Celebrinfea Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 obawiam się że obie miały by problem ze zmieszczeniem się u mnie ;) nie rozumiem ludzi tylko szczeniaki i szczeniaki... :( Quote
Martika&Aischa Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Celebrinfea napisał(a):obawiam się że obie miały by problem ze zmieszczeniem się u mnie ;) nie rozumiem ludzi tylko szczeniaki i szczeniaki... :( Kochana nikt z nas nie rozumie :( Tyle psiaków czeka na kochających ludzi :( Quote
Martika&Aischa Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Cioteczki kochana proszę zajrzyjcie :( http://www.dogomania.pl/threads/206804-JURAND-Z-UCIECHOWA-staruszek-bez-perspektyw-na-nowe-lepsze-życie-13lat-schronisko Quote
Martika&Aischa Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Sunieczki będą miały allegro niebawem:multi::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Celebrinfea napisał(a):Czyżby nasza czarodziejka Agnieszka_K ? :) Dokładnie tak cioteczko:multi: Quote
Beatkaa Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Sunieczki będą miały allegro niebawem:multi::loveu: Wspaniale !!! :loveu: Dziękujemy :multi::multi: Quote
Martika&Aischa Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 O której jutro sterylizacja Gwiazdeczki ? Pytam bo już się denerwuję ;) Quote
Beatkaa Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Zaciskam mocno kciuki by wszystko było ok !!!!!! Klaudio,napisz,bo wszyscy już się stresujemy i przeżywamy to ważne wydarzenie. Quote
wojtuś Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Sunieczki będą miały allegro niebawem:multi::loveu: Super, to się cieszę, może ktoś wypatrzy Dziewczynki:) Beatkaa napisał(a):Zaciskam mocno kciuki by wszystko było ok !!!!!! Klaudio,napisz,bo wszyscy już się stresujemy i przeżywamy to ważne wydarzenie. Trzymam za Gwiazdkę i wiadomości od Klaudii:) Quote
Beatkaa Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Zajrzyjcie kochani na wątek Paury - od 5 lat w schronisku :( Panicznie się boi,kuli ogon.. http://www.dogomania.pl/threads/63156-Bardzo-wystraszona-ale-kochana-sunia-z-Zabrza-PAURA-czeka-na-kogoś-komu-może-zaufać.. Quote
Bazyliszek Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Przepraszam że dopiero teraz piszę ale trochę zalatana jestem :oops: Gwiazdeczka już po zabiegu wszytko jest dobrze ;) Quote
Martika&Aischa Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Bazyliszek napisał(a):Przepraszam że dopiero teraz piszę ale trochę zalatana jestem :oops: Gwiazdeczka już po zabiegu wszytko jest dobrze ;) Ojej jak się cieszę że już po ;) Klaudio teraz dbaj o nią żeby nie szalała za bardzo :) Czy doszły tableteczki na stawy ??????? Quote
Bazyliszek Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Oczywiście :) A tabletki niestety jeszcze nie może jutro dojdą ;) Quote
Martika&Aischa Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Bazyliszek napisał(a):Oczywiście :) A tabletki niestety jeszcze nie może jutro dojdą ;) To jak dojdą proszę o informację ;) kurcze długo jak na polecony priorytet :( Quote
Bazyliszek Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 No niestety długo ale myślę że już jutro powinny dojść ;-) Quote
Celebrinfea Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Uff, to dobrze, że to już za dziewczynką :) Quote
Martika&Aischa Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Cioteczki kochane nasza Stellcia ma szansę na cudowny domek dzięki Ilon_n :multi: Duży wybieg ....do towarzystwa 8 letni owczarek niemiecki :multi: Pani jest cały czas w domu ...widziała zdjęcia Stellci i jest gotowa w każdej chwili zaadoptować naszą dziewczynkę :loveu: Szukamy osoby z okolic Szczecina która sprawdzi domek! Miejscowość Węgorzewo - Cieszyno - Łobezkie !!! Proszę rozsyłajcie gdzie się da !!! I trzymajmy mocno kciuki :multi: Quote
wojtuś Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='Bazyliszek']Przepraszam że dopiero teraz piszę ale trochę zalatana jestem :oops: Gwiazdeczka już po zabiegu wszytko jest dobrze ;) Dzieki Klaudio:) Cieszę się;) [quote name='Martika@Aischa']Cioteczki kochane nasza Stellcia ma szansę na cudowny domek dzięki Ilon_n :multi: Duży wybieg ....do towarzystwa 8 letni owczarek niemiecki :multi: Pani jest cały czas w domu ...widziała zdjęcia Stellci i jest gotowa w każdej chwili zaadoptować naszą dziewczynkę :loveu: Szukamy osoby z okolic Szczecina która sprawdzi domek! Miejscowość Węgorzewo - Cieszyno - Łobezkie !!! Proszę rozsyłajcie gdzie się da !!! I trzymajmy mocno kciuki :multi: Ale super:multi: Ze Szczecina mamy Cioteczkę AlfaLS :):) Quote
Martika&Aischa Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 [quote name='wojtuś']Dzieki Klaudio:) Cieszę się;) Ale super:multi: Ze Szczecina mamy Cioteczkę AlfaLS :):) Wojtuś wujaszku kochany możesz zapytać ? ;) bardzo proszę ;) Quote
Martika&Aischa Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Bazyliszek napisał(a):Przepraszam że dopiero teraz piszę ale trochę zalatana jestem :oops: Gwiazdeczka już po zabiegu wszytko jest dobrze ;) Klaudio a co z prześwietleniem stawów które miało być wykonane przy sterylizacji ? ustaliłam to osobiście z Panią weterynarz Gwiazdki. Quote
wojtuś Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Wojtuś wujaszku kochany możesz zapytać ? ;) bardzo proszę ;) Tak tak, pisze do: AlfaLS, agnieszka32, ageralion Quote
Recommended Posts