Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Pozwoliłam sobie zadzwonić do hoteliku w którym przebywają sunie bo nie mogę usiedzieć spokojnie bez bieżących informacji o nich. Cioteczka Ilon_n podobno dostała wszelekie informację dotyczące zdrowia suń, ich zachowania itd. wiem że wczoraj również właściciele przesłali aktualne zdjęcia naszych dziewczynek :multi::loveu:
Moja prośba ....bardzo proszę o umieszczenie aktualnych informacji na wątku oraz przesłanie zdjęć.
Dzięki za inicjatywę bo chyba czas odciążyć Cioteczkę Ilon_n bo oprócz 2 etatów ma jeszcze wiele innych zajęć.Może kontaktuj się z hotelem w naszym imieniu.A co do zdjęć ja już straciłem nadzieję bo oni mówią,zdjęć nie widać i dalej nie wiem czy oprócz Gwiazdki ta druga sunia to Zibi czy Stella.

Posted

Zdjęcia są wstawione na wątku w postach wcześniej-te z zabranie suń.
Foty z hotelu mają być dzisiaj.
Mozliwe , że w hotelu inaczej wołają na Stellę i dlateo to nieporozumienie, oni na Gwiazdę wołają Pipi np. Sunie nie reagowały na swoje stare imiona. Ilona na pewno wszystko napisze wieczorem.

Posted

PACZEK napisał(a):
Dzięki za inicjatywę bo chyba czas odciążyć Cioteczkę Ilon_n bo oprócz 2 etatów ma jeszcze wiele innych zajęć.Może kontaktuj się z hotelem w naszym imieniu.A co do zdjęć ja już straciłem nadzieję bo oni mówią,zdjęć nie widać i dalej nie wiem czy oprócz Gwiazdki ta druga sunia to Zibi czy Stella.

Przedstawiłam sytuację i poprosiłam o więcej informacji o naszych dziewczynkach ....(Pani bardzo miła) poinformowała mnie że informacje na bieżąco są przekazywane i poprosiła abym w tej sprawie kontaktowała się z Panią Iloną. Zdjęcia zostały wczoraj zrobione dziewczynkom przez właścicieli hoteliku.
Myślę że jak Ilon_n wejdzie na wątek to udzieli wszelkich informacji wraz z załączonymi zdjęciami suń. Wszyscy na nie z niecierpliwością czekamy:):):)

Posted

Kolejne wpłaty dla cudownych suń
Dziękujemy :multi::multi:
caldien - 50zł :loveu:
Agata P - 10zł :loveu:
Javena - 15zł :loveu:

Czekamy na wieści od Ilony.Nie mogę się już doczekać. :p

Posted

Beatkaa napisał(a):
Kolejne wpłaty dla cudownych suń
Dziękujemy :multi::multi:
caldien - 50zł :loveu:
Agata P - 10zł :loveu:
Javena - 15zł :loveu:

Czekamy na wieści od Ilony.Nie mogę się już doczekać. :p

Już uzupełniam :):):) Oj czekamy na wieści z niecierpliwością i my ;)

Posted

:lol:tak jak obiecałam wczoraj - dzis pieniazki poszły na lepsze zycie dla "dziewczynek" (moja kochana Saba juz odeszła ale to także w jej imieniu ślę te pieniążku)

Posted

anula42 napisał(a):
:lol:tak jak obiecałam wczoraj - dzis pieniazki poszły na lepsze zycie dla "dziewczynek" (moja kochana Saba juz odeszła ale to także w jej imieniu ślę te pieniążku)

Cioteczko z całego serducha Ci Pięknie DZIĘKUJEMY!!!!!!! Jak tylko dojdą zaraz uzupełnię wpłatę w pierwszym poście:)

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Martika może napisz do Ilon, rozmawiałaś dzisiaj z hotelem, kazali odezwać się do Ilony...czekamy na info jak sunie przecież ehh

Proszę bądź rozsądna hotelik nie może "kazać" psy nie są własnością hotelu a Ilona na nas w........ bo dopilnujemy żeby zysk hotelu na tych psach był jak najmniejszy.Podam Ci swój nr na PW lub Ty podaj łatwiej mi mówić jak pisać

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Nie no jadą...tzn tak myślę, tylko nie wiem kto będzie to teraz koordynował wszystko.

Poczekajcie do jutra, jesli Ilona sie nie odezwie to zaczniemy dzialac. Byc moze jest zawalona robota czy cos...

Posted

Kochane suniowe CIoteczki wszystko bez zmiam jak jutro Ilona _n się nie odezwie FUR nam na pewno pomoże(wiecie że Furciaczek jest poważna i dotrzymuje słowa).Tylko znowu wszystko na jej barki aż mi głupio.

Posted

No cóż no to czekamy...najważniejsze,że suniami na pewno ktoś się zajmie,Furciaczek - masz tyle na głowie,że az głupio.:oops:
Tak pomyślałam sobie,że mogliby zrobić na dogo coś takiego dla wybranych jak "wzór dogomanii",niewątpliwie by Ci sie należał :evil_lol: