Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Do czego to dochodzi, zeby psu ubierac futro..i to z kota, na dodatek zywego:shake:

:evil_lol::evil_lol:

Marta, tak chodzilo o czerwiec...no chyba ze przekladamy na maj przyszlego roku:eviltong:

:diabloti:

Oj Stellci to tak dobrze u Kasi że pewnie nie miała by nic przeciwko temu:diabloti:
Ale nowi właściciele pewnie by się zapłakali :placz: bo z tego co wiem to czekają z utęsknieniem na naszą sunieczkę :loveu:

Posted

Kasiu Stellcia jest piękna :loveu: aż się głupia popłakałam jak ją zobaczyłam! Ten kochany pyszczek :loveu: Dziękuje Ci Kochana za WSZYSTKO co dla niej zrobiłaś :loveu::loveu::loveu::iloveyou:

Posted

Nie wierzę w to co widzę :crazyeye::crazyeye: To Stellcia? Kochana Kasiu ona to ma u Ciebie po prostu ciąąąągłe wakacje :loveu::loveu:

Bazyliszku,mogłabyś wkleić wyniki morfologi Gwiazdki ;)

Posted

Cieszę się że Wam się podoba jej obecny stan , ona zrobiła bardzo duże postępy i uważam że to nie moja zasługa tylko moich psiaków , one jej pokazały jak być znowu psem , a ja pewnie w jej mniemaniu jestem od dawania jedzenia i głaskania.
Wczoraj smarowałam psiaki wanilią , pojawiły się meszki , Stella zniosła to dobrze choć i tak się na mnie obraziła , na szcęście złość jej szybko przechodzi .

Posted

Bazyliszek napisał(a):
Nie za bardzo mam jak :roll: skanera nie mam a na zdjęciu nic nie widać :-(

Myślę, że znajdzie się ktoś znajomy ze skanerem, ew. rodzice w miejscu pracy albo punkt ksero ;)

Posted

Drapie się coraz mniej :cool3: W uszach wydzielina jest ale czyszczę je tak jak p. Marta kazała 2 razy w tygodniu. Rozrabia ale jak sie spojrzy słodko to można jej wybaczyć wszystko :cool3:

Posted

Bazyliszek napisał(a):
Drapie się coraz mniej :cool3: W uszach wydzielina jest ale czyszczę je tak jak p. Marta kazała 2 razy w tygodniu. Rozrabia ale jak sie spojrzy słodko to można jej wybaczyć wszystko :cool3:

A może ją po prostu trzeba potraktować preparatem na pchły i kleszcze ?:roll:

Posted

Cioteczka Fur podała przybliżony koszt transportu Stellci do Bydgoszczy ...150 zł z czego 50 zł to prezent dla Stellci. Czyli 100 zł ....:) Jeszcze musimy poznać koszt transportu drugiej cioteczki ;) Po dograniu wszystkiego ruszamy ;)