Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sprawdziłam, ze Szczecina to do tej miejscowości ok. 80 km. - to sporo. Ale zaraz popytam na miau czy jest ktoś ze Stargardu Szczecińskiego czy innych miast, które są bliżej. Wiem, ze ze Świdwina jest Nemko / a to już 40 km :lol:/ . Idę szukać :lol:

Posted

AlfaLS napisał(a):
Sprawdziłam, ze Szczecina to do tej miejscowości ok. 80 km. - to sporo. Ale zaraz popytam na miau czy jest ktoś ze Stargardu Szczecińskiego czy innych miast, które są bliżej. Wiem, ze ze Świdwina jest Nemko / a to już 40 km :lol:/ . Idę szukać :lol:

Bardzo dziękuję kochana !!!!!!!:multi:

Posted

Napisałem z zaproszeniem na wątek do Cioteczek : agnieszka32, ageralion

Z Cioteczką Liduś - AlfaLS - rozmawiałem - zna wątek Dziewczynek i obiecała też rozeznać osoby z miau.pl,
A może i sama nam pomoże ze znalezieniem kogoś do sprawdzenia domku.

Edit: Cioteczka AlfaLS już napisała:) Dzięki ogromne :loveu:

Posted

ageralion napisał(a):
Hej :) Od nas to spory kawalek niestety, ale tak jak pisala AlfaLS, to bardzo blisko Stargardu. Zapytam dziewczyn czy nie maja kogos z tamtych okolic...

Z całego serduszka dziękujemy :)

Posted

ageralion napisał(a):
Hej :) Od nas to spory kawalek niestety, ale tak jak pisala AlfaLS, to bardzo blisko Stargardu. Zapytam dziewczyn czy nie maja kogos z tamtych okolic...

ageralion napisał(a):
Dziewczyny piszcie do katlis. Bardzo konkretna babka, powinna sie zgodzic na wizyte :)

I ja dziekuję za odwiedziny i pomoc :loveu:

Posted

Witam :)
Niestety, bardzo chciałabym Wam pomóc, ale jestem w zaawansowanej ciąży i nie widzę już nic poza moim wielkim brzuchem :roll::evil_lol:

Ale widzę, że sytuacja już prawie opanowana ;). Trzymam mocno kciuki :)

P.S. Też pomyślałam o katlis - jeśli tylko będzie mogła, z pewnością pomoże.

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
Mam osobę zaorzyjaźnioną w Stargardzie. Mogę poprosić, ale muszę mieć adres i konkrety...

Super, dzieki Inez :loveu:
Poczekajmy na Martikę, bo Cioteczka pewnie zna szczegóły domku ;);)

agnieszka32 napisał(a):
Niestety, bardzo chciałabym Wam pomóc, ale jestem w zaawansowanej ciąży i nie widzę już nic poza moim wielkim brzuchem :roll::evil_lol:

Agnieszko dzięki wielkie że zajrzałaś :loveu:
i to jeszcze z Maluchem w brzuszku:):)

Szczęśliwego porodu, bo to pewnie już za niedługo :Rose:

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
Mam osobę zaorzyjaźnioną w Stargardzie. Mogę poprosić, ale muszę mieć adres i konkrety...

Zaraz skontaktuje się z Ilonką i się wszystkiego dowiem :) Pięknie dziękuję za chęć pomocy !!! :)

Posted

agnieszka32 napisał(a):

Napisałam do katis PW czekam na wiadomość :)

Posted

Pani ma na pewno 8 letniego owczarka niemieckiego :) chciała adoptować wysterylizowaną nieco starszą sunię żeby psiaczki miały towarzystwo :) Pani nie pracuje jest cały czas w domu ....dom duży ...duży teren do wybiegania ;) Pani zdjęcia Stellci widziała i w 100% jest zdecydowana na naszą Stellcie :) Teraz trzeba koniecznie zrobić wizytę i podpisać dokumenty adopcyjne :) Sprawdzić na żywo co to za domek ....i czy ma ogrodzenie aby nasza Stellcia czasem nie zwiała ;) Tyle wiem na razie.

Posted

Niestety nie mogę się od rana dodzwonić do Pani Marty - weterynarz Gwiazdki .....chciałam wypytać o Gwiazdkę ...o sterylizację oraz czy zrobiono umówione prześwietlenie i kiedy możemy spodziewać się dokładnego opisu :( Jaka jest cena sterylizacji i prześwietlenia stawów ???
Czy doszły dziś tableteczki na stawy które Gwiazda musi dostawać ???

Posted

Witam!
Myślę, że mogłabym podjechać w niedzielę, jedyną przeszkodą jest po dwóch komuniach deficyt w kasie domowej. Odległość ode mnie do Cieszyna to ok 72 km w obie str kalkulator paliwa obliczył że przy moim samochodzie na przejechanie tej trasy potrzebowałabym ok 28 zł. Jeżeli byłybyście w stanie pokryć koszty paliwa mogę jechać.

Posted

paulinken napisał(a):
Macie już kogoś na wizytę? Bo Beatkaa do mnie dzwoniła, czy kogoś znam ze Szczecina i nie wiem, czy szukać.

Kochana dzięki za przybycie ! Bałam się,że nikt się nie znajdzie,a mam Twój nr to pomyślałam o Tobie.:) Ale z tego co widzę to w sumie katlis chyba może :)

katlis napisał(a):
Witam!
Myślę, że mogłabym podjechać w niedzielę, jedyną przeszkodą jest po dwóch komuniach deficyt w kasie domowej. Odległość ode mnie do Cieszyna to ok 72 km w obie str kalkulator paliwa obliczył że przy moim samochodzie na przejechanie tej trasy potrzebowałabym ok 28 zł. Jeżeli byłybyście w stanie pokryć koszty paliwa mogę jechać.

Myślę,że ok.Jakoś damy radę a Ty co myślisz Martiko? :)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Niestety nie mogę się od rana dodzwonić do Pani Marty - weterynarz Gwiazdki .....chciałam wypytać o Gwiazdkę ...o sterylizację oraz czy zrobiono umówione prześwietlenie i kiedy możemy spodziewać się dokładnego opisu :( Jaka jest cena sterylizacji i prześwietlenia stawów ???
Czy doszły dziś tableteczki na stawy które Gwiazda musi dostawać ???

Klaudio odezwij się.Czekamy na wieści.:roll:Popieram pytania Martiki...

Posted

Tabletki nie doszły :-( Gwiazdka ma się dobrze dziś dzwoniłam do Pani Marty i wiem że nie miała zrobionego prześwietlenia nie wiem dlaczego jednak wiem że będzie miała zrobiony tak za tydzień. Jutro będę wiedziała wszystko dokładnie bo idę do weta. A co z fakturą za sterylizację bo wiem że Martika@Aischa dzwoniła dziś do Pani Marty i mówiła aby wypisać rachunek w całości ale przecież aby 150zł które jest zarezerwowane dla Gwiazdeczki dostanie tylko wtedy kiedy przyjdzie faktura na 150zł za dofinansowanie. Więc jak?