Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

furciaczek napisał(a):
Umowilam sie ze zaplace wsio przy odbiorze suk, poprosze o jakies potwierdzenie zaplaty. Potem sie rozliczymy.
Ile wyjdzie za hotelikowanie jeszcze nie wiem, dam znac.

OK,jakby co to krzycz i pisz na PW to od razu zrobię przelew.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Tak, hotel kozysta z uslug tej samej wetki co ja...ona juz zorientowana w temacie i wydrukuje wsio co potrzeba a wlascicielka hotelu przekaze razem z suczkami. Z Tym ze opis jest z dzisiaj a nie z dnia przyjecia.
Dzięki szkoda że nie z dnia Sprzed podjęcia leczenia ale jeszcze raz dzięki.

Posted

PACZEK napisał(a):
Myślę że w celu ułatwienia i całkowitej jasności mogę poprosi Ciebie jako gospodarza wątku o ustalenie kilku ważnych organizacyjnie spraw.Może ustalmy kto odpowiada za:
1bezpośredni kontakt z BDT
2kontakt z weterynarzem
3sprawy formalne psiaków
4kasę
5księgowość
Myślę że może to ułatwić i zracjonalizować pomoc bo:nie zrzucimy całej odpowiedzialności na jedną osobę(wypadki losowe,prywatne życie itp)
nie będzie odpowiedzialności zbiorowej(czyli żadnej),moc decyzyjna(po uzgodnieni)będzie przy danej osobie,bardzo szybko będziemy w stanie zareagować:mad: gdyby ktoś chciał psiaczki skrzywdzić.
Jeśli można w sprawie opłaty za obecny hotel zapłaćmy może PO wklejeniu na wątku całościowego rachunku zgodnego z wymogami prawa.Nie wiem też co z opłatą za leczenie oka które trzeba było przerwać bo inspektor TOZ Ilona_n nie wiedziała że jak zabiera psa z interwencji to całościowa dokumentacja wet jest niezbędna(jak A...... się uprze to jak udowodnimy że nieleczonej choroby oka pies nabawił się u niej?przecież wymazu z przed podjęcia leczenia nie mamy)

Koniecznie musimy to ustalić aby uniknąć niejasności. Cioteczki czy któraś podpisuje się pod wymienionym punktem ;) Jeśli mogę zaproponować ja wezmę na siebie punkt 1 ;) rozliczenia psiaków również i aktualizację ....Kasę/ Księgowość weźmie Beatkaa tzn.pięknie ją proszę aby wzięła ;)

Posted

Kochani:loveu:
Pięknie,
Serdecznie,
Wiosennie
Was pozdrawiam:loveu:
Jutro Sunie jadą znowu po nowe życie - aż trudno uwierzyć:):)
Cóż powiedzieć- szczęśliwej drogi dla Kasi i Fur i Naszych Suń:loveu:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Koniecznie musimy to ustalić aby uniknąć niejasności. Cioteczki czy któraś podpisuje się pod wymienionym punktem ;) Jeśli mogę zaproponować ja wezmę na siebie punkt 1 ;) rozliczenia psiaków również i aktualizację ....Kasę/ Księgowość weźmie Beatkaa tzn.pięknie ją proszę aby wzięła ;)

Jasne,bez problemu mogę się tym zająć :)

anula42 pięknie dziękujemy Ci !!! Jesteś wielka!!

Przeklejam zdjęcia - możesz wrzucić Martiko do pierwszego postu? - słodkie te pysiaczki.

Posted

Anula Ty chyba naprawdę zbankrutujesz...:oops: Jestesmy Ci wszyscy mega wdzięczni :multi::multi:
O to wpływy na konto dla naszych dziewczynek:

ANULA42 - 300zł:loveu:
Marta Sz.z FB-30zł :loveu:
katarzyna09 - 50zł:loveu:
Magdalena P(ktoś z dogo?:oops:) - 20zł :loveu:

Dziekujemy za wszystkie wpłaty :multi::multi:

Posted

[quote name='Beatkaa']Anula Ty chyba naprawdę zbankrutujesz...:oops: Jestesmy Ci wszyscy mega wdzięczni :multi::multi:
O to wpływy na konto dla naszych dziewczynek:

ANULA42 - 300zł:loveu:
Marta Sz.z FB-30zł :loveu:
katarzyna09 - 50zł:loveu:
Magdalena P(ktoś z dogo?:oops:) - 20zł :loveu:

Dziekujemy za wszystkie wpłaty :multi::multi:
Cioteczki Wy jesteście NIESAMOWITE!!!!!!!! DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!

Posted

a ja siedze i płaczę bo w ich oczach widze moją Sabusię - są cudowne, i ma nadzieję że znajdą swojego "człowieczego" przyjaciela...

dziewczyny ... a jesli zbankrutuję to mam nadzieję, że ci (czyli ludzie) którym nigdy nie odmówiłam chleba mnie wspomogą....

Posted

hi hi ja juz na innym watku wspominalam ze zamierzam otworzyc hotelik dla wszystkich zbankrutowanych dogomaniaków:) takze zapraszam:) tylko z czego ja was biedne dzieci wyzywie:)

anula42 napisał(a):
dziewczyny ... a jesli zbankrutuję to mam nadzieję, że ci (czyli ludzie) którym nigdy nie odmówiłam chleba mnie wspomogą....