudio o jakieś zdjęcia i częstsze zaglądanie w miarę możliwości na wątek bo strasznie na sercu leży nam Gwiazdeczka :) Cóż..tekst jakiś wysupłam .Dzięki ! :) Quote
Beatkaa Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Zapłaciłam za dwa plakaty - jeden dla Stellci i jeden dla Gwiazdki,koszt 10zł. Quote
Beatkaa Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Aaa i jeszcze jedno,Klaudio kiedy dokładnie sterylizacja Gwiazdki???:) Pisałaś coś ,że pod koniec przyszłego tygodnia,czyli wypadałoby jakoś teraz? EDIT : taki tekst napisałam o Gwiazdce: "Gwiazdka - to anioł nie pies.Została odebrana właścicielce z powodu zaniedbania i w fatalnym stanie psychicznym trafiła do domu tymczasowego.Potrzebowała czasu by otworzyć się na człowieka.Teraz jest wpatrzona w człowieka jak w obraz.Na spacerach grzecznie chodzi na smyczy,zawsze koło nogi człowieka.Świetnie dogaduje się z innymi psiakami ,jak i kotami !Z dziećmi też nie ma żadnego problemu.Gwiazdka jest około 3 letnią sunią,która czeka aż ktoś ją pokocha !Spójrzcie na ten pyszczek czyż ona nie jest kochana?Kocha zabawy i przebywanie na świeżym powietrzu,ale wie,że nic na świecie nie zastąpi jej człowieka.Pomimo ciężkiej przeszłości,na nowo zaufała." PS.Kochana Kasiu jeszcze raz piszę gdybyś przeoczyła,że potrzebny Twój nr telefonu i adres e-mail do ogłoszeń;) Quote
Bazyliszek Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Przepraszam że tak rzadko piszę ale mało czasu mi zostaje :oops: Najważniejsza jest nauka a staram się o długie spacerki z Gwiazdeczką :cool3: Sterylizacja będzie w sobotę o ile nic niespodziewanego się nie stanie. Zdjęcia zrobię jej jutro dziś już niestety czasu nie będę miała :-( Co do karmy to wet stwierdził że jej stawy są w takim stanie że pomimo tych tabletek które dostaje dobrze byłoby gdyby dostawała specjalistyczną karmę. Quote
Bazyliszek Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 A co do ogłoszeń to może mogłabym skorzystać z pomocy fundacji Kocia Dolina http://www.kociadolina.pl/posrednictwo-adopcyjne.html Quote
Martika&Aischa Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Klaudio a jak uszka Gwiazdki już lepiej ? Wydaje mi się że ta karma którą teraz dostaje jest właśnie na takie problemy. Napisz proszę dokładnie jaką karmę proponuje weterynarz. No i czekamy na zdjęcia naszej Gwiazdeczki :) Quote
Martika&Aischa Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Beatkaa napisał(a):Zapłaciłam za dwa plakaty - jeden dla Stellci i jeden dla Gwiazdki,koszt 10zł. Już zaznaczone i rozliczone w 1 poście ;) Quote
Bazyliszek Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Uszka już coraz lepiej jednak jeszcze nie jest do końca dobrze. A karma z firmy ARION dla psów dorosłych z problemami ze stawami ;) Quote
Beatkaa Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Bazyliszek napisał(a):A co do ogłoszeń to może mogłabym skorzystać z pomocy fundacji Kocia Dolina http://www.kociadolina.pl/posrednictwo-adopcyjne.html Pewnie,im więcej tym lepiej !!!!! :) Co do karmy to ja chyba jednak zostałabym przy tej co ma teraz,dzięki niej nie grozi Gwiazdce przyrost wagi,co mogłoby obciążać stawy,ma dużo składników odżywczych,a wiadomo,że oczywiście dostaje sumplementy :) Quote
Beatkaa Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Jest już plakat dla Gwiazdeczki :):) Jakby co mam w oryginalnym rozmiarze. Quote
Martika&Aischa Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Beatkaa napisał(a):Jest już plakat dla Gwiazdeczki :):) Jakby co mam w oryginalnym rozmiarze. Beatkaa:multi::multi::multi: Plakat jest śliczny a na nim Gwiazdeczka to prawdziwa księżniczka :loveu: Quote
Beatkaa Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Beatkaa:multi::multi::multi: Plakat jest śliczny a na nim Gwiazdeczka to prawdziwa księżniczka :loveu: Cieszę się !!! Mi też naprawdę się spodobał :) Madzia(która robi plakaciki) pisała,że dziś zrobi też dla Stellci:loveu: Klaudio,mogę Ci wysłać oryginalny rozmiar i mozna wydrukować i poogłaszać ją tam u Ciebie,co Ty na to ?:) A i co z tymi fakturami co miały być po świetach?No i czekamy ciagle na zdjecia:):) Quote
Beatkaa Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 przydałyby się naszym kochaniutkim allegra z pięknymi plakacikami... Quote
Martika&Aischa Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Beatkaa napisał(a):przydałyby się naszym kochaniutkim allegra z pięknymi plakacikami... Oj tak kochana allegro koniecznie!!! I rozwieszać trzeba kochana :) Ile jest tych plakacików? Quote
elinka Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Beatkaa napisał(a):(...) Klaudio,mogę Ci wysłać oryginalny rozmiar i mozna wydrukować i poogłaszać ją tam u Ciebie,co Ty na to ?:) (...) Beatkaa, to ja też poproszę o oryginalny rozmiar, pomogę Klaudii w rozwieszaniu plakatów. Quote
Martika&Aischa Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 elinka napisał(a):Beatkaa, to ja też poproszę o oryginalny rozmiar, pomogę Klaudii w rozwieszaniu plakatów. Cioteczko czy byłyście z Klaudią na świątecznym spacerku ? jak się ma Gwiazdeczka ? :) Quote
wojtuś Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Beatko piękny plakat Gwiazdki:) A z tego co pisze Klaudia to Gwiazdka jest Kochaną Sunią, była chyba zadziwiona tym pukaniem Amorka;) Quote
Beatkaa Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Oj tak kochana allegro koniecznie!!! I rozwieszać trzeba kochana :) Ile jest tych plakacików? Kochana plakatów ile chcesz,jest jeden a wydrukować można tysiące :loveu: elinka napisał(a):Beatkaa, to ja też poproszę o oryginalny rozmiar, pomogę Klaudii w rozwieszaniu plakatów. Super ! Podaj e-maila :) Quote
elinka Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Cioteczko czy byłyście z Klaudią na świątecznym spacerku ? jak się ma Gwiazdeczka ? :) Nie, w święta się nie spotkałyśmy, ale właśnie się umawiamy na wspólny spacerek do Solanek.:smile: Quote
Recommended Posts