Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wojtuś napisał(a):
Kochani Pakujemy Dziewczyny:):)

Agata69 mi odpisała:
Dobry żart.
Wieźcie sunie w ciemno. Znam Kaśke osobiście. Pozdrawiam. Agata

Dzięki za odzew o telefon do Agaty, bo dostałem aż 3 sms:)

Wspaniała wiadomość :loveu::loveu:
:multi::multi::multi::multi::multi:

anula42 napisał(a):
dziewczyny ju
tro prześlę 300zł- pozdrawiam

Wow :crazyeye::crazyeye: Pięknie dziękujemy :loveu::loveu:
Dostałaś już nr z kontem?

arim napisał(a):
Tak to arim

OK,dzięki.
Martiko,zapisz w rozliczeniu
arim - 30zł ;)

Posted

Byłem na wątku "sanatorium" u tego czegoś :loveu::loveu::loveu:to prawda:lol::lol::lol:BUNIO:lol::lol::lol: znaleziony!!! Co za wieczór Suczki mają domek i Bunio uratowany:multi::multi::multi: NO mie mogę Fur i Wszystkim co byli z Tobą jeszcze raz:B-fly::B-fly::B-fly::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::B-fly::B-fly::B-fly:

Posted

A ja przypominam wszystkim cioteczkom i wujaszkom którzy chcą nam pomóc że nadal zbieramy deklarację na dziewczynki. Potrzebujemy pieniążków na leczenie, sterylizację, opłacenie obecnego hoteliku (15 zł doba za jedną) + dodatkowe koszty które na pewno wyjdą po drodze. Bo jak to z psiaczkami bywa nigdy nie wiemy co i kiedy bedzie potrzebne.
Czekam też na informację kiedy będziemy mogli ogłaszać dziewczynki i szukać im domu i kochającego człowieka.

Posted

pola53 napisał(a):
Wysłałam 20 zł dziewczynom, jak zawsze, nie podałam nicku, gapa jestem :(

Cioteczko dziękujemy:lol: jak tylko przyjdą zaraz odnotujemy i poprosimy o potwierdzenie wpłaty i wpiszemy nick :loveu:

Posted

Pozwoliłam sobie zadzwonić do hoteliku w którym przebywają sunie bo nie mogę usiedzieć spokojnie bez bieżących informacji o nich. Cioteczka Ilon_n podobno dostała wszelekie informację dotyczące zdrowia suń, ich zachowania itd. wiem że wczoraj również właściciele przesłali aktualne zdjęcia naszych dziewczynek :multi::loveu:
Moja prośba ....bardzo proszę o umieszczenie aktualnych informacji na wątku oraz przesłanie zdjęć.

Posted

dziewczyny kochane mam na fb pytanie o nr konta, podałam link do allegro , ale dobrze byłoby gdyby któraś w was chciała zostać administratorem. Ja już za dużo tego mam poza tym nie wiem jakie konto podawać.
Proszę też o rozsyłanie wydarzenia po znajomych

Posted

Mysza2 napisał(a):
dziewczyny kochane mam na fb pytanie o nr konta, podałam link do allegro , ale dobrze byłoby gdyby któraś w was chciała zostać administratorem. Ja już za dużo tego mam poza tym nie wiem jakie konto podawać.
Proszę też o rozsyłanie wydarzenia po znajomych

Już przesyłam PW.