Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Celebrinfea napisał(a):
obawiam się że obie miały by problem ze zmieszczeniem się u mnie ;) nie rozumiem ludzi tylko szczeniaki i szczeniaki... :(

Kochana nikt z nas nie rozumie :( Tyle psiaków czeka na kochających ludzi :(

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Sunieczki będą miały allegro niebawem:multi::loveu:

Super, to się cieszę, może ktoś wypatrzy Dziewczynki:)

Beatkaa napisał(a):
Zaciskam mocno kciuki by wszystko było ok !!!!!! Klaudio,napisz,bo wszyscy już się stresujemy i przeżywamy to ważne wydarzenie.

Trzymam za Gwiazdkę i wiadomości od Klaudii:)

Posted

Bazyliszek napisał(a):
Przepraszam że dopiero teraz piszę ale trochę zalatana jestem :oops: Gwiazdeczka już po zabiegu wszytko jest dobrze ;)

Ojej jak się cieszę że już po ;) Klaudio teraz dbaj o nią żeby nie szalała za bardzo :) Czy doszły tableteczki na stawy ???????

Posted

Cioteczki kochane nasza Stellcia ma szansę na cudowny domek dzięki Ilon_n :multi: Duży wybieg ....do towarzystwa 8 letni owczarek niemiecki :multi: Pani jest cały czas w domu ...widziała zdjęcia Stellci i jest gotowa w każdej chwili zaadoptować naszą dziewczynkę :loveu:
Szukamy osoby z okolic Szczecina która sprawdzi domek! Miejscowość Węgorzewo - Cieszyno - Łobezkie !!! Proszę rozsyłajcie gdzie się da !!! I trzymajmy mocno kciuki :multi:

Posted

[quote name='Bazyliszek']Przepraszam że dopiero teraz piszę ale trochę zalatana jestem :oops: Gwiazdeczka już po zabiegu wszytko jest dobrze ;)
Dzieki Klaudio:)
Cieszę się;)

[quote name='Martika@Aischa']Cioteczki kochane nasza Stellcia ma szansę na cudowny domek dzięki Ilon_n :multi: Duży wybieg ....do towarzystwa 8 letni owczarek niemiecki :multi: Pani jest cały czas w domu ...widziała zdjęcia Stellci i jest gotowa w każdej chwili zaadoptować naszą dziewczynkę :loveu:
Szukamy osoby z okolic Szczecina która sprawdzi domek! Miejscowość Węgorzewo - Cieszyno - Łobezkie !!! Proszę rozsyłajcie gdzie się da !!! I trzymajmy mocno kciuki :multi:
Ale super:multi:
Ze Szczecina mamy Cioteczkę AlfaLS :):)

Posted

Bazyliszek napisał(a):
Przepraszam że dopiero teraz piszę ale trochę zalatana jestem :oops: Gwiazdeczka już po zabiegu wszytko jest dobrze ;)

Klaudio a co z prześwietleniem stawów które miało być wykonane przy sterylizacji ? ustaliłam to osobiście z Panią weterynarz Gwiazdki.