Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
nie mam nic przeciwko wyjeździe Gwiazdy do yumanji:)
i tak potrzebne deklaracje....jak wyglada sprawa finansowa dziewczyn?

Mamy tyle wpłat co w rozliczeniu na pierwszej stronie :( pieniążki potrzebne i deklaracje koniecznie! Stelusia ma umówioną sterylizację za którą musimy zapłacić w przyszłym tygodniu. Więc te pieniążki za chwilę nam znikną z konta :( Ech...no musimy zacząć działać i zbierać finanse.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
W nastepny weekend przyjezdza do mnie sucz CC z Wawy...mysle ze udaloby sie Gwiazdeczke w drodze powrotnej do yumanji odstawic jak cos.

Było by super :) No to cioteczki ....hotelik jest ...transport jest ...więc Gwiazdeczka jedzie ??? a my troszczymy się o finanse! ;)

Posted

Kochani, gdzies tak do 19.4 gdyby udalo sie zorganizowac przenosiny to bede wdzieczna. Zacznie sie u mnie wtedy ostry mlyn i bede musiala sie chyba sklonowac zeby nad wszystkim zapanowac, bedzie to trudny okres dla mnie i dodatkowa- nie planowana psina bedzie jednak troszke utrudniac mi zycie:oops:

Posted

No miejsce u yumanji jest, więc nie ma się co zastanawiać.
Jednakże pozostaje kwestia finansowa- kto będzie odpowiadał za sukę - ktoś musi wziąć na swoje barki to, nie piszcie , że wszyscy na wątku-bo nie ma czegoś takiego jak odpowiedzialność zbiorowa;) musi być ktoś decyzyjny i ktoś kto ewentualnie weźmie na swoje barki pobyt dziewczyny w hotelu.
Trzeba prosić o deklaracje, na razie z uzbieranych pieniędzy jest miesiąc opłacony...ale co dalej...

Posted

Cioteczki pomóżcie w zbieraniu deklaracji ...rozsyłajcie wątek. Potrzebujemy zebrać 300 zł miesięcznie żeby utrzymać Gwiazdeczkę w hoteliku :shake: a jak na razie deklaracji stałych mamy okrągłe zero :shake:

Posted

furciaczek napisał(a):
W nastepny weekend przyjezdza do mnie sucz CC z Wawy...mysle ze udaloby sie Gwiazdeczke w drodze powrotnej do yumanji odstawic jak cos.

furciaczek napisał(a):
Kochani, gdzies tak do 19.4 gdyby udalo sie zorganizowac przenosiny to bede wdzieczna. Zacznie sie u mnie wtedy ostry mlyn i bede musiala sie chyba sklonowac zeby nad wszystkim zapanowac, bedzie to trudny okres dla mnie i dodatkowa- nie planowana psina bedzie jednak troszke utrudniac mi zycie:oops:

Następny weekend to 16,17 kwietnia,
jak pisze Furciaczek byłaby szansa na zabranie Gwiazdki do Yumanji - Garwolin k.Warszawy

Martika@Aischa napisał(a):
Która cioteczka zna dobrze yomanji ??? Trzeba organizować przenosimy Gwiazdeczki i ustalić szczegóły jej pobytu.

Jestem na wątkach Rudusia i Lapsia, są u Yumanji - szczegółowo Yumanji nie znam, dzwoniłem kilkakrotnie w tamte wakacje
kiedy mogą przyjechać Psiaki (Dzika_Figa była na wakacjach i zgłosiłem się do przypilnowania Psiakom transportu)

Tu Kochani wątek hotelikowy Yumanji:
http://www.dogomania.pl/threads/187399-gdzie%C5%9B-jest-TAKI-DOM...gdzie-jest-ich-moc-gdzie-dostaj%C4%85-Mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-i-odzyskuj%C4%85-Wiare/page18

Kontakt do Yumanji : 500-893-485

Yumanji na wątkach wstawia zdjęcia Psiaków i opisuje ich pobyt, wozi Psiaki do Lecznicy.
Przy ogłoszeniach Psiaków do adopcji podawane są też jej namiary.

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
No miejsce u yumanji jest, więc nie ma się co zastanawiać.
Jednakże pozostaje kwestia finansowa- kto będzie odpowiadał za sukę - ktoś musi wziąć na swoje barki to, nie piszcie , że wszyscy na wątku-bo nie ma czegoś takiego jak odpowiedzialność zbiorowa;) musi być ktoś decyzyjny i ktoś kto ewentualnie weźmie na swoje barki pobyt dziewczyny w hotelu.
Trzeba prosić o deklaracje, na razie z uzbieranych pieniędzy jest miesiąc opłacony...ale co dalej...

Czy możemy pozostać w takim składzie na wątku jak jest teraz:
Martika - Prowadząca
Beatkaa - Księgowa
i My pozostali,
to prawda że stanęliśmy przed faktem hoteliku bez stałych deklaracji,
ale z drugiej strony nie zostawimy przecież Gwiazdki,

Na pokrycie kosztów sterylek Stelli i Gwiazdki moglibysmy napisać do akcji sterylkowej Soemy, pierwszeństwo mają Sunie bezdomne, a takie teraz są nasze Dziewczynki

Posted

wojtuś napisał(a):
Następny weekend to 16,17 kwietnia,
jak pisze Furciaczek byłaby szansa na zabranie Gwiazdki do Yumanji - Garwolin k.Warszawy

Jestem na wątkach Rudusia i Lapsia, są u Yumanji - szczegółowo Yumanji nie znam, dzwoniłem kilkakrotnie w tamte wakacje
kiedy mogą przyjechać Psiaki (Dzika_Figa była na wakacjach i zgłosiłem się do przypilnowania Psiakom transportu)

Tu Kochani wątek hotelikowy Yumanji:
http://www.dogomania.pl/threads/187399-gdzie%C5%9B-jest-TAKI-DOM...gdzie-jest-ich-moc-gdzie-dostaj%C4%85-Mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-i-odzyskuj%C4%85-Wiare/page18

Kontakt do Yumanji : 500-893-485

Yumanji na wątkach wstawia zdjęcia Psiaków i opisuje ich pobyt, wozi Psiaki do Lecznicy.
Przy ogłoszeniach Psiaków do adopcji podawane są też jej namiary.

Czy możemy pozostać w takim składzie na wątku jak jest teraz:
Martika - Prowadząca
Beatkaa - Księgowa
i My pozostali,
to prawda że stanęliśmy przed faktem hoteliku bez stałych deklaracji,
ale z drugiej strony nie zostawimy przecież Gwiazdki,

Na pokrycie kosztów sterylek Stelli i Gwiazdki moglibysmy napisać do akcji sterylkowej Soemy, pierwszeństwo mają Sunie bezdomne, a takie teraz są nasze Dziewczynki

Bardzo dziękujemy wojtuś że cały czas jesteś z nami na wątku :) Czy napisałeś do Soemy w sprawie sterylizacji ???

Posted

Cioteczki i wujaszki dzwoniłam do Kasi która nie może się nachwalić naszej kochanej Stellci :) Sunia jest radosna, wesoła, stan zdrowia się poprawia :) Brzusio chętnie wystawia do miziania :loveu: To wspaniały, kochany, cudowny i przepiękny psiak :loveu:

Posted

Bardzo dziękujemy wojtuś że cały czas jesteś z nami na wątku :) Czy napisałeś do Soemy w sprawie sterylizacji ???

Jeszcze nie napisałem, ale napiszę:)
Przyjmę za sterylki po 200 zł, chyba że Kasia wie mniej więcej jaki byłby koszt sterylki Stelli:)

Cioteczki i wujaszki dzwoniłam do Kasi która nie może się nachwalić naszej kochanej Stellci :) Sunia jest radosna, wesoła, stan zdrowia się poprawia :) Brzusio chętnie wystawia do miziania :loveu: To wspaniały, kochany, cudowny i przepiękny psiak :loveu:

Jakie dobre wiadomości o Stelli:loveu:

Posted

Co do dokładnych kosztów steryliki to napiszę jutro , ostatnio za moja sunię - waga 50 kg płaciłam 380 zł , powalczę o upust i dam znać , nie martwcie się o pieniądze ja zapłacę a oddacie jak będą - nie ma problemu :)

Posted

gorki330 napisał(a):
Co do dokładnych kosztów steryliki to napiszę jutro , ostatnio za moja sunię - waga 50 kg płaciłam 380 zł , powalczę o upust i dam znać , nie martwcie się o pieniądze ja zapłacę a oddacie jak będą - nie ma problemu :)

Dzieki Kasiu:loveu:

To są duże Sunie to koszt może być 300-400 zł

Na wątku sterylkowym:
http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-%28by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej%29
dla deklarowiczów refundowane są koszty sterylek 100%,
dla innych 50%.
Ja nie jestem deklarowiczem,
z naszego wątku deklarowiczami są Ania+Milva i Ulver, Furciaczek i Ilona.

Mam prośbę, czy któraś z tych osób mogłaby zgłosić Sunie do refundacji,
wtedy może udałoby się liczyć na 100% zwrot:)

Posted

wojtuś a może by tak zadeklarować się to tylko 5zł żeby nie musieć nikogo prosić o zgłoszenie. Właśnie na wątku sterylkowym są rozmowy, że ludzie tak wykorzystują i już jest za mało kasy :(