Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bazyliszek']Zdrówko również dobrze ;) Uszka jeszcze dziś ma ostatni dzień mieć kroplone bo już ładnie wyglądają :cool3:[/QUOTE]
No to świetnie .....jak dasz radę zrobić jej jakieś zdjęcia to proszę wstaw ....a narazie musi dostawać gotowane :) Mam nadzieję że karma przyjdzie w poniedziałek :);)

Posted

Jak dla mnie ta suka nie jest za chuda, a nawet wręcz przeciwnie, jak na swoją rasę, chorobę i płeć mogłaby zrzucić kilo-dwa - ale to pewnie kwestia światła na zdjęciach.

Posted

Wybaczcie, ze nie sledze wątku, ale czy ktoras z nich moglaby mieszkac w mieszkaniu w bloku ? Dostalam namiar na dobry domek i chcialam poslac kilka odpowednich kandydatek.
I prosze jeszcze o info w jakim sa wieku.

Posted

[quote name='bela51']Wybaczcie, ze nie sledze wątku, ale czy ktoras z nich moglaby mieszkac w mieszkaniu w bloku ? Dostalam namiar na dobry domek i chcialam poslac kilka odpowednich kandydatek.
I prosze jeszcze o info w jakim sa wieku.[/QUOTE]
Kochana Stellcia ma ok 10 lat lecz trudno było wetowi stwierdzić dokładnie ....Gwiazdeczka ok 3 :) Kochana a czy to blok z windą ???

Posted

[quote name='Bazyliszek'] :) Gwiazdka w bloku się czuje dobrze ale schody to mógłby być problem.[/QUOTE]
Blok ma winde. Napiszcie mi jeszcze , czy ona nie boi sie ruchu ulicznego ? Ludzie mieszkają na jednym z tyskich osiedli, to jednak spore miasto.
Jesli by sie nadawala, to jeszcze prosze o jakies ładne jej zdjecie. Posle jej kandydature.