Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniła Kasia ......u Gwiazdy wszystko super :) Dziewczyna zaklimatyzowała się zupełnie :) Bardzo lubi swój kojec, znalazła nawet koleżankę ;) biega jak szalona po wszystkich kojcach aby sprawdzić czy aby na pewno wszyscy dostali taką samą wodę i tak samo smaczne jedzenie:evil_lol: wszystko musi sprawdzić ....Kasia nie może jej się nachwalić ....jest świetną sunią którą trzeba sporo nauczyć ale już Kasia nad tym pracuje :) W przyszłym tygodniu Kasia postara się zrobić suni rtg więc będziemy wiedziały coś więcej ....o dysplazji raczej nie ma mowy .....jej chód jest jaki jest przede wszystkim dlatego że miała wypadek .........zobaczymy co zaleci wet po prześwietleniu ...

Posted

Czy ktoś jest chętny zorganizować bazarek dla Gwiazdki ......Kasi po prostu na wszystko brakuje czasu i prosiła osobę chętną o adres aby mogła wysłać paczusie z fantami .......Czy ktoś nam pomoże ????

Posted

Dziekujemy Kasi za relacje :):) Gwiazdka na pewno jak i Stellcia rozkwitnie na piekną ONkę,którą oczywiście jest :)
Szkoda..że nie da rady z tymi zdjęciami fantów,może ktoś się chętny znajdzie :(:(

Posted

Ja także szukam chętnego do wystawienia bazarku dla bardzo chorej ONeczki Daszy (przebywa w hospicjum u Czarodziejki).
Może jednak poprosimy Ciocię Belę51 (świnia jestem) i połączymy siły ?
Mam sporo fantów na bazarek, możnaby wystawić jeden bazarek dla dwóch sunieczek.

Posted

ewa36 napisał(a):
Ja także szukam chętnego do wystawienia bazarku dla bardzo chorej ONeczki Daszy (przebywa w hospicjum u Czarodziejki).
Może jednak poprosimy Ciocię Belę51 (świnia jestem) i połączymy siły ?
Mam sporo fantów na bazarek, możnaby wystawić jeden bazarek dla dwóch sunieczek.

Jasne kochana napisz do bela może będzie mogła pomóc w wystawieniu bazarku dla Daszki ....

Posted

Ciocia Bela na pewno nie odmówi, robi bardzo dużo dla ONeczków - właściwie regularnie prowadzi jakiś bazarek.
Ale ostatnio jest zajęta mocno i liczę, że znajdziemy zastępstwo :)

Posted

gorki330 napisał(a):
Witam , przepraszam że ostatnio nie zaglądam ale padam na nos , zdjęcia wysłałam do Martiki , a jutro obiecuję napisze więcej o podopiecznej .

Dobrze Kasiu :):)