toyota Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Myślę, że nie ma co się spieszyć z wizytą. Na pewno teraz Państwo się starają. Trzeba za jakiś czas sprawdzić czy entuzjazm nie minął. Quote
Agata69 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='toyota']Myślę, że nie ma co się spieszyć z wizytą. Na pewno teraz Państwo się starają. Trzeba za jakiś czas sprawdzić czy entuzjazm nie minął.[/QUOTE] Tak, za jakiśm miesiąc mozna będzie podjechać. Oby było dobrze. Quote
Beatkaa Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Mam nadzieję,że u Zibi wszystko dobrze... Quote
Martika&Aischa Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Czekam nadal na zdjęcia naszej Stellci ....wierzę że Zibi jest szczęśliwa i znalazła w końcu swoje miejsce na ziemi i swojego kochającego człowieka. Quote
toyota Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Państwo nie mają netu, ale gorki330 mogłaby im podpowiedzieć, żeby choć telefonem zrobili i przesłali do niej. Quote
Beatkaa Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Zrobiłam rozliczenie,ponieważ Gwiazdka-Zibi zostawiła trochę pieniędzy na koncie ;) Razem z Martika@Aischa ustaliłyśmy,że podzielimy to na 4 potrzebujące psiaki: 1)Ślepy Maciuś - 218zł 2) Atos przebywający w PDT - 218zł 3)Staruszek,który przebywa w hospicjum - 218zł 4)Warka,która przebywa w schronisku od 9lat(akcja ogłoszeniowa) - 132zł SUMA:786zł Quote
Martika&Aischa Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Beatko jesteś wspaniała że pomyślałaś o tych wszystkich bidach :( Wszystkim cioteczkom które nam pomagały i były z naszymi dwiema ONeczkami z całego serducha dziękujemy!!!!! Quote
toyota Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Dziewczyny, dziękuję w imieniu Atosa :loveu:! Nawet nie przypuszczałam, że Zibi taka kasiasta ;). Quote
gorki330 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 toyota napisał(a):Państwo nie mają netu, ale gorki330 mogłaby im podpowiedzieć, żeby choć telefonem zrobili i przesłali do niej. Zdjęcia ZIBI z nowego domu ma Martika , wstaw je proszę bo ja niestety jeszcze tego nie opanowałam . Zibi ma się wspaniale ,pokochała swoją rodzinkę z wzajemnością i nawet się rozszczekała , broni wszystko i wszystkich dlatego dorobiła sie kagańca , ma koncie spodnie murarza i pogoniła listonosza , na spacerach tez broni nawet za bardzo stąd ten kaganek na spacerkach . Wszyscy sa z niej bardzo dumni i rozpieszczają bardzo , wiem że to nie wychowawcze ale niech ma dziewczyna teraz luksus za swoje podłe życie .Pozdrawiam Kasia. Quote
Martika&Aischa Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Kasiu zdjęcia mam na telefonie ...niestety mam zepsuty kabel i nic ze wstawiania nie wyjdzie :( jeśli możesz prześlij mi je proszę na @ Quote
Agata69 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 To ja wstawię zdjecia. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Martika&Aischa Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Agata dziękuję .....z moją pocztą coś się dzieje!!! Od rana próbuję ją uruchomić i ciągle wyskakuje błąd!!! Zibi wygląda świetnie! Widać że dziewczyna jest szczęśliwa :) Quote
Beatkaa Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Dziękujemy za zdjęcia :loveu: Pycholek Gwiazdeczki-Zibi mówi sam za siebie :multi: Quote
Martika&Aischa Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Są jakieś wiadomości z domu Gwiazdki ??? Cały czas czekam na zdjęcia naszej Stellci. Nasze kochana dziewczynki :* Quote
Beatkaa Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Też cały czas myśle co tam u kochanej Gwiazdeczki :) Stellcie też bardzo bym chciała zobaczyć :) Quote
gorki330 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 U Zibi jest wszystko ok , wysłałam zdjęcia i list od ANI - właścicielki do Martiki . Quote
Martika&Aischa Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 gorki330 napisał(a):U Zibi jest wszystko ok , wysłałam zdjęcia i list od ANI - właścicielki do Martiki . Kasiu jak tylko dotrę do domu to zaraz wstawię :) Quote
Beatkaa Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Extra,już nie mogę się doczekać zdjęć i wieści :):):) Quote
gorki330 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 U dziewczyny jest naprawde super , mam stały kontakt i wieści na bierząco , nadal walka z uszami ale opanowana .Jest bardzo kochana ,zapanowała nad rodzinką , mieszka w domu , ładuje się do łożka w sypialni , broni domowników jak lwica czyli chyba jest sukces :) Quote
Martika&Aischa Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Beatkaa napisał(a):Extra,już nie mogę się doczekać zdjęć i wieści :):):) Właśnie dotarłam :) już się biorę do roboty ;) Quote
Martika&Aischa Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Wieści z domku wspaniałe :) Kasiu czy ja mogę @ wstawić na wątku ? mam nadzieję że domek nie ma nic przeciwko temu ? A to nasza kochana dziewczynka :) :loveu::loveu::loveu: Quote
toyota Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Cieszę się bardzo ! Zibi pięknie wygląda. Mówiłam, że tereny spacerowe to tam są wspaniałe...Ciekawe czy ona lubi pływać ? Oczywiście jak będzie ciepło. Quote
Recommended Posts