Martika&Aischa Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Beatkaa napisał(a):Troszę pieniążków na Gwiazdki konto przybyło :loveu:: ilon_n za transport Stellci - 150zł:loveu: ANULA42 - 200zł:loveu: Dziękujemy :multi::multi: Uzupełnione :) Quote
Martika&Aischa Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Z zakończonego bazarku dla Gwiazdki uzbierało się 53 zł ;) Quote
Beatkaa Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Z zakończonego bazarku dla Gwiazdki uzbierało się 53 zł ;) no no ! nie jest źle - super :):):) Quote
Martika&Aischa Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Zaglądam do Gwiazdeczki .......Kasiu jak sobie radzicie ? Quote
Martika&Aischa Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Dzwoniła Kasia ......u Gwiazdy wszystko super :) Dziewczyna zaklimatyzowała się zupełnie :) Bardzo lubi swój kojec, znalazła nawet koleżankę ;) biega jak szalona po wszystkich kojcach aby sprawdzić czy aby na pewno wszyscy dostali taką samą wodę i tak samo smaczne jedzenie:evil_lol: wszystko musi sprawdzić ....Kasia nie może jej się nachwalić ....jest świetną sunią którą trzeba sporo nauczyć ale już Kasia nad tym pracuje :) W przyszłym tygodniu Kasia postara się zrobić suni rtg więc będziemy wiedziały coś więcej ....o dysplazji raczej nie ma mowy .....jej chód jest jaki jest przede wszystkim dlatego że miała wypadek .........zobaczymy co zaleci wet po prześwietleniu ... Quote
Martika&Aischa Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Czy ktoś jest chętny zorganizować bazarek dla Gwiazdki ......Kasi po prostu na wszystko brakuje czasu i prosiła osobę chętną o adres aby mogła wysłać paczusie z fantami .......Czy ktoś nam pomoże ???? Quote
Beatkaa Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Dziekujemy Kasi za relacje :):) Gwiazdka na pewno jak i Stellcia rozkwitnie na piekną ONkę,którą oczywiście jest :) Szkoda..że nie da rady z tymi zdjęciami fantów,może ktoś się chętny znajdzie :(:( Quote
Gosia. Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Bardzo prosze o pomoc !!! SZCZENIACZEK JEST PODOBNY DO MAŁEGO ONKA !!! http://www.dogomania.pl/threads/208004-SZCZENIAK-NA-ŁAŃCUCHU-szuka-domu-!!! Quote
Martika&Aischa Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Cioteczki dziś zgarnęłam z ulicy staruszka który uniknął igły i wywiezienia do schronu :(Błagam, zajrzyjcie i pomóżcie :( Nie wiem co dalej robić :( http://www.dogomania.pl/threads/2095...9#post17064619 Quote
Fiera Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Te zdjęcia na pierwszej stronie naprawdę łapią za serce:( Co ona TAM przeżyła, że miała taką minkę, to nawet nie chcę myśleć... Quote
Fiera Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 [quote name='Gosia.']Bardzo prosze o pomoc !!! SZCZENIACZEK JEST PODOBNY DO MAŁEGO ONKA !!! http://www.dogomania.pl/threads/208004-SZCZENIAK-NA-ŁAŃCUCHU-szuka-domu-!!! Byłam. Popisałam. Może pomogę :) Quote
Fiera Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Cioteczki dziś zgarnęłam z ulicy staruszka który uniknął igły i wywiezienia do schronu :(Błagam, zajrzyjcie i pomóżcie :( Nie wiem co dalej robić :( http://www.dogomania.pl/threads/2095...9#post17064619 O matko, szkoda biedaka. Finansowo niestety nie pomogę, ale podnosić mogę :( Quote
ewa36 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Ja także szukam chętnego do wystawienia bazarku dla bardzo chorej ONeczki Daszy (przebywa w hospicjum u Czarodziejki). Może jednak poprosimy Ciocię Belę51 (świnia jestem) i połączymy siły ? Mam sporo fantów na bazarek, możnaby wystawić jeden bazarek dla dwóch sunieczek. Quote
Martika&Aischa Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 ewa36 napisał(a):Ja także szukam chętnego do wystawienia bazarku dla bardzo chorej ONeczki Daszy (przebywa w hospicjum u Czarodziejki). Może jednak poprosimy Ciocię Belę51 (świnia jestem) i połączymy siły ? Mam sporo fantów na bazarek, możnaby wystawić jeden bazarek dla dwóch sunieczek. Jasne kochana napisz do bela może będzie mogła pomóc w wystawieniu bazarku dla Daszki .... Quote
ewa36 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Ciocia Bela na pewno nie odmówi, robi bardzo dużo dla ONeczków - właściwie regularnie prowadzi jakiś bazarek. Ale ostatnio jest zajęta mocno i liczę, że znajdziemy zastępstwo :) Quote
Beatkaa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Kasiu jak znajdziesz chwilkę pstryknij kilka fotek naszej ślicznotce :loveu: Quote
gorki330 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Witam , przepraszam że ostatnio nie zaglądam ale padam na nos , zdjęcia wysłałam do Martiki , a jutro obiecuję napisze więcej o podopiecznej . Quote
Beatkaa Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 gorki330 napisał(a):Witam , przepraszam że ostatnio nie zaglądam ale padam na nos , zdjęcia wysłałam do Martiki , a jutro obiecuję napisze więcej o podopiecznej . Dobrze Kasiu :):) Quote
Martika&Aischa Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Dopiero weszłam po całym dniu :( zdjęcia naszej Gwiazdeczki już mam :) zaraz będę wstawiała :) Quote
Beatkaa Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Dopiero weszłam po całym dniu :( zdjęcia naszej Gwiazdeczki już mam :) zaraz będę wstawiała :) Spokojnie kochana,poczekamy :):) Quote
Martika&Aischa Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Nasza piękna Gwiazdeczka-Zibi ;):loveu: Quote
Recommended Posts