furciaczek Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Pofocilam dzisiaj ale wrzuce jutro dopiero. Quote
Negrita8 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 dostałam info od Dominiki zgroza! proszę o konto, grosik wyślę po wypłacie Quote
anula42 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 dziewczyny -poproszę o numer konta, po niedzieli coś podeślę Quote
Beatkaa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Cioteczki pieniążki trzeba zbierać już,trzeba aby ktoś podjął się bycia księgową i robił rozliczenia.:) Dziewczyny,które się tym wszystkim zajmują (fur,ania itp) mają i tak dużo na głowie. Quote
Martika&Aischa Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Beatkaa napisał(a):Cioteczki pieniążki trzeba zbierać już,trzeba aby ktoś podjął się bycia księgową i robił rozliczenia.:) Dziewczyny,które się tym wszystkim zajmują (fur,ania itp) mają i tak dużo na głowie. Beatkaa a Ty nie zostałabyś księgową dziewczynek ? masz w tym już jakieś doświadczenie? Wszystkim cioteczkom z całego serduszka dziękuję za przybycie i deklaracje :loveu: Jesteście Kochana dziewczyny !!!!! :multi: furciaczek napisał(a):Pofocilam dzisiaj ale wrzuce jutro dopiero. No to czekamy cierpliwie na zdjęcia naszych pięknych dziewczynek. Cioteczki w miarę możliwości bardzo proszę o rozsyłanie wątku suń. Quote
Beatkaa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Beatkaa a Ty nie zostałabyś księgową dziewczynek ? masz w tym już jakieś doświadczenie? Jeśli nikt nie ma nic przeciwko...jestem księgową u Pimpusia,pieniążki są zbierane na inne konto,a ja zapisuję tylko rozliczenia,ale w tym przypaku mogę się tym wszystkim zająć :) EDIT: W tym przypadku ja bym zbierała na konto i pisała na wątku jakie wpłaty doszły,a Ty w pierwszym poście robiłabyś rozliczenia ,czy mogłoby tak być? Mam takie pytanie do Furciaczka,bo jeśli chodzi o hotelik gdzie są sunie,to była podpisywania już jakaś umowa? Quote
Martika&Aischa Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 [quote name='Beatkaa']Jeśli nikt nie ma nic przeciwko...jestem księgową u Pimpusia,pieniążki są zbierane na inne konto,a ja zapisuję tylko rozliczenia,ale w tym przypaku mogę się tym wszystkim zająć :) EDIT: W tym przypadku ja bym zbierała na konto i pisała na wątku jakie wpłaty doszły,a Ty w pierwszym poście robiłabyś rozliczenia ok? Mam takie pytanie do Furciaczka,bo jeśli chodzi o hotelik gdzie są sunie,to była podpisywania już jakaś umowa? No to świetnie. Jak najbardziej będę uzupełniała wszystkie wpłaty dla dziewczynek:) ja osobiście NIE MAM NIC PRZECIWKO a nawet jestem za :):):) Bardzo Ci dziękuję:loveu: Quote
Beatkaa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Martika@Aischa napisał(a):No to świetnie. Jak najbardziej będę uzupełniała wszystkie wpłaty dla dziewczynek:) ja osobiście NIE MAM NIC PRZECIWKO a nawet jestem za :):):) Bardzo Ci dziękuję:loveu: Nie ma za co.Cieszę się :loveu::loveu::loveu: Jakbyś miała jakieś pytania czy wątpliwości to pisz :) A ja póki co się wstrzymam z wysyłaniem nr konta.Poczekam czy inne cioteczki nie mają nic przeciwko.;) Quote
Martika&Aischa Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Beatkaa napisał(a):Nie ma za co.Cieszę się :loveu::loveu::loveu: Jakbyś miała jakieś pytania czy wątpliwości to pisz :) A ja póki co się wstrzymam z wysyłaniem nr konta.Poczekam czy inne cioteczki nie mają nic przeciwko.;) Czekamy z niecierpliwością na akceptację innych cioteczek ;) rencia42 napisał(a):Jak będzie nr. konta coś podeślę. Cioteczko bardzo Ci dziękuję i cieszę się że zajrzałaś:loveu: anula42 napisał(a):dziewczyny -poproszę o numer konta, po niedzieli coś podeślę Cioteczko dziękuję:loveu: Wiem jak dużo zrobiłaś i robisz dla naszego kochanego Cezarka :loveu: Quote
PACZEK Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Już jestem ,Witam wszystkie suniowe Cioteczki!Dobrze że psinki się "znalazły".Teraz już nie damy ich skrzywdzić.Wspaniale że jest wątek(jak możecie nie piszcie A..... bo na samą myśl o tym czymś co jest rodzaju żeńskiego i nie wypada go edukować:mad::mad::mad: krew mi się psuje) na którym zawalczymy o zdrowie i szczęście ONek!Wiem kasa,kasa,kasa róbcie bazarek jakieś expresy do kawy znajdę i może coś jeszcze.Czekamy na foty i ich jak najczęstszą aktualizację(minimum raz na tydzień).Moż też po negocjujmy cenę hoteliku bo dziewczyny chyba są w jednym kojcu a i pampersów na razie zmieniać nie trzeba.Sorry jestem złośliwy ale te dwa dni unikania(delikatnie mówiąc) ONkowego tematu zrobiły swoje. Quote
dominikabankert Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 ja nie moge ze smiechu z tego twojego ,,to cos":diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: witamy na watku! PACZEK napisał(a):Już jestem ,Witam wszystkie suniowe Cioteczki!Dobrze że psinki się "znalazły".Teraz już nie damy ich skrzywdzić.Wspaniale że jest wątek(jak możecie nie piszcie A..... bo na samą myśl o tym czymś co jest rodzaju żeńskiego i nie wypada go edukować:mad::mad::mad: krew mi się psuje) na którym zawalczymy o zdrowie i szczęście ONek!Wiem kasa,kasa,kasa róbcie bazarek jakieś expresy do kawy znajdę i może coś jeszcze.Czekamy na foty i ich jak najczęstszą aktualizację(minimum raz na tydzień).Moż też po negocjujmy cenę hoteliku bo dziewczyny chyba są w jednym kojcu a i pampersów na razie zmieniać nie trzeba.Sorry jestem złośliwy ale te dwa dni unikania(delikatnie mówiąc) ONkowego tematu zrobiły swoje. Quote
Beatkaa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 PACZEK sunie są duże i to normalne ceny w hoteliku,po drugie mają bardzo dobrą opiekę,dobrze i tak,że poszli nam na rękę i możemy zapłacić na koniec miesiąca. Quote
bela51 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Kochani, nie doczytalam sie ile trzeba zaplacic miesiecznie za 2 sunie ? Czy cena 15 zł to za jedna, czy za dwie ? Quote
Beatkaa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 bela51 napisał(a):Kochani, nie doczytalam sie ile trzeba zaplacic miesiecznie za 2 sunie ? Czy cena 15 zł to za jedna, czy za dwie ? 15 zł za jedną kochana. Quote
bela51 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Uwazam, tak jak PACZEK, ze to drogo. Nalezaloby negocjowac ceny. W luksowym hotelu terier k. Mielca płacimy za dogomaniackie psy 300 zl + nasza karma. U Czarodziejki placimy 300 zł z jedzeniem. Uzbierac 900 zł miesiecznie to jest karkołomne przedsiewziecie. A pytałyscie u mariamc ? Tam jest jeszcze taniej. Quote
Martika&Aischa Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 PACZEK napisał(a):Już jestem ,Witam wszystkie suniowe Cioteczki!Dobrze że psinki się "znalazły".Teraz już nie damy ich skrzywdzić.Wspaniale że jest wątek(jak możecie nie piszcie A..... bo na samą myśl o tym czymś co jest rodzaju żeńskiego i nie wypada go edukować:mad::mad::mad: krew mi się psuje) na którym zawalczymy o zdrowie i szczęście ONek!Wiem kasa,kasa,kasa róbcie bazarek jakieś expresy do kawy znajdę i może coś jeszcze.Czekamy na foty i ich jak najczęstszą aktualizację(minimum raz na tydzień).Moż też po negocjujmy cenę hoteliku bo dziewczyny chyba są w jednym kojcu a i pampersów na razie zmieniać nie trzeba.Sorry jestem złośliwy ale te dwa dni unikania(delikatnie mówiąc) ONkowego tematu zrobiły swoje. Cioteczko będę wdzięczna za wszelkie fanty na bazarek dla Sunieczek. Dziewczyny może i wy coś znajdziecie ja sama przeszperam szafę! Jak się coś więcej uzbiera zaraz wystawię bazarek dla dziewczynek. Quote
dominikabankert Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 boze nie pomyslalam o tym:( nie damy rady w zyciu:( co robimy moze szukamy innego hoteliki tanszego??????????bela51 napisał(a):Uwazam, tak jak PACZEK, ze to drogo. Nalezaloby negocjowac ceny. W luksowym hotelu terier k. Mielca płacimy za dogomaniackie psy 300 zl + nasza karma. U Czarodziejki placimy 300 zł z jedzeniem. Uzbierac 900 zł miesiecznie to jest karkołomne przedsiewziecie. Quote
Beatkaa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 bela51 napisał(a):Uwazam, tak jak PACZEK, ze to drogo. Nalezaloby negocjowac ceny. W luksowym hotelu terier k. Mielca płacimy za dogomaniackie psy 300 zl + nasza karma. U Czarodziejki placimy 300 zł z jedzeniem. Uzbierac 900 zł miesiecznie to jest karkołomne przedsiewziecie. A pytałyscie u mariamc ? Ta jest jeszcze taniej. Wiem wiem :( Quote
Martika&Aischa Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Cioteczki zapraszam Was również na bazarek dla Onka - Cezarka - wyrzuconego w worku. W dużym niedowładem kończyn :( Aktualnie jest po operacji. Zbieramy na rehabilitację która będzie go czekała ...mam nadzieję że już niebawem :( http://www.dogomania.pl/threads/204857-Ciuszki..biżuteria-...książki-...coś-słodkiego-..Na-rehabilitację-dla-Cezarka! Quote
Beatkaa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Trzeba coś dla nich znaleźć..tylko jaki inny hotelik :-( Quote
Martika&Aischa Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 ilon_n napisał(a):Martika .. bardzo dziękuję za założenie wątku dla suniek i prowadzenie go. Opłata za hotelik, w którym obie sunie przebywają to 15pln/dobę za jedna sunię (w tym karma i socjalizacja/podstawowe szkolenie) do tego doliczamy koszty weterynaryjne na podstawie rachunków od weta. wynegocjowałam opłatę na koniec każdego miesiąca pobytu, który zaczynamy liczyć od 26 każdego miesiąca .. wielkie dzięki za Waszą pomoc dla tych dziewczynek .. ehh .. Ten post wszystko wyjaśnia. Quote
bela51 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Zadzwoncie do mariamc i zapytajcie o miejsca. Tam byłoby najtaniej. Chyba 250 zł z wyzywieniem. Quote
Martika&Aischa Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Cioteczki nie zapominajmy że jedna z dziewczynek ma straszne problemy. Musi być socjalizowana. Strasznie nie ufna :( wycofana:( a Ilona_n pisała że obecni opiekunowie są specjalistami. Może warto negocjować z nimi cenę ? Dziewczynki przecież są w jednym kojcu. Quote
Recommended Posts