Martika&Aischa Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 furciaczek napisał(a):Do czego to dochodzi, zeby psu ubierac futro..i to z kota, na dodatek zywego:shake: :evil_lol::evil_lol: Marta, tak chodzilo o czerwiec...no chyba ze przekladamy na maj przyszlego roku:eviltong: :diabloti: Oj Stellci to tak dobrze u Kasi że pewnie nie miała by nic przeciwko temu:diabloti: Ale nowi właściciele pewnie by się zapłakali :placz: bo z tego co wiem to czekają z utęsknieniem na naszą sunieczkę :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 No to czekamy na zdjęcia naszej Gwiazdeczki w ubranym futrze ;) Quote
Bazyliszek Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 A mógłby ktoś ułożyć tekst do ogłoszeń bo ja niestety w tym dobra nie jestem a zrobiłabym jej trochę ogłoszeń :) Quote
Martika&Aischa Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 gorki330 napisał(a):Zdjęcia Stelli wysłałam do Martiki . Już kochana sprawdzam :) Quote
Martika&Aischa Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Kasiu Stellcia jest piękna :loveu: aż się głupia popłakałam jak ją zobaczyłam! Ten kochany pyszczek :loveu: Dziękuje Ci Kochana za WSZYSTKO co dla niej zrobiłaś :loveu::loveu::loveu::iloveyou: Quote
Beatkaa Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Nie wierzę w to co widzę :crazyeye::crazyeye: To Stellcia? Kochana Kasiu ona to ma u Ciebie po prostu ciąąąągłe wakacje :loveu::loveu: Bazyliszku,mogłabyś wkleić wyniki morfologi Gwiazdki ;) Quote
gorki330 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Cieszę się że Wam się podoba jej obecny stan , ona zrobiła bardzo duże postępy i uważam że to nie moja zasługa tylko moich psiaków , one jej pokazały jak być znowu psem , a ja pewnie w jej mniemaniu jestem od dawania jedzenia i głaskania. Wczoraj smarowałam psiaki wanilią , pojawiły się meszki , Stella zniosła to dobrze choć i tak się na mnie obraziła , na szcęście złość jej szybko przechodzi . Quote
Martika&Aischa Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Cioteczki kochana proszę podajcie koszt transportu Stellci do nowego domku......Pani Iza przyszła właścicielka Stellci chce się dołożyć do transportu :multi: Quote
Bazyliszek Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Nie za bardzo mam jak :roll: skanera nie mam a na zdjęciu nic nie widać :-( Quote
LadyS Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Bazyliszek napisał(a):Nie za bardzo mam jak :roll: skanera nie mam a na zdjęciu nic nie widać :-( Myślę, że znajdzie się ktoś znajomy ze skanerem, ew. rodzice w miejscu pracy albo punkt ksero ;) Quote
Bazyliszek Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 W poniedziałek pójdę i zrobię skan w punkcie ksero :) Quote
Martika&Aischa Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 A jak się czuje nasza Gwiazda ;) Nadal rozrabia ? .........:razz: Jak jej uszka ? Dalej pojawia się wydzielina ? Przestała się drapać ? Quote
Bazyliszek Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Drapie się coraz mniej :cool3: W uszach wydzielina jest ale czyszczę je tak jak p. Marta kazała 2 razy w tygodniu. Rozrabia ale jak sie spojrzy słodko to można jej wybaczyć wszystko :cool3: Quote
Martika&Aischa Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Bazyliszek napisał(a):Drapie się coraz mniej :cool3: W uszach wydzielina jest ale czyszczę je tak jak p. Marta kazała 2 razy w tygodniu. Rozrabia ale jak sie spojrzy słodko to można jej wybaczyć wszystko :cool3: A może ją po prostu trzeba potraktować preparatem na pchły i kleszcze ?:roll: Quote
Martika&Aischa Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Bazyliszek napisał(a):Niedawno miała aplikowany fiprex :roll: Niedawno to znaczy kiedy ? Quote
Bazyliszek Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Jakiś tydzień temu kupiłam ten w spreyu dla swoich i przy okazji ją też zrobiłam Quote
Martika&Aischa Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Cioteczka Fur podała przybliżony koszt transportu Stellci do Bydgoszczy ...150 zł z czego 50 zł to prezent dla Stellci. Czyli 100 zł ....:) Jeszcze musimy poznać koszt transportu drugiej cioteczki ;) Po dograniu wszystkiego ruszamy ;) Quote
Bazyliszek Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Jeśli mogę prosić to zamówcie już karmę dla Gwiazdki bo ma trochę mniej niż pół worka a nie chce żeby znowu została bez karmy Quote
Recommended Posts