Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety nie musiała zostać przełożona na czwartek ponieważ wet miał jakiś dość pilny przypadek i poprosił o przełożenie ale rachunek już mam za to wszystko co było przy niej robione :cool3: Wstawić tutaj?

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stella już po zdjęciu szwów , dostaje jeszcze leki ze względu na ucho , nie ma wycieku , juz nie boli tylko w okolicach bębenka jest zaczerwienione , dostała jeszcze zastrzyk na tasiemca - profilaktycznie ponieważ pomimo jej apetytu i ilosi jedzenia przybrała tylko 2 kg , przepraszam że tak ostatnio mało piszę ale dziś umarła moja przyjaciólka i muszę się pozbierać :(

Posted

[quote name='Bazyliszek']Niestety nie musiała zostać przełożona na czwartek ponieważ wet miał jakiś dość pilny przypadek i poprosił o przełożenie ale rachunek już mam za to wszystko co było przy niej robione :cool3: Wstawić tutaj?[/QUOTE]
Tak Klaudio prosimy o rachuneczek :)

Posted

[quote name='gorki330']Stella już po zdjęciu szwów , dostaje jeszcze leki ze względu na ucho , nie ma wycieku , juz nie boli tylko w okolicach bębenka jest zaczerwienione , dostała jeszcze zastrzyk na tasiemca - profilaktycznie ponieważ pomimo jej apetytu i ilosi jedzenia przybrała tylko 2 kg , przepraszam że tak ostatnio mało piszę ale dziś umarła moja przyjaciólka i muszę się pozbierać :([/QUOTE]

Ojej to przykre :(:(:( Trzymaj się Kasiu :(:(:(

Posted

Kochana Klaudio zaraz ślę pieniądze,mam takie pytanie jeszcze bo 240zł to dość duża kwota,napisz dokładnie co za tą kwotę zostało kupione i dlaczego AŻ TYLE ?! Bo w sumie to strasznie dużo jak na wizytę...a przecież niedługo sterylizacja Gwiazdki to my się nie wypłacimy...

EDIT : Wysłałam pieniążki,proszę Marto uzupełnij rozliczenie :)
Przyszła wpłata :
CELEBRINFEA - 10zł:loveu:
Dziękujemy :multi:

Posted

No więc tak ona dostaje dziennie
-po 8 kropli do jednego i do drugiego ucha
- 1,5 tabletki tych suplementów na stawy
- jedną małą i jedną dużą tabletkę przez 5 dni też na stawy
Poza tym tam było odrobaczenie szczepienia na wściekliznę i na wirusówki

Posted

[quote name='elinka']Nie, w święta się nie spotkałyśmy, ale właśnie się umawiamy na wspólny spacerek do Solanek.:smile:[/QUOTE]
Spacerek już się odbył ? ;) Prosimy o zdjęcia naszej Gwiazdeczki :)

Posted

[quote name='Bazyliszek']Niestety o kosztach sterylizacji nic nie wiem z wetem sie nie moge skontaktować:-(
Spacer się odbył elinka ma zdjecia;)[/QUOTE]

Dziś dzień wolny więc pewnie nie pracują...spróbuj go jutro dorwać Klaudio.
A na zdjęcia niecierpliwie czekamy :) mam nadzieję że elinka wstawi :):):)

Posted

[quote name='Bazyliszek']Niestety o kosztach sterylizacji nic nie wiem z wetem sie nie moge skontaktować:-(
Spacer się odbył elinka ma zdjecia;)[/QUOTE]
Klaudio super, to czekamy na zdjęcia elinki:)

Posted

To czekamy na zdjęcia i filmik :):)

mam nadzieje,ze wet nie pojedzie nam po kosztach,to przeciez psiak z INTERWENCJI ! koniecznie skontaktuj sie z nim jutro Klaudio.

Posted

[quote name='Beatkaa']To czekamy na zdjęcia i filmik :):)

mam nadzieje,ze wet nie pojedzie nam po kosztach,to przeciez psiak z INTERWENCJI ! koniecznie skontaktuj sie z nim jutro Klaudio.[/QUOTE]

Dokładnie tak ....dobrze było by zaznaczyć że to psiak z INTERWENCJI !!!

Posted

Obiecane zdjęcia ze spacerku:

Nasza Gwiazdeczka :loveu:

przywitanie z Loulą (moja dziewczyna)

kolejno od przodu Bazyli (chłopak Bazyliszka), Bazyliszek, Gwiazdeczka i Loula

nowy kumpel?