Martika&Aischa Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 milka74 napisał(a):Jestem na zaproszenie u sunieczek, niestety na ten moment jestem "pod kreską"....:-( Cioteczko mimo wszystko pięknie dziękujemy za przybycie do naszych dziewczynek :) Quote
PACZEK Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Pozwoliłam sobie zadzwonić do hoteliku w którym przebywają sunie bo nie mogę usiedzieć spokojnie bez bieżących informacji o nich. Cioteczka Ilon_n podobno dostała wszelekie informację dotyczące zdrowia suń, ich zachowania itd. wiem że wczoraj również właściciele przesłali aktualne zdjęcia naszych dziewczynek :multi::loveu: Moja prośba ....bardzo proszę o umieszczenie aktualnych informacji na wątku oraz przesłanie zdjęć.Dzięki za inicjatywę bo chyba czas odciążyć Cioteczkę Ilon_n bo oprócz 2 etatów ma jeszcze wiele innych zajęć.Może kontaktuj się z hotelem w naszym imieniu.A co do zdjęć ja już straciłem nadzieję bo oni mówią,zdjęć nie widać i dalej nie wiem czy oprócz Gwiazdki ta druga sunia to Zibi czy Stella. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Zdjęcia są wstawione na wątku w postach wcześniej-te z zabranie suń. Foty z hotelu mają być dzisiaj. Mozliwe , że w hotelu inaczej wołają na Stellę i dlateo to nieporozumienie, oni na Gwiazdę wołają Pipi np. Sunie nie reagowały na swoje stare imiona. Ilona na pewno wszystko napisze wieczorem. Quote
milka74 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Kochane Cioteczki :loveu:, jak się odkuję na pewno o sunieczkach nie zapomnę:iloveyou: Quote
Martika&Aischa Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 PACZEK napisał(a):Dzięki za inicjatywę bo chyba czas odciążyć Cioteczkę Ilon_n bo oprócz 2 etatów ma jeszcze wiele innych zajęć.Może kontaktuj się z hotelem w naszym imieniu.A co do zdjęć ja już straciłem nadzieję bo oni mówią,zdjęć nie widać i dalej nie wiem czy oprócz Gwiazdki ta druga sunia to Zibi czy Stella. Przedstawiłam sytuację i poprosiłam o więcej informacji o naszych dziewczynkach ....(Pani bardzo miła) poinformowała mnie że informacje na bieżąco są przekazywane i poprosiła abym w tej sprawie kontaktowała się z Panią Iloną. Zdjęcia zostały wczoraj zrobione dziewczynkom przez właścicieli hoteliku. Myślę że jak Ilon_n wejdzie na wątek to udzieli wszelkich informacji wraz z załączonymi zdjęciami suń. Wszyscy na nie z niecierpliwością czekamy:):):) Quote
Martika&Aischa Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Niestety nie mogę wysłać PW ....zatem poczekajmy cierpliwie do wieczora. Quote
fibi:) Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 jestem na zaproszenie. zajrze pozniej bo "przelotem" dziś jestem na dogo. ale czytałam już o Arktyce i jej "hotelu" Quote
Zosia123 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Dzięki za zaproszenie. Na razie sobie zapiszę. Biedne suńki... Quote
Beatkaa Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Kolejne wpłaty dla cudownych suń Dziękujemy :multi::multi: caldien - 50zł :loveu: Agata P - 10zł :loveu: Javena - 15zł :loveu: Czekamy na wieści od Ilony.Nie mogę się już doczekać. :p Quote
Martika&Aischa Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Beatkaa napisał(a):Kolejne wpłaty dla cudownych suń Dziękujemy :multi::multi: caldien - 50zł :loveu: Agata P - 10zł :loveu: Javena - 15zł :loveu: Czekamy na wieści od Ilony.Nie mogę się już doczekać. :p Już uzupełniam :):):) Oj czekamy na wieści z niecierpliwością i my ;) Quote
anett Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Jestem na zaproszenie Dominiki. Piękne sunie! jak dobrze, że zabrane z tego 'hoteliku'... Quote
anula42 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 :lol:tak jak obiecałam wczoraj - dzis pieniazki poszły na lepsze zycie dla "dziewczynek" (moja kochana Saba juz odeszła ale to także w jej imieniu ślę te pieniążku) Quote
Martika&Aischa Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 anula42 napisał(a)::lol:tak jak obiecałam wczoraj - dzis pieniazki poszły na lepsze zycie dla "dziewczynek" (moja kochana Saba juz odeszła ale to także w jej imieniu ślę te pieniążku) Cioteczko z całego serducha Ci Pięknie DZIĘKUJEMY!!!!!!! Jak tylko dojdą zaraz uzupełnię wpłatę w pierwszym poście:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 hmmm....zastanawiam się, czy Ilona się tu odezwie , czy jednak trzeba by było do niej napisać na maila....zmieniła podpis na :...nie chce mi się tego komentować:shake::crazyeye: Żegnam. I'm definitely OFF. In case of emergency:: +48600915044 :: ilonnn@gmail.com Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Martika może napisz do Ilon, rozmawiałaś dzisiaj z hotelem, kazali odezwać się do Ilony...czekamy na info jak sunie przecież ehh Quote
PACZEK Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Martika może napisz do Ilon, rozmawiałaś dzisiaj z hotelem, kazali odezwać się do Ilony...czekamy na info jak sunie przecież ehh Proszę bądź rozsądna hotelik nie może "kazać" psy nie są własnością hotelu a Ilona na nas w........ bo dopilnujemy żeby zysk hotelu na tych psach był jak najmniejszy.Podam Ci swój nr na PW lub Ty podaj łatwiej mi mówić jak pisać Quote
dominikabankert Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 nic juz nie rozumiem......to co nie jada na ten bezplatny tymczas czy jak???? skad nam 900zł spadnie moze z nieba tak? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Nie no jadą...tzn tak myślę, tylko nie wiem kto będzie to teraz koordynował wszystko. Quote
furciaczek Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Nie no jadą...tzn tak myślę, tylko nie wiem kto będzie to teraz koordynował wszystko. Poczekajcie do jutra, jesli Ilona sie nie odezwie to zaczniemy dzialac. Byc moze jest zawalona robota czy cos... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Gorki aktualne na pewno!! Jutro pewnie zadzwonię do ciebie dograć transport-podaj mi swój tel na pw. Rozmawiałam z Paczek - jest plan działania:evil_lol: No , ale i tak chętnie bym zobaczyła foty dziewczyn co miały dzisiaj być... Quote
furciaczek Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 A ja potrzebuje kwitow od weta...no nic jutro najwyzej zadzwonie do hotelu i zapytam czy wet ogladal i czy mozna prosic o zaswiadczenie o stanie zdrowia. Quote
PACZEK Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Kochane suniowe CIoteczki wszystko bez zmiam jak jutro Ilona _n się nie odezwie FUR nam na pewno pomoże(wiecie że Furciaczek jest poważna i dotrzymuje słowa).Tylko znowu wszystko na jej barki aż mi głupio. Quote
Beatkaa Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 No cóż no to czekamy...najważniejsze,że suniami na pewno ktoś się zajmie,Furciaczek - masz tyle na głowie,że az głupio.:oops: Tak pomyślałam sobie,że mogliby zrobić na dogo coś takiego dla wybranych jak "wzór dogomanii",niewątpliwie by Ci sie należał :evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Próbowałam zaraz po rozmowie z hotelikiem wysłać PW do Ilon niestety skrzynka zapchana ....no nic poczekajmy jak nie będzie odzewu musimy prosić cioteczkę Fur o pomoc. Quote
Recommended Posts