Beatkaa Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 wojtuś napisał(a):Kochani Pakujemy Dziewczyny:):) Agata69 mi odpisała: Dobry żart. Wieźcie sunie w ciemno. Znam Kaśke osobiście. Pozdrawiam. Agata Dzięki za odzew o telefon do Agaty, bo dostałem aż 3 sms:) Wspaniała wiadomość :loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi::multi: anula42 napisał(a):dziewczyny ju tro prześlę 300zł- pozdrawiam Wow :crazyeye::crazyeye: Pięknie dziękujemy :loveu::loveu: Dostałaś już nr z kontem? arim napisał(a):Tak to arim OK,dzięki. Martiko,zapisz w rozliczeniu arim - 30zł ;) Quote
PACZEK Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Byłem na wątku "sanatorium" u tego czegoś :loveu::loveu::loveu:to prawda:lol::lol::lol:BUNIO:lol::lol::lol: znaleziony!!! Co za wieczór Suczki mają domek i Bunio uratowany:multi::multi::multi: NO mie mogę Fur i Wszystkim co byli z Tobą jeszcze raz:B-fly::B-fly::B-fly::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Martika&Aischa Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Nie było mnie chwilę a tu tyle cudowych informacji:multi::multi::multi: aż się uszczypnęłam ze szczęścia :multi: Dziękujemy :loveu: Cioteczkę gorki330 witamy pięknie na wątku :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 anula42 napisał(a):dziewczyny jutro prześlę 300zł- pozdrawiam Cioteczko jesteś cudowna .....pomagasz naszemu Onkowi - Cezarkowi teraz Suni - DZIĘKUJEMY:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Już aktualizuję rozliczenie :) Quote
Martika&Aischa Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 rencia42 napisał(a):Renata T.to rencia42 Już poprawiam ;) - bardzo dziękujemy za pomoc:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Wszystkim którzy są z nami - cioteczkom i wujaszkom pięknie dziękuję Quote
Martika&Aischa Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 A ja przypominam wszystkim cioteczkom i wujaszkom którzy chcą nam pomóc że nadal zbieramy deklarację na dziewczynki. Potrzebujemy pieniążków na leczenie, sterylizację, opłacenie obecnego hoteliku (15 zł doba za jedną) + dodatkowe koszty które na pewno wyjdą po drodze. Bo jak to z psiaczkami bywa nigdy nie wiemy co i kiedy bedzie potrzebne. Czekam też na informację kiedy będziemy mogli ogłaszać dziewczynki i szukać im domu i kochającego człowieka. Quote
megi_winters Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 jestem na zaproszenie -mogę pomóc jednorazowo - przeoraszam ze nie na stale ale mam juz duzo stalych bid do oplacania :( Quote
dominikabankert Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 zaraz wysle ci konto Megi Winters:)megi_winters napisał(a):jestem na zaproszenie -mogę pomóc jednorazowo - przeoraszam ze nie na stale ale mam juz duzo stalych bid do oplacania :( Quote
Martika&Aischa Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 megi_winters napisał(a):jestem na zaproszenie -mogę pomóc jednorazowo - przeoraszam ze nie na stale ale mam juz duzo stalych bid do oplacania :( Cioteczko bardzo Ci dziękujemy!!!!:multi: Quote
Mysza2 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 dominiczka prosiła o FB dla sunieczek http://www.facebook.com/event.php?eid=204332819584684 cioteczki kogo bardziej zorientowanego o sytuacji suń ode mnie mam zrobić administratorem wydarzenia? Quote
Merys Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Czy ktoras z cioteczek moglaby zalozyc akcje cegielkowa na allegro? Od razu wrzucilabym link fb/allegro na stronke. Quote
dominikabankert Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 zerknij na post 113 tam jest allegro dla onekMerys napisał(a):Czy ktoras z cioteczek moglaby zalozyc akcje cegielkowa na allegro? Od razu wrzucilabym link fb/allegro na stronke. Quote
pola53 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Wysłałam 20 zł dziewczynom, jak zawsze, nie podałam nicku, gapa jestem :( Quote
Martika&Aischa Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 pola53 napisał(a):Wysłałam 20 zł dziewczynom, jak zawsze, nie podałam nicku, gapa jestem :( Cioteczko dziękujemy:lol: jak tylko przyjdą zaraz odnotujemy i poprosimy o potwierdzenie wpłaty i wpiszemy nick :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Pozwoliłam sobie zadzwonić do hoteliku w którym przebywają sunie bo nie mogę usiedzieć spokojnie bez bieżących informacji o nich. Cioteczka Ilon_n podobno dostała wszelekie informację dotyczące zdrowia suń, ich zachowania itd. wiem że wczoraj również właściciele przesłali aktualne zdjęcia naszych dziewczynek :multi::loveu: Moja prośba ....bardzo proszę o umieszczenie aktualnych informacji na wątku oraz przesłanie zdjęć. Quote
Mysza2 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 dziewczyny kochane mam na fb pytanie o nr konta, podałam link do allegro , ale dobrze byłoby gdyby któraś w was chciała zostać administratorem. Ja już za dużo tego mam poza tym nie wiem jakie konto podawać. Proszę też o rozsyłanie wydarzenia po znajomych Quote
Martika&Aischa Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Mysza2 napisał(a):dziewczyny kochane mam na fb pytanie o nr konta, podałam link do allegro , ale dobrze byłoby gdyby któraś w was chciała zostać administratorem. Ja już za dużo tego mam poza tym nie wiem jakie konto podawać. Proszę też o rozsyłanie wydarzenia po znajomych Już przesyłam PW. Quote
milka74 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Jestem na zaproszenie u sunieczek, niestety na ten moment jestem "pod kreską"....:-( Quote
PACZEK Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 milka74 napisał(a):Jestem na zaproszenie u sunieczek, niestety na ten moment jestem "pod kreską"....:-(Witamy kit z kreską ważne że jesteś! Quote
Recommended Posts