Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bela51']Blok ma winde. Napiszcie mi jeszcze , czy ona nie boi sie ruchu ulicznego ? Ludzie mieszkają na jednym z tyskich osiedli, to jednak spore miasto.
Jesli by sie nadawala, to jeszcze prosze o jakies ładne jej zdjecie. Posle jej kandydature.[/QUOTE]
Kochana Stellcia troszkę bardziej strachliwa z tego co pamiętam ale wypowiedzieć by się musiała Kasia ;) Natomiast Gwiazdeczka to dzielna i odważna dziewczynka :):):)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Już kochana patrzę :) no to super by było gdyby udało się kupić taniej :)[/QUOTE]

Napisz mi kochana gdzie co i jak to zamówię,tylko jakby co to allegra nie mam,więc ewentualnie bym Ci przelała pieniążki i byś zamówiła :)

[quote name='bela51']Blok ma winde. Napiszcie mi jeszcze , czy ona nie boi sie ruchu ulicznego ? Ludzie mieszkają na jednym z tyskich osiedli, to jednak spore miasto.
Jesli by sie nadawala, to jeszcze prosze o jakies ładne jej zdjecie. Posle jej kandydature.[/QUOTE]

No no ! Miejmy nadzieję,że coś z tego będzie.Daj nam chwilkę kochana...myślę,że Gwiazdka jak najbardziej się tam nadaje,ona od początku nie była strachliwa,więc to to na pewno :) Co do Stellci to Marto proszę zadzwoń do Kasi i wypytaj :)

Posted

Witam , juz nadrabiam zaległości :)
Stella jest płochliwa nie umie chodzić po kafeklach , łapy sie rozjeżdżają ,więc napewno nie była domowym psem , zachowuje czystość uwielbia małe psy , koty obojętnie ale tu bym nie ryzykowała , co do większych towarzyszy to nie wchodzi w konfilkty choć ostatnio pokazała pazurki i znalazła sobie kozła ofiarnego i w postaci młodszej suni i jak robią awanturę przy płocie to potrafi złapać ale tamta tak drze japę że Stella odpuszcza , kocha jedzenie gotowane ,biały serek , serniczek :) , lubi papki za względu na na starte zębiska , nie potrzebuje długich spacerów ,ma słabe łapy , najlepszy dom dla Stelli to dom z ogródkiem , ciepłe miejsce do spania ,towarzystwo innego psiaka , dużo spokoju i jedzenia.U weterynarza zachowuje sie wzorowo , panikuje jak robiłam jej zastrzyki lub czyściłam uszy , nie gryzie ale łapie za rękę. :)
Poczytałam zaległe wpisy i muszę dodać że Stella tez nie należy do najgrubszych , dostaje jedzenie dwa razy dziennie i niewiele przybrała na wadze , jak pisałam wcześniej dostała zatrzyk na tasiemca i odrobaczyłam ją trzy razy .Mój weterynarz twierdzi że mało przybrała na wadze ponieważ najpierw musi odżywić mięsnie a potem dopiero dostanie tkanki tłuszczowej .
Zdjęcia porobię jutro i wyślę do Martiki.

Posted

[quote name='gorki330']Witam , juz nadrabiam zaległości :)
Stella jest płochliwa nie umie chodzić po kafeklach , łapy sie rozjeżdżają ,więc napewno nie była domowym psem , zachowuje czystość uwielbia małe psy , koty obojętnie ale tu bym nie ryzykowała , co do większych towarzyszy to nie wchodzi w konfilkty choć ostatnio pokazała pazurki i znalazła sobie kozła ofiarnego i w postaci młodszej suni i jak robią awanturę przy płocie to potrafi złapać ale tamta tak drze japę że Stella odpuszcza , kocha jedzenie gotowane ,biały serek , serniczek :) , lubi papki za względu na na starte zębiska , nie potrzebuje długich spacerów ,ma słabe łapy , najlepszy dom dla Stelli to dom z ogródkiem , ciepłe miejsce do spania ,towarzystwo innego psiaka , dużo spokoju i jedzenia.U weterynarza zachowuje sie wzorowo , panikuje jak robiłam jej zastrzyki lub czyściłam uszy , nie gryzie ale łapie za rękę. :)
Poczytałam zaległe wpisy i muszę dodać że Stella tez nie należy do najgrubszych , dostaje jedzenie dwa razy dziennie i niewiele przybrała na wadze , jak pisałam wcześniej dostała zatrzyk na tasiemca i odrobaczyłam ją trzy razy .Mój weterynarz twierdzi że mało przybrała na wadze ponieważ najpierw musi odżywić mięsnie a potem dopiero dostanie tkanki tłuszczowej .
Zdjęcia porobię jutro i wyślę do Martiki.[/QUOTE]
Kochana dziękujemy za tak obszerną relację :):):) Na zdjęcia czekam z niecierpliwością ;) zaraz jak tylko je otrzymam wstawię na wątek. :):):) Ucałuj ją w ten słodki nochal od cioteczek które cały czas trzymają za nią kciuki :*

Posted

[quote name='skrzeli']Kilkakrotnie robiliśmy zakupy u tego sprzedawcy i faktycznie przesyłka nie dość, że nie droga to zawsze ekspresowa ;)[/QUOTE]

Ooo dzięki wielkie za rekomendacje :)

Posted

[quote name='gorki330']Martika wysłałam zdjecia :)[/QUOTE]
Kasiu dostałam wieczorem jak się trochę ogarnę zaraz wstawię na wątek .....a już teraz powiem że ona jest po prostu CUDOWNA!!! :loveu: A ta cała gromada przyjaciół z nią po prostu do zakochania :crazyeye::loveu:

Posted

[quote name='skrzeli']Kilkakrotnie robiliśmy zakupy u tego sprzedawcy i faktycznie przesyłka nie dość, że nie droga to zawsze ekspresowa ;)[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy :) w takim razie zamawiam :) tylko może od razu wezmę dwie sztuki po 90 tableteczek???? Bo ona musi dostawać 2 sztuki dziennie ;)

Posted

Z adopcji Gwiazdki nic nie wyszło.:-( Czasem naprawde wszystkiego sie odechciewa. Od kilku dni szukałam dla nich odpowiedniej ONki, a dzis zadzwonili, ze wzieli juz labradorke...:-(

Posted

[quote name='bela51']Z adopcji Gwiazdki nic nie wyszło.:-( Czasem naprawde wszystkiego sie odechciewa. Od kilku dni szukałam dla nich odpowiedniej ONki, a dzis zadzwonili, ze wzieli juz labradorke...:-([/QUOTE]
ech....ludzie:shake: Nie przejmuj się kochana ;) Gwiazdeczka na pewno znajdzie kochający domek :)

Posted

Ślicznie dziękujemy Kasiu za zdjęcia Stellci ! :loveu:

A co u Gwiazdki?;)Klaudio gdzie jesteś? Dołączam się do pytania wojtusia w związku ze sterylizacją.

Posted

Sterylizacja dopiero w poniedziałek ponieważ pani marcie dopiero tak pasuje. U Gwiazdeczki dobrze ostatnio trochę dłużej sama została i ładne pobojowisko zrobiła :evil_lol: Otworzyła szafkę ze śmieciami i wszystko rozwaliła po całym domu :cool3: