Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gwiazda będzie miała ściągane szwy w czwartek ;)
Bazyliszek narazie nie ma dostępu do internetu i nie wiadomo, kiedy będzie miała :roll:
Dodaje kilka fotek Gwiazdeczki

Posted

Co to ma być w ogóle??? Pies po sterylizacji leży na piachu na trawie ? :shake:Ze świeżą raną?Ze szwami? Nie zdziwiłabym się jakbym złapała jakieś zakażenia i bakterie...:angryy:

Posted

Beatkaa napisał(a):
Co to ma być w ogóle??? Pies po sterylizacji leży na piachu na trawie ? :shake:Ze świeżą raną?Ze szwami? Nie zdziwiłabym się jakbym złapała jakieś zakażenia i bakterie...:angryy:

Zdjęcia robione są ciut wcześniej zapewne....napisłam do Klaudii żeby tego nie robiła! Upał ....słońce ...piach ....Lepiej dmuchać na zimne niż później się dobijać że znowu jakieś paskudztwo się do Gwiazdy przyplątało.

Posted

co do kładzenia się na trawie po sterylce to ja tam wole dmuchac na zimne...
jesli chodzi o transport to napiszcie do furciaczkowej bo w następny weekend (ta niedzielea 5 czerwca) to my tu organizujemy wielki transport w ktorym fur wyjezdza od siebie do wawy...a to w przeciwnym kierunku niz tutaj trzeba...

Posted

Dziś Pani Stelmaszewska :) odwiedziła fryzjera , ful serwis , kąpanie , czesanie , masaż i odżywka .
Ona prawdopodobnie była pierwszy raz kąpana , osiem razy piana i szorowanie , nie muszę pisać co z niej schodziło ale dodam że babcia zniosła to dzielnie i była bardzo grzeczna , teraz jest pachnąca i w końcu świeci jej się wlos , piękna jest jak lalunia - jutro porobię zdjęcia i pojadę na szczepienia .

Posted

gorki330 napisał(a):
Dziś Pani Stelmaszewska :) odwiedziła fryzjera , ful serwis , kąpanie , czesanie , masaż i odżywka .
Ona prawdopodobnie była pierwszy raz kąpana , osiem razy piana i szorowanie , nie muszę pisać co z niej schodziło ale dodam że babcia zniosła to dzielnie i była bardzo grzeczna , teraz jest pachnąca i w końcu świeci jej się wlos , piękna jest jak lalunia - jutro porobię zdjęcia i pojadę na szczepienia .

Kasiu dzięki, że tak pięknie uszykowałaś Slelcię - no to jest lalunia teraz :D
i My i pewnie domek będziemy zachwyceni jej wyglądem;);)

Posted

paulinken napisał(a):
Z fur już rozmawiałam, być może uda się w sobotę, 4 czerwca.

Paulinko byłoby super :):)

Dograjcie proszę tego 4 czerwca :modla::modla:

ażeby wojtuś :obrazic::obrazic:, ......e...tam wiecie, że żartuję :D:D

Posted

gorki330 napisał(a):

Super !!! Stelcia gotowa juz do podróży do DS,na pewno zaprezentuje się lepiej niż wygląda nawet na zdjeciach :multi: Jesteśmy coś winni kochana za wizytę u fryzjera ? ;)

Posted

Beatkaa napisał(a):
Super !!! Stelcia gotowa juz do podróży do DS,na pewno zaprezentuje się lepiej niż wygląda nawet na zdjeciach :multi: Jesteśmy coś winni kochana za wizytę u fryzjera ? ;)

Nic nie jesteście winni , kapiel i szczepienia ma w pakiecie od mnie na nową drogę życia :)

Posted

gorki330 napisał(a):
Nic nie jesteście winni , kapiel i szczepienia ma w pakiecie od mnie na nową drogę życia :)

Ok kochana,dziękujemy w imieniu Stellci !!! :):):)

Posted

gorki330 napisał(a):

No to teraz dopiero śliczna z niej dziewczyna ;) Stellciu będziesz szczęśliwa w nowym domku :)

Posted

Paulinken,Furciaczek - to tak na ile jesteście pewne,że dacie rade? Bo nie wiemy czy szukać transportu..czy to już na pewno,że zawieziecie Stellcie w dogodnym terminie? :):)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Zdjęcia robione są ciut wcześniej zapewne....napisłam do Klaudii żeby tego nie robiła! Upał ....słońce ...piach ....Lepiej dmuchać na zimne niż później się dobijać że znowu jakieś paskudztwo się do Gwiazdy przyplątało.

Zdjęcia były robione w ten sam dzień co wstawione :) Ładnie się wszystko goi wczoraj miała ściągnięte szwy. Martiko napisałaś PW już jakiś czas temu ale odczytałam dopiero teraz. Gwiazda poza suchą karmą dostaje ryż z mięsem i warzywami, staram się jej dawać surową marchew i buraka tak jak mówiłaś jednak nie chce ich jeść :shake: Suchą karmę je bo je jakoś wielce za nią nie przepada ale też nie to żeby nie chciała jej jeść :) Poza tym czuje się bardzo dobrze :) Chciałam jej dziś zrobić zdjęcie bo tak ślicznie leżała na boku a na jej szyi przytulony był mój kot jednak zanim wzięłam telefon się podniosła. Jutro zrobię jej kilka zdjęć to wstawię :)

Posted

Do czego to dochodzi, zeby psu ubierac futro..i to z kota, na dodatek zywego:shake:

:evil_lol::evil_lol:

Marta, tak chodzilo o czerwiec...no chyba ze przekladamy na maj przyszlego roku:eviltong:

:diabloti: