Ania+Milva i Ulver Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ja mam miejsce wolne ale do 20 kwietnia tylko, no i miało być dla Soni od Arktyki, na razie trzymam bo nie wiem jak się sytuacja rozwinie w tym dt co teraz jest. Jeden psiak jedzie ode mnie niedługo, ale od razu zaklepane miejsce jest dla innego -jeżeli jednak nie dojdzie do "wymiany" to napiszę. Cały czas myślę dalej co z suniami zrobić, choć czekam tez na info od Ilony czy w ogóle można je zabierać, bo skoro to psy Arktyki to jak to wszystko prawnie wygląda teraz...aby się nie okazało , że zabierzemy psy na drugi koniec Polski na dt a za tydzień będą musiały wrócić albo coś.... Ilona kazała zawieźć do hotelu więc zawiozłam, ale jestem realistką i wiem iz takiej kwoty na dogo nie zbierzemy co miesiąc- kto potem spłaci dług? Quote
Mysia_ Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Masz rację, ale 900 zł do bardzo duża kwota... Zobaczymy co nam na ten temat Ilona napisze. Quote
nescca Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Dziewczyny.... my mamy swoje 4 psy w hoteliku u Lilki. Boxy wielki 4mx2,8. W boksach max 2 psy. Ja bywam tam raz na tydzien. Teraz do niej dzwoniłam i powiedziała ,że może przyjąć dziewczynki za 300 zł na m-c od "osoby" :) Kontakt z wetem zapewniony. Sterylki też jeśli jest taka potrzeba. Są zdjęcia na bieżąco. Kontak tel też. Można odwiedzać psy w każdej chwili jak i kontaktować się z wetem leczącym psy. Psy są "spacerowane" codziennie 3 X..... Do tego puszczane są małymi grupkami po ogrodzie. My jesteśmy zadowolone. Swoje psy mają tam dziewczyny a Radomia ,z Warszawy (fundacja astów) z Tomaszowa Mazowieckiego(Ocelot) oraz z Przystani Ocalenie (Tychy). Jeśli jesteście zainteresowane to możecie zadzwonić do mnie 660737137 a po za tym mogę na maila wysłać zdjęcia bo mam ich bardzo dużo. Quote
Mysia_ Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Nesca, bardzo dziękujemy za propozycje! :) Jeśli będzie to możliwe i nic dobrego tańszego nie znajdziemy to na pewno odezwiemy się. Jeszcze nie wiemy jak z punktu prawnego to wszystko wygląda, dlatego czekamy na Ilonę. Quote
nescca Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Tu jest kilka wątków psiaków hotelowanych u Lilki http://www.dogomania.pl/threads/191255-Torpeda-%28-RAJA%29-7-lat-w-schr.%28Radom%29czeka-na-dom-w-hotelu-pomocy-w-og%C5%82oszeniach!/page27 http://www.dogomania.pl/threads/190634-CIEZKO-POGRYZIONY-ZULUS-juz-wyleczony-potrzebne-ogloszenia-!!! http://www.dogomania.pl/threads/194009-Cudna-Szila-w-hoteliku-czeka-na-w%C5%82asny-dom Quote
Poziomka Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Bardzo dziekuje za zaproszenie..... Postaram sie cosik wplacic...... Quote
PACZEK Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 :lol:Nescca dzięki za ofertę:lol:.zaglądaj do nas jak tylko będziemy podejmować decyzję na pewno rozważymy ją szczególnie uważnie. Mam nadzieję że jakieś niewielkie korekty dla niezbyt majętnych Cioteczek są jeszcze możliwe:eviltong: tak pytam jakby co:oops: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Czy to od Lilki nie było zabieranych kilka psów, gdyz sobie nie radziła z socjalizacją? Cos mi sie tak kojarzy, ale moze sie mylę. Quote
Martika&Aischa Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Witam Jeżeli dziewczynki mogą być razem w kojcu to zapraszam , pobyt oczywiście bezpłatny , kojec jest nie za duży ale ja jestem z psami od 6 rano z trzygodzinną przerwą do 19 , psy są cały czas spuszczone , teren podzieliłam na dwie części dla bezpieczeństwa np chłopaków lub tymczsowiczów , warunki to napewno nie Hilton , ale mogę dac serce i bezpieczeństwo , jeżeli potrzebna wizyta odwiedziny to nie widzę problemu .Więcej mogę odpowiedzieć tel 693 16 66 73 pozdrawiam Kasia To PW które dostałam w sprawie hoteliku dla dziewczynek - propozycja od gorki330 Quote
Martika&Aischa Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 :loveu:Brzmi wspaniale! Wręcz nie do uwierzenia Quote
Mysia_ Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 propozycja kusząca, ale wygląda na to, że musimy poczekać na Ilonę - ona wzięła ONki pod swoje skrzydła i decyduje o ich losach. Jeśli się zgodzi wtedy trzeba odwiedzić cioteczkę gorki330 i omówić szczegóły :cool3: Quote
dominikabankert Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 załatwiajcie ten Hilton u pani Katarzyny!!!!!!!!!!!!!!! Quote
dominikabankert Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Poziomko bardzo dziekujemy zaraz wysle Tobie na priv kontoPoziomka napisał(a):Bardzo dziekuje za zaproszenie..... Postaram sie cosik wplacic...... Quote
Martika&Aischa Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Mysia_ napisał(a):propozycja kusząca, ale wygląda na to, że musimy poczekać na Ilonę - ona wzięła ONki pod swoje skrzydła i decyduje o ich losach. Jeśli się zgodzi wtedy trzeba odwiedzić cioteczkę gorki330 i omówić szczegóły :cool3: No więc czekamy z niecierpliwością ...ja jestem w kontakcie z gorki330 Wiadomość bardzo ciepła. Oby tylko się udało! oby się udało:shake: Quote
PACZEK Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Widzę że są już przynajmniej dwie konkurencyjne oferty.Super!ja mam parę pytań do miejsca gdzie obecnie są psiny. 1.Kiedy objżymy foty? 2.Skoro jest to hodowla ONków proszę o zdjęcia Waszych starych Psów. 3.Skąd ta cena. 4.I wybaczcie proszę ale dla dobra psów które już dość wycierpiały czy to przypadkiem nie chodzi o to żeby pozyskać psy tanim kosztem i rozmnażać a naiwni jeszcze będą za to płacić. Mam nadzieję że nikt nie poczuje się urażony jak wykazały ostatnie wydarzenia ostrożności nigdy za wiele.Proszę wybaczcie ale ja kocham psy a te już za dużo wycierpiały. Proszę też innych nie martwcie się tak bardzo prawnym aspektem sprawy bo przy tych dowodach co mamy ta osoba musiała by przeprowadzić sprawę przez Sąd a na pewno nie odbędzie się to w tydzień.Nie martwmy też się dziś socjalizacją bo na to przyjdzie czas jak psy będą już w odpowiednich warunkach,zresztą są i opinie że braki w socjalizacji tych psów są przesadzone. Quote
furciaczek Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Oni maja hodowle ( nie pseudohodowle) ONkow, nie wiem...chyba nawet uzytki to sa wiec nie sadze aby zachcialo im sie rozmnazac dwie suki ;) Nie popadajmy w paranoje... Quote
nescca Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Czy to od Lilki nie było zabieranych kilka psów, gdyz sobie nie radziła z socjalizacją? Cos mi sie tak kojarzy, ale moze sie mylę. NIE.... od Lilki psy trafiały już tylko do DS. Jedynym wyjątkiem były jamniki Korek i Tobiasz o których zabranie prosiła właśnie Lilka ze względu na bardzo niskie temperatury tej zimy. Wstawała do nich nocą..... ubierała. I właśnie jeden z nich trafił do "domowego" hoteliku u arktyki. Pooglądaj wszystkie wątki jej psiaków.... Wszystkie są uśmiechnięte , wybiegane i traktowane w niezwykły sposób. Zresztą...... tam można przyjechać w każdej chwili. A dla mnie to najważniejsze. I kontak z wetem leczącym hotelowane psy pozwala na monitorowanie najważniejszych dla nas spraw. A zresztą..... propozycja Kasi jest tak świetna ,,że nawet szkoda słów. Pokłony Kasiu :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Fotek onek z hotelu nie mamy , bo skąd? Ilona ma dobry kontakt z właścicielami, to może można by poprosić o foty. Fur ma zdjęcia tylko jak je zabieraliśmy z posesji Arktyki. Hotel prowadzi hodowlę Primo Grande - można zobaczyć stronę TU Quote
Martika&Aischa Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Cioteczka gorki 330 jest z Włocławka czyli blisko obecnego hoteliku sunieczek. Pozwolę sobie zacytować : " Jestem z Włocławka , bardzo blisko od suniek , są obecnie chyba w Aleksandrowie Kuj. , zdjęcia i relację oczywiście macie w pakiecie ." kasia Quote
Martika&Aischa Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Cioteczki trzeba tu ściągnąć cioteczke Ilona_n to jej głos w tej kwestii jest podobno decydujący. Myślę że nie ma co się zastanawiać i trzeba sprawdzić warunki u cioteczki gorki330. Zresztą jak wcześniej pisałam ...mamy jak najbardziej akceptację na taką wizytę. Trzeba tylko poszukać kogoś z tych okolic kto zgodzi się zrobić taką wizytę. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Agata69 jest z Włocławka. Nikogo więcej nie znam tam... Quote
Beatkaa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Przyszło 20zł od Sławomira M. Dziękujemy :multi::multi: Mogę prosić o nick?Będzie łatwiej wpisywać w rozliczeniu.;) Quote
Beatkaa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Propozycja gorki330 cudowna,trzeba tylko dokładnie sprawdzić warunki,przeprowadzić wizyte i na pewno czekamy na zdanie Ilony.;) Quote
Recommended Posts