Beatkaa Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 furciaczek napisał(a):Umowilam sie ze zaplace wsio przy odbiorze suk, poprosze o jakies potwierdzenie zaplaty. Potem sie rozliczymy. Ile wyjdzie za hotelikowanie jeszcze nie wiem, dam znac. OK,jakby co to krzycz i pisz na PW to od razu zrobię przelew. Quote
PACZEK Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 furciaczek napisał(a):Tak, hotel kozysta z uslug tej samej wetki co ja...ona juz zorientowana w temacie i wydrukuje wsio co potrzeba a wlascicielka hotelu przekaze razem z suczkami. Z Tym ze opis jest z dzisiaj a nie z dnia przyjecia.Dzięki szkoda że nie z dnia Sprzed podjęcia leczenia ale jeszcze raz dzięki. Quote
anula42 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 dziewczyny- jak ujrzałam te moredczki to dziś znowu przelałam troche pieniązków Quote
dominikabankert Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 anula brak słów oby wiecej takich osob na dogo:)anula42 napisał(a):dziewczyny- jak ujrzałam te moredczki to dziś znowu przelałam troche pieniązków Quote
furciaczek Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Trzeba anuli jakies ogranieczenia wprowadzic, raz w miesiacu wpuszac na watek bo inaczej zbankrutuje:lol: Quote
anula42 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 to wy dziewczyny najwiecej robicie dobrego - ja moge tylko wspomoc finansowo pozdrawiam najwyżej pójdę na żebry:lol: Quote
Martika&Aischa Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 anula42 napisał(a):najwyżej pójdę na żebry:lol: Cioteczko jeszcze raz się powtórzę ....TY JESTEŚ NIESAMOWITA !!!!!:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 PACZEK napisał(a):Myślę że w celu ułatwienia i całkowitej jasności mogę poprosi Ciebie jako gospodarza wątku o ustalenie kilku ważnych organizacyjnie spraw.Może ustalmy kto odpowiada za: 1bezpośredni kontakt z BDT 2kontakt z weterynarzem 3sprawy formalne psiaków 4kasę 5księgowość Myślę że może to ułatwić i zracjonalizować pomoc bo:nie zrzucimy całej odpowiedzialności na jedną osobę(wypadki losowe,prywatne życie itp) nie będzie odpowiedzialności zbiorowej(czyli żadnej),moc decyzyjna(po uzgodnieni)będzie przy danej osobie,bardzo szybko będziemy w stanie zareagować:mad: gdyby ktoś chciał psiaczki skrzywdzić. Jeśli można w sprawie opłaty za obecny hotel zapłaćmy może PO wklejeniu na wątku całościowego rachunku zgodnego z wymogami prawa.Nie wiem też co z opłatą za leczenie oka które trzeba było przerwać bo inspektor TOZ Ilona_n nie wiedziała że jak zabiera psa z interwencji to całościowa dokumentacja wet jest niezbędna(jak A...... się uprze to jak udowodnimy że nieleczonej choroby oka pies nabawił się u niej?przecież wymazu z przed podjęcia leczenia nie mamy) Koniecznie musimy to ustalić aby uniknąć niejasności. Cioteczki czy któraś podpisuje się pod wymienionym punktem ;) Jeśli mogę zaproponować ja wezmę na siebie punkt 1 ;) rozliczenia psiaków również i aktualizację ....Kasę/ Księgowość weźmie Beatkaa tzn.pięknie ją proszę aby wzięła ;) Quote
anula42 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 dziewczyny - naprawde pieknie to ogarniacie-ukłony w wasza stronę Quote
wojtuś Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Kochani:loveu: Pięknie, Serdecznie, Wiosennie Was pozdrawiam:loveu: Jutro Sunie jadą znowu po nowe życie - aż trudno uwierzyć:):) Cóż powiedzieć- szczęśliwej drogi dla Kasi i Fur i Naszych Suń:loveu: Quote
Beatkaa Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Koniecznie musimy to ustalić aby uniknąć niejasności. Cioteczki czy któraś podpisuje się pod wymienionym punktem ;) Jeśli mogę zaproponować ja wezmę na siebie punkt 1 ;) rozliczenia psiaków również i aktualizację ....Kasę/ Księgowość weźmie Beatkaa tzn.pięknie ją proszę aby wzięła ;) Jasne,bez problemu mogę się tym zająć :) anula42 pięknie dziękujemy Ci !!! Jesteś wielka!! Przeklejam zdjęcia - możesz wrzucić Martiko do pierwszego postu? - słodkie te pysiaczki. Quote
Mysia_ Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 cieszę się, że wszystko tak sprawnie idzie :) Widzę, że już jutro dziewczynki zmieniają aktualne miejsce zamieszkania? ;) Quote
Martika&Aischa Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Dziewczynki można już podziwiać na pierwszej stronie ;) Quote
Beatkaa Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Dziewczynki można już podziwiać na pierwszej stronie ;) Super :):) Quote
Martika&Aischa Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Podniesiemy wątek naszych suń. Nieustannie zapraszamy do pomocy inne cioteczki ;) Quote
Beatkaa Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Anula Ty chyba naprawdę zbankrutujesz...:oops: Jestesmy Ci wszyscy mega wdzięczni :multi::multi: O to wpływy na konto dla naszych dziewczynek: ANULA42 - 300zł:loveu: Marta Sz.z FB-30zł :loveu: katarzyna09 - 50zł:loveu: Magdalena P(ktoś z dogo?:oops:) - 20zł :loveu: Dziekujemy za wszystkie wpłaty :multi::multi: Quote
Martika&Aischa Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 [quote name='Beatkaa']Anula Ty chyba naprawdę zbankrutujesz...:oops: Jestesmy Ci wszyscy mega wdzięczni :multi::multi: O to wpływy na konto dla naszych dziewczynek: ANULA42 - 300zł:loveu: Marta Sz.z FB-30zł :loveu: katarzyna09 - 50zł:loveu: Magdalena P(ktoś z dogo?:oops:) - 20zł :loveu: Dziekujemy za wszystkie wpłaty :multi::multi: Cioteczki Wy jesteście NIESAMOWITE!!!!!!!! DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!! Quote
anula42 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 a ja siedze i płaczę bo w ich oczach widze moją Sabusię - są cudowne, i ma nadzieję że znajdą swojego "człowieczego" przyjaciela... dziewczyny ... a jesli zbankrutuję to mam nadzieję, że ci (czyli ludzie) którym nigdy nie odmówiłam chleba mnie wspomogą.... Quote
dominikabankert Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 hi hi ja juz na innym watku wspominalam ze zamierzam otworzyc hotelik dla wszystkich zbankrutowanych dogomaniaków:) takze zapraszam:) tylko z czego ja was biedne dzieci wyzywie:)anula42 napisał(a):dziewczyny ... a jesli zbankrutuję to mam nadzieję, że ci (czyli ludzie) którym nigdy nie odmówiłam chleba mnie wspomogą.... Quote
anula42 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 bedziemy sadzić, orać i ....zbierać- a co nam zostanie, tylko milosc tych bidaków...(czyli zwierzaków) Quote
arim Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 anula,Ty tej milosci bedziesz miala najwiecej! Wow,jak miło sie zrobiło! Quote
dominikabankert Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 No ty Arim tez w tym hoteliku moim pieszczochem bedziesz:)arim napisał(a):anula,Ty tej milosci bedziesz miala najwiecej! Wow,jak miło sie zrobiło! Quote
anula42 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 i tak samo wy dziewczyny- jak dla was tej milości na pewno nie zabraknie- każda mordeczka WAM podziękuje.. Quote
Recommended Posts