Beatkaa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Tak,dla Gwiazdeczki to na pewno dużo dużo lepiej :) Quote
Beatkaa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Co tam u Gwiazdki ? I co u Stellci ?:) Czekamy dziewczyny na newsy ;) Quote
Bazyliszek Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 U Gwiazdki dobrze ;) Tylko karmy nie ma bo jeszcze nie doszła a wieczorem zjadła resztę. Quote
Beatkaa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 A jak zdrówko Gwiazdki? Karma pewnie dojdzie w poniedziałek...póki co niech je samo gotowane. Quote
Bazyliszek Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Zdrówko również dobrze ;) Uszka jeszcze dziś ma ostatni dzień mieć kroplone bo już ładnie wyglądają :cool3: Quote
Martika&Aischa Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='Bazyliszek']Zdrówko również dobrze ;) Uszka jeszcze dziś ma ostatni dzień mieć kroplone bo już ładnie wyglądają :cool3:[/QUOTE] No to świetnie .....jak dasz radę zrobić jej jakieś zdjęcia to proszę wstaw ....a narazie musi dostawać gotowane :) Mam nadzieję że karma przyjdzie w poniedziałek :);) Quote
Martika&Aischa Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Uśmiech na drugim zdjęciu jest po prostu cudowny :lol:i ta czujność i gotowość na ostatnim:cool3: Quote
LadyS Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Jak dla mnie ta suka nie jest za chuda, a nawet wręcz przeciwnie, jak na swoją rasę, chorobę i płeć mogłaby zrzucić kilo-dwa - ale to pewnie kwestia światła na zdjęciach. Quote
agaga21 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/207462-pseudohodowla-ko%C5%82o-Pi%C5%82y-9-ps%C3%B3w-w-syfie zobaczcie, porozsyłajcie...onki w makabrycznych warunkach! :( Quote
Beatkaa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Śliczna Gwiazdka:loveu::loveu: I jaki uśmiechnięty pycholek !! :):) Quote
bela51 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Wybaczcie, ze nie sledze wątku, ale czy ktoras z nich moglaby mieszkac w mieszkaniu w bloku ? Dostalam namiar na dobry domek i chcialam poslac kilka odpowednich kandydatek. I prosze jeszcze o info w jakim sa wieku. Quote
Martika&Aischa Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='bela51']Wybaczcie, ze nie sledze wątku, ale czy ktoras z nich moglaby mieszkac w mieszkaniu w bloku ? Dostalam namiar na dobry domek i chcialam poslac kilka odpowednich kandydatek. I prosze jeszcze o info w jakim sa wieku.[/QUOTE] Kochana Stellcia ma ok 10 lat lecz trudno było wetowi stwierdzić dokładnie ....Gwiazdeczka ok 3 :) Kochana a czy to blok z windą ??? Quote
Olena84 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 O, moze cos sie szykuje dla jednej dziewczynki... Quote
Martika&Aischa Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Kasiu a co u naszej Stellci ??? Jak sobie radzicie ? Quote
Martika&Aischa Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Beatkaa musiałybyśmy zamówiwić tableteczki na stawy - Firma Dolfos - ARTHRO HA - dla Gwiazki. Najtaniej wychodzi na allegro. To koszt ok 90 zł. Musiałaby je brać aby te stawy wzmocnić! Quote
Martika&Aischa Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='Bazyliszek']U Gwiazdki dobrze ;) Tylko karmy nie ma bo jeszcze nie doszła a wieczorem zjadła resztę.[/QUOTE] Klaudia doszła karma ???? Quote
Celebrinfea Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 A ile jest tam tabletek? Bo ja za 53 PLN zamawiam. Quote
Bazyliszek Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Tak doszła :) Gwiazdka w bloku się czuje dobrze ale schody to mógłby być problem. Quote
Martika&Aischa Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='Celebrinfea']A ile jest tam tabletek? Bo ja za 53 PLN zamawiam.[/QUOTE] Kochana tableteczek 90 sztuk chyba za 99 zł o ile dobrze pamiętam. Quote
Celebrinfea Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 To ja też 90 szt. www.vetlandia.pl nie ma sensu przepłacać tylko zobaczcie kochane czy z euforii nic nie przekręcam ;) Quote
Martika&Aischa Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='Celebrinfea']To ja też 90 szt. www.vetlandia.pl nie ma sensu przepłacać tylko zobaczcie kochane czy z euforii nic nie przekręcam ;) Już kochana patrzę :) no to super by było gdyby udało się kupić taniej :) Quote
bela51 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Bazyliszek'] :) Gwiazdka w bloku się czuje dobrze ale schody to mógłby być problem.[/QUOTE] Blok ma winde. Napiszcie mi jeszcze , czy ona nie boi sie ruchu ulicznego ? Ludzie mieszkają na jednym z tyskich osiedli, to jednak spore miasto. Jesli by sie nadawala, to jeszcze prosze o jakies ładne jej zdjecie. Posle jej kandydature. Quote
Recommended Posts