Martika&Aischa Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Nasze sunie na pewno ze szczęścia merdają teraz swoimi kitami:lol: Tyle cioteczek trzyma w końcu za nie kciuki :loveu: Jak dobrze że jesteście dziewczyny :loveu: Quote
anula42 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 jak dobrze że są jeszcze tacy ludzie- bo już ostatnio zaczęłam wątpić... Quote
Martika&Aischa Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Kasia z Włocławka przyjedzie po sunie w piątek w godzinach południowych:) Razem z Furciaczkiem pojadą do hotelu . Jutro wielki dzień dla dziewczynek ....przewiezienie do nowego miejsca. Ja już przebieram z nogi na nogę oby wszystko przebiegło bez komplikacji:shake: Trzymajmy cioteczki kciuki aby dziewczynki dzielnie zniosły podróż!!! Quote
Mysza2 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Beatkaa napisał(a):Trzymam kciuki,żeby wszystko było ok !!!!! tak jest. teraz to już tylko lepiej musi być Quote
Martika&Aischa Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Czekamy na informacje ...niecierpliwie czekamy ;) Quote
furciaczek Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Tak, dziewczynki juz w nowych miejsacach. Wygladaja napewno lepiej, zarowno fizycznie jak i psychicznie. Niestety dziewczyny zaczely sie awanturowac i nie mogly zamieszkac w jednym wspolnym kojcu, w zwiazku z tym jedna pojechala do Kasi a druga jest u mnie (awaryjnie, szukamy czegos innego) Beatko zrob prosze przelewik na konto hotelu 130zl za lekarstwa i 50zl za karme ktora suczyny przejadly. Hotel pomimo bardzo ostrych i nieprzyjemnych slow wystosowanych w ich kierunku zrezygnowal z oplaty hotelowej. Naprawde wyszlo bardzo niefajnie, wszystkie insunuacje dotyczace wykorzystywania suk, trafienia z deszczu pod rynne sa bezpodstawne. Niestety oberwalo mi sie za slowa ktore padly na watku. Poprosze moderatora aby oczyscil watek i usunal wpisy sugerujace ze w hotelu/hodowli dzieja sie niefajne rzeczy. Potencjalni klijeci czytaja forum i wyrabiaja sobie opinie na podstawie kilku slow napisanych w chwili wzburzenia. Marto usun prosze zdiecia z hotelu z pierwszego postu, zostaly opublikowane bez pozowolenia autora. Beatko podesle Ci nr konta jakos pozniej. Do mnie trafila Gwiazda vel Pipi Napewno trzeba dziewczynke odchudzic ze wzgledu na slabe stawy, bede jej dorzucac suplementy na stawy rowniez. Z relacji wiem ze dziewczyna ma silny charakter i napewno bedzie szukac doswiadczonego przewodnika. Wiecej info o charakterze i zachowaniu za pare dni jak sie troche poznamy. Quote
dominikabankert Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Gwiazdka czemu byłas niegrzeczna i teraz bedzie kłopotek z Toba:( ale jakos damy rade....... Quote
PACZEK Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 A przy okazji może się dowiemy wreszcie czy psy są tatuowane lub mają chipy bo to chyba nie jest tajemnica. Quote
furciaczek Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 PACZEK napisał(a):A przy okazji może się dowiemy wreszcie czy psy są tatuowane lub mają chipy bo to chyba nie jest tajemnica. Gwiazda ma tatoo, tak zrozumialam. Bede jej uchole czyscic to potwierdze:) Quote
dominikabankert Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 a ja uważam ze hotelik wspaniale sie zachowal ze nie wzial kosztow za tydzien hotelikowania owczarek, jestem naprawde w szoku to dobrze o nich swiadczy i jesli to czytaja to mowie glosne DZIEKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anula42 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 cioteczki - nie ma się co kłócic, życie jest takie krótkie a w tym momencie najważniejsze jest dobro suń a nie dobra opinia hoteliku(jeśli naprawdę sa dobrzy to nie muszą się niczego obawiać) Quote
bela51 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Zaglądam do Was i ciesze sie, ze udalo sie pomoc ONeczkom. Wielkie slowa uznania dziewczyny.:loveu: I chcialam dodac kilka slow od siebie dla uzytkowanika PACZEK. 'Uwazam, ze powinienies zmienic nieco styl w jakim piszesz swoje posty. Ustawicznie krytykujesz, pouczasz, insynuujesz. Mnie osobiscie Twoja postawa zraża do uczestniczenia w tym wątku. Jestes na dogo raptem miesiac, a zachowujesz sie tak, jakbys wszystko wiedział najlepiej. Twoje posty zahaczają o trolling. Zapewne wkroczy tu moderator i to samo Ci powie. Quote
dominikabankert Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Paczek.......Bela to jedna z tych dogomaniaczek do ktorych zawsze zwracam sie o pomoc- nigdy sobie nie olewa , mam do niej duze zaufanie, nie wiesz nawet ile onek dzieki niej znalazło dom. Quote
gorki330 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Troszkę o Stelli , sunia kochana , kojec się spodobał chyba? bo sama do niego wraca , zjadła , napiła się i obserwuje reszte bandy , moje psiaki potraktowały ją spokojnie , zapoznała się z Gabi i Rolikiem , wycałowli ją po pysku i poszła spać. Sesja zdjęciowa będzie jutro. Muszę napisać że jak szukałam swoich onków to zjeżdziłam wiele hodowli i nigdzie powtarzam nigdzie nie widziałam takiej hodowli i takich warunków jakie miały dziewczyny , wydaje mi się że należą się przeprosiny i WIELKIE PODZIĘKOWANIA dla hotelu , szkoda że przez takie przepychanki i pomówienia wielu ludzi z możliwościami poprostu tu się nie zgłosi . Ilonie też się dostało nie rozumiem dlaczego , żal mi bardzo Furciaczka bo jej się dostało za czyjeś przepychanki , dziewczyna miała łzy w oczach i naprawdę nie zasłużyła na takie atrakcje.:shake: Bardzo proszę piszmy tylko o suniach i ich dalszym losie to jest ich wątek. Kasia Quote
furciaczek Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 https://lh3.googleusercontent.com/_QipkfcwJf8k/TZYloo2WYDI/AAAAAAAACew/1yDZqtID2BA/s640/DSCN9920.JPG rach od weta:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 W tej chwili potrzebny jest dom tymczasowy dla Gwiazdy /płatny bądź nie. Suka nie może zostać u Fur!! I tak dzięki niej nie nabija się w tej chwili skarbonka hotelowa.Ale to jest znowu dodatkowy pies na jej utrzymaniu. Apeluję, aby w tym wypadku z zebranych pieniędzy zakupić karmę i wysłać do Fur, co zostanie pojedzie dalej ze sunią. Quote
anula42 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 i własnie-prosze nie zaczynajmy przypominac naszych polityków" kto, dlaczego, na co i po co" - przeciez jestesmy tu po to zeby te stworzenia uwierzyły że nie każdy człowiek to ostatni drań ( i czasami po to żeby nie stracic dla tej "ludzkiej rasy" resztek szacunku) Quote
furciaczek Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Z ogolnego konta psow od Arktyki na konto suk poleci 242zl . Po podliczeniu, rozdzieleniu wyszlo 121zl na jednego psiaka:) Dziekujemy wszystkim wplacajacym! Quote
Martika&Aischa Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Cioteczki, wujaszkowie bardzo proszę o zaprzestanie kłótni! Pięknie Was proszę ! Nie zaśmiecajmy wątku naszych dziewczynek! Fur jeśli hotelik sobie tego życzy oczywiście zdjęcia już usuwam :( choć szkoda bo są piękne :( Ale szanuje decyzje. Bardzo mnie martwi że sunie zaczęły się awanturować i kolejnego psiaczka musisz mieć pod opieką :( ech.... Dziękuje Wam wszystkiem że jesteście! :loveu: Dziękuję Hotelikowi za przyjęcie i opiekę nad naszymi dziewczynkami! :loveu: Dziękuję Ci Fur że zabrałaś do siebie naszą Gwiazdkę (Pipi) :loveu: Dziękuję gorki330 że zaopiekujesz się Stellą. :loveu: Cioteczki i wujkowie czas zmienić tytuł wątku na akutalny. Pieniążki z pewnością będą nadal nam potrzebne. Zastanawiam się także kiedy będziemy mogły szukać niuniom domków i kochających ich ludzi. Wcześniej jednak sterylizacja, koszty utrzymania dziewczynek, ewentualne leczenie :( Więc potrzeby nadal ogromne:-( Quote
furciaczek Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Moja Gwiazda bedzie potrzebowala diagnostyki w kierunku nerek, niestety strasznie duzo pije...byc moze zaczyna sie dziac cos niepokojacego. Stlecia bedzie miala robione badania krwi ale to juz gorki napisze dokladnie. I tak , szukamy docelowego DT dla Gwiazdki, bede wdzieczna za pomoc z karma- to co zostanie pojedzie z dziewczyna w dalsza droge :) Quote
Recommended Posts