Martika&Aischa Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='bela51']Blok ma winde. Napiszcie mi jeszcze , czy ona nie boi sie ruchu ulicznego ? Ludzie mieszkają na jednym z tyskich osiedli, to jednak spore miasto. Jesli by sie nadawala, to jeszcze prosze o jakies ładne jej zdjecie. Posle jej kandydature.[/QUOTE] Kochana Stellcia troszkę bardziej strachliwa z tego co pamiętam ale wypowiedzieć by się musiała Kasia ;) Natomiast Gwiazdeczka to dzielna i odważna dziewczynka :):):) Quote
Beatkaa Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Już kochana patrzę :) no to super by było gdyby udało się kupić taniej :)[/QUOTE] Napisz mi kochana gdzie co i jak to zamówię,tylko jakby co to allegra nie mam,więc ewentualnie bym Ci przelała pieniążki i byś zamówiła :) [quote name='bela51']Blok ma winde. Napiszcie mi jeszcze , czy ona nie boi sie ruchu ulicznego ? Ludzie mieszkają na jednym z tyskich osiedli, to jednak spore miasto. Jesli by sie nadawala, to jeszcze prosze o jakies ładne jej zdjecie. Posle jej kandydature.[/QUOTE] No no ! Miejmy nadzieję,że coś z tego będzie.Daj nam chwilkę kochana...myślę,że Gwiazdka jak najbardziej się tam nadaje,ona od początku nie była strachliwa,więc to to na pewno :) Co do Stellci to Marto proszę zadzwoń do Kasi i wypytaj :) Quote
Martika&Aischa Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Cioteczki ze względu na niską cenę przesyłeczki i dobre opinie sprzedającego proponuje zakupić na allegro :) Podaje linka ...proszę spójrzcie i doradźcie ;) http://allegro.pl/dolfos-arthro-ha-90-tab-promocja-od-zookrak-i1584970105.html Quote
Celebrinfea Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 O to jeszcze taniej :) super bo niedługo nowe opakowanie będę musiała kupić :) Quote
gorki330 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Witam , juz nadrabiam zaległości :) Stella jest płochliwa nie umie chodzić po kafeklach , łapy sie rozjeżdżają ,więc napewno nie była domowym psem , zachowuje czystość uwielbia małe psy , koty obojętnie ale tu bym nie ryzykowała , co do większych towarzyszy to nie wchodzi w konfilkty choć ostatnio pokazała pazurki i znalazła sobie kozła ofiarnego i w postaci młodszej suni i jak robią awanturę przy płocie to potrafi złapać ale tamta tak drze japę że Stella odpuszcza , kocha jedzenie gotowane ,biały serek , serniczek :) , lubi papki za względu na na starte zębiska , nie potrzebuje długich spacerów ,ma słabe łapy , najlepszy dom dla Stelli to dom z ogródkiem , ciepłe miejsce do spania ,towarzystwo innego psiaka , dużo spokoju i jedzenia.U weterynarza zachowuje sie wzorowo , panikuje jak robiłam jej zastrzyki lub czyściłam uszy , nie gryzie ale łapie za rękę. :) Poczytałam zaległe wpisy i muszę dodać że Stella tez nie należy do najgrubszych , dostaje jedzenie dwa razy dziennie i niewiele przybrała na wadze , jak pisałam wcześniej dostała zatrzyk na tasiemca i odrobaczyłam ją trzy razy .Mój weterynarz twierdzi że mało przybrała na wadze ponieważ najpierw musi odżywić mięsnie a potem dopiero dostanie tkanki tłuszczowej . Zdjęcia porobię jutro i wyślę do Martiki. Quote
Martika&Aischa Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='gorki330']Witam , juz nadrabiam zaległości :) Stella jest płochliwa nie umie chodzić po kafeklach , łapy sie rozjeżdżają ,więc napewno nie była domowym psem , zachowuje czystość uwielbia małe psy , koty obojętnie ale tu bym nie ryzykowała , co do większych towarzyszy to nie wchodzi w konfilkty choć ostatnio pokazała pazurki i znalazła sobie kozła ofiarnego i w postaci młodszej suni i jak robią awanturę przy płocie to potrafi złapać ale tamta tak drze japę że Stella odpuszcza , kocha jedzenie gotowane ,biały serek , serniczek :) , lubi papki za względu na na starte zębiska , nie potrzebuje długich spacerów ,ma słabe łapy , najlepszy dom dla Stelli to dom z ogródkiem , ciepłe miejsce do spania ,towarzystwo innego psiaka , dużo spokoju i jedzenia.U weterynarza zachowuje sie wzorowo , panikuje jak robiłam jej zastrzyki lub czyściłam uszy , nie gryzie ale łapie za rękę. :) Poczytałam zaległe wpisy i muszę dodać że Stella tez nie należy do najgrubszych , dostaje jedzenie dwa razy dziennie i niewiele przybrała na wadze , jak pisałam wcześniej dostała zatrzyk na tasiemca i odrobaczyłam ją trzy razy .Mój weterynarz twierdzi że mało przybrała na wadze ponieważ najpierw musi odżywić mięsnie a potem dopiero dostanie tkanki tłuszczowej . Zdjęcia porobię jutro i wyślę do Martiki.[/QUOTE] Kochana dziękujemy za tak obszerną relację :):):) Na zdjęcia czekam z niecierpliwością ;) zaraz jak tylko je otrzymam wstawię na wątek. :):):) Ucałuj ją w ten słodki nochal od cioteczek które cały czas trzymają za nią kciuki :* Quote
skrzeli Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Cioteczki ze względu na niską cenę przesyłeczki i dobre opinie sprzedającego proponuje zakupić na allegro :) Podaje linka ...proszę spójrzcie i doradźcie ;) http://allegro.pl/dolfos-arthro-ha-90-tab-promocja-od-zookrak-i1584970105.html Kilkakrotnie robiliśmy zakupy u tego sprzedawcy i faktycznie przesyłka nie dość, że nie droga to zawsze ekspresowa ;) Quote
Beatkaa Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='skrzeli']Kilkakrotnie robiliśmy zakupy u tego sprzedawcy i faktycznie przesyłka nie dość, że nie droga to zawsze ekspresowa ;)[/QUOTE] Ooo dzięki wielkie za rekomendacje :) Quote
Martika&Aischa Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='gorki330']Martika wysłałam zdjecia :)[/QUOTE] Kasiu dostałam wieczorem jak się trochę ogarnę zaraz wstawię na wątek .....a już teraz powiem że ona jest po prostu CUDOWNA!!! :loveu: A ta cała gromada przyjaciół z nią po prostu do zakochania :crazyeye::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='skrzeli']Kilkakrotnie robiliśmy zakupy u tego sprzedawcy i faktycznie przesyłka nie dość, że nie droga to zawsze ekspresowa ;)[/QUOTE] Bardzo dziękujemy :) w takim razie zamawiam :) tylko może od razu wezmę dwie sztuki po 90 tableteczek???? Bo ona musi dostawać 2 sztuki dziennie ;) Quote
Martika&Aischa Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Zdjęcia naszej Stellci nadesłane przez Kasię :) Quote
anula42 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 a co to za piękności- tak jakbym widziała moja Sabę w dziesięciu wydaniach;) Quote
wojtuś Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Cioteczki dzięki za zdjęcia i wiadomości o Suniach:) Stelcia i Gwiazdeczka - wspaniałe Nasze Dziewczynki:) Quote
bela51 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Z adopcji Gwiazdki nic nie wyszło.:-( Czasem naprawde wszystkiego sie odechciewa. Od kilku dni szukałam dla nich odpowiedniej ONki, a dzis zadzwonili, ze wzieli juz labradorke...:-( Quote
Martika&Aischa Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 [quote name='bela51']Z adopcji Gwiazdki nic nie wyszło.:-( Czasem naprawde wszystkiego sie odechciewa. Od kilku dni szukałam dla nich odpowiedniej ONki, a dzis zadzwonili, ze wzieli juz labradorke...:-([/QUOTE] ech....ludzie:shake: Nie przejmuj się kochana ;) Gwiazdeczka na pewno znajdzie kochający domek :) Quote
Celebrinfea Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Co za zdecydowanie... Eh. Trzymam kciuki za Gwiazdkę. Martika coś mój fart się odwraca :( Quote
elinka Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 To może wykupcie Gwiazdeczce 60ogłoszeń? Koszt naprawdę niewielki, tylko 10zł. http://www.dogomania.pl/threads/207552-Og%C5%82oszenia-30-5z%C5%82-60-10z%C5%82-na-Dyzia-i-Mishk%C4%99-do-17-05-do-g.22.00 Quote
wojtuś Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Kochani a czy jutro Gwiazdka ma sterylkę i od razu prześwietlenie stawów? ze względu na wyniki krwi Pani Dr przesunęła wtedy zabieg o tydzień:) Quote
Beatkaa Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Ślicznie dziękujemy Kasiu za zdjęcia Stellci ! :loveu: A co u Gwiazdki?;)Klaudio gdzie jesteś? Dołączam się do pytania wojtusia w związku ze sterylizacją. Quote
Bazyliszek Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Sterylizacja dopiero w poniedziałek ponieważ pani marcie dopiero tak pasuje. U Gwiazdeczki dobrze ostatnio trochę dłużej sama została i ładne pobojowisko zrobiła :evil_lol: Otworzyła szafkę ze śmieciami i wszystko rozwaliła po całym domu :cool3: Quote
Recommended Posts