Martika&Aischa Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 wojtuś napisał(a):Tak tak, pisze do: AlfaLS, agnieszka32, ageralion Bardzo Ci dziękuję :):):) Quote
Martika&Aischa Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Celebrinfea napisał(a):Ale super :) Trzymam kciuki za Stellę! Kciuki mocno zaciskamy kochana ;) Quote
AlfaLS Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Sprawdziłam, ze Szczecina to do tej miejscowości ok. 80 km. - to sporo. Ale zaraz popytam na miau czy jest ktoś ze Stargardu Szczecińskiego czy innych miast, które są bliżej. Wiem, ze ze Świdwina jest Nemko / a to już 40 km :lol:/ . Idę szukać :lol: Quote
Martika&Aischa Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 AlfaLS napisał(a):Sprawdziłam, ze Szczecina to do tej miejscowości ok. 80 km. - to sporo. Ale zaraz popytam na miau czy jest ktoś ze Stargardu Szczecińskiego czy innych miast, które są bliżej. Wiem, ze ze Świdwina jest Nemko / a to już 40 km :lol:/ . Idę szukać :lol: Bardzo dziękuję kochana !!!!!!!:multi: Quote
wojtuś Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Napisałem z zaproszeniem na wątek do Cioteczek : agnieszka32, ageralion Z Cioteczką Liduś - AlfaLS - rozmawiałem - zna wątek Dziewczynek i obiecała też rozeznać osoby z miau.pl, A może i sama nam pomoże ze znalezieniem kogoś do sprawdzenia domku. Edit: Cioteczka AlfaLS już napisała:) Dzięki ogromne :loveu: Quote
ageralion Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Hej :) Od nas to spory kawalek niestety, ale tak jak pisala AlfaLS, to bardzo blisko Stargardu. Zapytam dziewczyn czy nie maja kogos z tamtych okolic... Quote
Martika&Aischa Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 ageralion napisał(a):Hej :) Od nas to spory kawalek niestety, ale tak jak pisala AlfaLS, to bardzo blisko Stargardu. Zapytam dziewczyn czy nie maja kogos z tamtych okolic... Z całego serduszka dziękujemy :) Quote
ageralion Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Dziewczyny piszcie do katlis. Bardzo konkretna babka, powinna sie zgodzic na wizyte :) Quote
Martika&Aischa Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 ageralion napisał(a):Dziewczyny piszcie do katlis. Bardzo konkretna babka, powinna sie zgodzic na wizyte :) Już piszę kochana :) Quote
Inez de Villaro Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Mam osobę zaorzyjaźnioną w Stargardzie. Mogę poprosić, ale muszę mieć adres i konkrety... Quote
wojtuś Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 ageralion napisał(a):Hej :) Od nas to spory kawalek niestety, ale tak jak pisala AlfaLS, to bardzo blisko Stargardu. Zapytam dziewczyn czy nie maja kogos z tamtych okolic... ageralion napisał(a):Dziewczyny piszcie do katlis. Bardzo konkretna babka, powinna sie zgodzic na wizyte :) I ja dziekuję za odwiedziny i pomoc :loveu: Quote
agnieszka32 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Witam :) Niestety, bardzo chciałabym Wam pomóc, ale jestem w zaawansowanej ciąży i nie widzę już nic poza moim wielkim brzuchem :roll::evil_lol: Ale widzę, że sytuacja już prawie opanowana ;). Trzymam mocno kciuki :) P.S. Też pomyślałam o katlis - jeśli tylko będzie mogła, z pewnością pomoże. Quote
wojtuś Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Inez de Villaro napisał(a):Mam osobę zaorzyjaźnioną w Stargardzie. Mogę poprosić, ale muszę mieć adres i konkrety... Super, dzieki Inez :loveu: Poczekajmy na Martikę, bo Cioteczka pewnie zna szczegóły domku ;);) agnieszka32 napisał(a):Witam :) Niestety, bardzo chciałabym Wam pomóc, ale jestem w zaawansowanej ciąży i nie widzę już nic poza moim wielkim brzuchem :roll::evil_lol: Ale widzę, że sytuacja już prawie opanowana ;). Trzymam mocno kciuki :) P.S. Też pomyślałam o katlis - jeśli tylko będzie mogła, z pewnością pomoże. Agnieszko dzięki wielkie że zajrzałaś :loveu: i to jeszcze z Maluchem w brzuszku:):) Szczęśliwego porodu, bo to pewnie już za niedługo :Rose: Quote
Martika&Aischa Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Inez de Villaro napisał(a):Mam osobę zaorzyjaźnioną w Stargardzie. Mogę poprosić, ale muszę mieć adres i konkrety... Zaraz skontaktuje się z Ilonką i się wszystkiego dowiem :) Pięknie dziękuję za chęć pomocy !!! :) Quote
Martika&Aischa Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 agnieszka32 napisał(a):Witam :) Niestety, bardzo chciałabym Wam pomóc, ale jestem w zaawansowanej ciąży i nie widzę już nic poza moim wielkim brzuchem :roll::evil_lol: Ale widzę, że sytuacja już prawie opanowana ;). Trzymam mocno kciuki :) P.S. Też pomyślałam o katlis - jeśli tylko będzie mogła, z pewnością pomoże. Napisałam do katis PW czekam na wiadomość :) Quote
Martika&Aischa Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Nie mogę się chwilowo dodzwonić do Ilonki ...napisałam sms z prośbą o dane i kontakt :) jak tylko będę coś wiedziała zaraz podam ;) Quote
Martika&Aischa Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Pani ma na pewno 8 letniego owczarka niemieckiego :) chciała adoptować wysterylizowaną nieco starszą sunię żeby psiaczki miały towarzystwo :) Pani nie pracuje jest cały czas w domu ....dom duży ...duży teren do wybiegania ;) Pani zdjęcia Stellci widziała i w 100% jest zdecydowana na naszą Stellcie :) Teraz trzeba koniecznie zrobić wizytę i podpisać dokumenty adopcyjne :) Sprawdzić na żywo co to za domek ....i czy ma ogrodzenie aby nasza Stellcia czasem nie zwiała ;) Tyle wiem na razie. Quote
Martika&Aischa Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Niestety nie mogę się od rana dodzwonić do Pani Marty - weterynarz Gwiazdki .....chciałam wypytać o Gwiazdkę ...o sterylizację oraz czy zrobiono umówione prześwietlenie i kiedy możemy spodziewać się dokładnego opisu :( Jaka jest cena sterylizacji i prześwietlenia stawów ??? Czy doszły dziś tableteczki na stawy które Gwiazda musi dostawać ??? Quote
paulinken Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Macie już kogoś na wizytę? Bo Beatkaa do mnie dzwoniła, czy kogoś znam ze Szczecina i nie wiem, czy szukać. Quote
katlis Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Witam! Myślę, że mogłabym podjechać w niedzielę, jedyną przeszkodą jest po dwóch komuniach deficyt w kasie domowej. Odległość ode mnie do Cieszyna to ok 72 km w obie str kalkulator paliwa obliczył że przy moim samochodzie na przejechanie tej trasy potrzebowałabym ok 28 zł. Jeżeli byłybyście w stanie pokryć koszty paliwa mogę jechać. Quote
Beatkaa Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 paulinken napisał(a):Macie już kogoś na wizytę? Bo Beatkaa do mnie dzwoniła, czy kogoś znam ze Szczecina i nie wiem, czy szukać. Kochana dzięki za przybycie ! Bałam się,że nikt się nie znajdzie,a mam Twój nr to pomyślałam o Tobie.:) Ale z tego co widzę to w sumie katlis chyba może :) katlis napisał(a):Witam! Myślę, że mogłabym podjechać w niedzielę, jedyną przeszkodą jest po dwóch komuniach deficyt w kasie domowej. Odległość ode mnie do Cieszyna to ok 72 km w obie str kalkulator paliwa obliczył że przy moim samochodzie na przejechanie tej trasy potrzebowałabym ok 28 zł. Jeżeli byłybyście w stanie pokryć koszty paliwa mogę jechać. Myślę,że ok.Jakoś damy radę a Ty co myślisz Martiko? :) Quote
Beatkaa Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Niestety nie mogę się od rana dodzwonić do Pani Marty - weterynarz Gwiazdki .....chciałam wypytać o Gwiazdkę ...o sterylizację oraz czy zrobiono umówione prześwietlenie i kiedy możemy spodziewać się dokładnego opisu :( Jaka jest cena sterylizacji i prześwietlenia stawów ??? Czy doszły dziś tableteczki na stawy które Gwiazda musi dostawać ??? Klaudio odezwij się.Czekamy na wieści.:roll:Popieram pytania Martiki... Quote
Beatkaa Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Z bazarku na konto suń wpadło 5,25zł :multi::multi: Quote
Bazyliszek Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Tabletki nie doszły :-( Gwiazdka ma się dobrze dziś dzwoniłam do Pani Marty i wiem że nie miała zrobionego prześwietlenia nie wiem dlaczego jednak wiem że będzie miała zrobiony tak za tydzień. Jutro będę wiedziała wszystko dokładnie bo idę do weta. A co z fakturą za sterylizację bo wiem że Martika@Aischa dzwoniła dziś do Pani Marty i mówiła aby wypisać rachunek w całości ale przecież aby 150zł które jest zarezerwowane dla Gwiazdeczki dostanie tylko wtedy kiedy przyjdzie faktura na 150zł za dofinansowanie. Więc jak? Quote
Recommended Posts