Ania+Milva i Ulver Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 spytajcie mariamc /danusię ...może ma coś wolnego akurat u siebie....byłoby super Mysiu spytaj gorki czy nie przyjąłby onka... Quote
Martika&Aischa Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Mysia_ napisał(a):świetnie! :) gorki330 proponuje na wątku "obory" jakiś kojec, ale nie znam szczegółów.. Moze to by też była jakaś alternatywa? Trochę za duże zamieszanie na tamtym wątku i ciężko zbierać istotne informacje. Na pewno na dogo są jakieś cioteczki od ONków, trzeba poprosić o pomoc... Może spróbuje też rozesłać wątek. Bardzo prosimy o pomoc w rozsyłaniu wątku ....same rozsyłamy gdziekolwiek tylko się da! :( Może by zaprosić gorki330 na ten wątek. Niech przedstawi swoją propozycję. Zdjęcia kojców. Ja już jestem przewrażliwiona chyba bardzo ale chciałabym aby wszystko było dokładnie sprawdzone. One już tyle przeszły :( Quote
dominikabankert Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 jedna cioteczka wlasnie zaczyna tworzyc naszym onkom allegro!!!!:) Quote
Martika&Aischa Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 dominikabankert napisał(a):jedna cioteczka wlasnie zaczyna tworzyc naszym onkom allegro!!!!:) :multi::multi::multi: - Dziękujemy w imieniu naszych dziewczynek :loveu: Quote
Mysia_ Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ania+Milva i Ulver napisał(a):spytajcie mariamc /danusię ...może ma coś wolnego akurat u siebie....byłoby super Mysiu spytaj gorki czy nie przyjąłby onka... zrobione, czekam na odpowiedź :) Quote
PACZEK Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Może spytajcie mariemc chyba ma kojec przeznaczony dla psów z Tomaszowa jak sytuacja tam się wyjaśni(będzie wiadomo 30stego) to może by zaklepać miejsce.Może też ustalmy kto będzie pilotował tą sprawę i występował w naszym imieniu w kontaktach z hotelikami lub BDT. Quote
PACZEK Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Mysia_ napisał(a):zrobione, czekam na odpowiedź :)Mysiu OK ja powoli piszę i śmiesznie to wyszło sorki!!! Quote
Argat Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1531899898 Piszcie co zmienić, jaki dać kontakt telefoniczny i jakie konto podawać gdyby ktoś chciał wpłacić... Quote
dominikabankert Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Argat konto wlasnie wyslalam ci na priv mam nadzieje ze doszlo.......bardzo Ci dziekuje cioteczko:):):):):):) Quote
Martika&Aischa Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 [quote name='Argat']http://allegro.pl/show_item.php?item=1531899898 Piszcie co zmienić, jaki dać kontakt telefoniczny i jakie konto podawać gdyby ktoś chciał wpłacić... Cioteczko ja nie wiem czy narazie nie jest potrzebne allegro cegiełkowe. Arktyka musi się zrzec chyba dziewczynek? są na nią zapisane :( niestety! nie wiem jak to wygląda prawnie? Może Cioteczka Mysia coś podpowie ? Quote
Mysia_ Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Na allegro kompletnie się nie znam :-( ale moim zdanie tak czy inaczej sunie potrzebują pomocy, ich "Pani" nie ma i skąd miałyby tą pomoc otrzymać... A jest na tak mało, że nie jesteśmy w stanie udźwignąć takich kosztów same. Quote
Argat Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Na razie napisałam na dole że potrzebujemy pomocy finansowej, już tak robiłam i było sporo meilowych zapytań o konto. Ale w razie czego zawsze mogę coś zmienić! Quote
Mysia_ Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 mariamc niestety nie ma miejsca :-( Musimy szukać dalej.... Quote
dominikabankert Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 dobrze ze mamy allegro zawsze nawet jak je ktos nowy zobaczy to duzo obi wyslalam tez do jednej ciotki prosbe o wydarzenie na Fb........ Quote
PACZEK Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Cioteczko ja nie wiem czy narazie nie jest potrzebne allegro cegiełkowe. Arktyka musi się zrzec chyba dziewczynek? są na nią zapisane :( niestety! nie wiem jak to wygląda prawnie? Może Cioteczka Mysia coś podpowie ?Nie znam się na allegro ale to coś nie musi się zrzekać suniek,przy tych dowodach które są i tak zostaną jej odebrane(mam nadzieję że TOZ oto zadba) a wtedy będzie jeszcze musiała pokryć koszty leczenia psów ze stanu do jakiego je doprowadziła.Myślę że jak znajdzie się kochający DS to poczeka aż sytuacja prawna się wyjaśni.A my będziemy mieć więcej czasu na ocenę intencji ewentualnych opiekunów. Quote
dominikabankert Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Paczek ma racje nie mo co na ta k......patrzec.Kazdy normalny nawet sad by chyba nie dyskutowal jakby zobaczyl dowody ze to cos pieski tak skrzywdzilo:( Quote
Inez de Villaro Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Beatkaa napisał(a):No tak masz rację,zgadzam się z Tobą,ta suma jest kosmiczna.Moze jednak coś się uda.Dziękuję za miłe słowa. A w jakich warunkach przebywają sunie, oby nie trafiły z deszczu pod rynne...nie wiem jak wy , ale ja chetnie obejrzę zdjęcia z tego hoteliku za 900 zł/mies. Quote
Argat Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 PACZEK napisał(a):Nie znam się na allegro ale to coś nie musi się zrzekać suniek,przy tych dowodach które są i tak zostaną jej odebrane(mam nadzieję że TOZ oto zadba) a wtedy będzie jeszcze musiała pokryć koszty leczenia psów ze stanu do jakiego je doprowadziła.Myślę że jak znajdzie się kochający DS to poczeka aż sytuacja prawna się wyjaśni.A my będziemy mieć więcej czasu na ocenę intencji ewentualnych opiekunów. Dokładnie. I tak trzeba będzie prześwietlać ewentualnych kandydatów... Quote
dominikabankert Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 niestety .....nie damy rady finansowo w zyciu 900zl :( a inne hoteliki tansze przeciez tez zapewniaja wode wyzywienie wybieg spacerek i mizianie no nie????? na frykasy nas nie stac niech Mysia szuka dalej....Inez de Villaro napisał(a):A w jakich warunkach przebywają sunie, oby nie trafiły z deszczu pod rynne...nie wiem jak wy , ale ja chetnie obejrzę zdjęcia z tego hoteliku za 900 zł/mies. Quote
Mysia_ Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Inez de Villaro napisał(a):A w jakich warunkach przebywają sunie, oby nie trafiły z deszczu pod rynne...nie wiem jak wy , ale ja chetnie obejrzę zdjęcia z tego hoteliku za 900 zł/mies. dokładnie... Ja nie znam tego hoteliku, umieściła je tam Ilona, podobno to jakiś zaprzyjaźniony hotelik, ale nikt z nas oprócz Ilony warunków nie widział. Najlepiej byłoby znaleźć dziewczyną jakieś dogomaniackie sprawdzone miejsce, przede wszystkim tańsze... takiej kwoty nie udźwigniemy :-( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Psy do hotelu zawoziłam ja . I moge wam najwięcej o nich powiedzieć na teraz. Obydwie sunie są razem w budynku z wyjściem na zewnątrz. Na pewno mają dużo lepiej, czysto i opieka odpowiednia. Mam wizytówkę hotelu, zobaczę potem czy mają stronę- oni prowadzą hodowlę onków. Quote
Mysia_ Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Aha, Aniu dzięki za info! Jak rozumiem u Ciebie miejsca nie ma, ale siedzisz w tym... Może przychodzi Ci jeszcze jakiś sprawdzony hotelik do głowy? Quote
PACZEK Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Psy do hotelu zawoziłam ja . I moge wam najwięcej o nich powiedzieć na teraz. Obydwie sunie są razem w budynku z wyjściem na zewnątrz. Na pewno mają dużo lepiej, czysto i opieka odpowiednia. Mam wizytówkę hotelu, zobaczę potem czy mają stronę- oni prowadzą hodowlę onków.Wierzymy i bardzo dziękujemy za to co zrobiłaś dla psiaków:B-fly:.My tylko realnie oceniamy sytuację .Większość z nas jest "Zapsiona i zakocona" ponad możliwości i mamy świadomość że ta suma znacznie nas przerasta plus wet szczepienia sterylka i lekarstwa.Dlatego kombinujmy wszyscy bo mądra rada jest przy wielu głowach. Quote
Recommended Posts