Martika&Aischa Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Ojej jaki smutas na tych zdjęciach :( Pewnie dziewczynka zmęczona po całym dniu ;) Quote
Bazyliszek Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Oj zmęczona strasznie teraz śpi i nawet głowy jej się podnosić nie chce :evil_lol: A na 2 zdjęciu smutas bo nie spodobał jej się pomysł opuszczenia mojego łóżka:cool3: Bo kiedy wróciłyśmy o 6,30 ze spaceru łóżko miałam jeszcze niezłożone i piłam kawę siedząc na nim ona uznała że u mnie jest wygodniej i sobie przyszła :cool3: Quote
Martika&Aischa Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Bazyliszek napisał(a):Oj zmęczona strasznie teraz śpi i nawet głowy jej się podnosić nie chce :evil_lol: A na 2 zdjęciu smutas bo nie spodobał jej się pomysł opuszczenia mojego łóżka:cool3: Bo kiedy wróciłyśmy o 6,30 ze spaceru łóżko miałam jeszcze niezłożone i piłam kawę siedząc na nim ona uznała że u mnie jest wygodniej i sobie przyszła :cool3: Oj Gwiazdeczka wie co w życiu dobre ;) Quote
wojtuś Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Dzieki Klaudio za wiadomości i zdjęcia :):) zmęczona Sunia po podróży, Ilona pisała: [quote name='ilon_n'] Chód Gwiazdki wyraźnie wskazuje na patologię stawów, więc trzeba faktycznie położyć nacisk na suplementy w diecie. Uszko wymaga podtrzymywania czystości, stan zapalny jest zażegnany. Trzeba Gwiazdce założyć ksiączeczkę zdrowia, gdyż jeszcze jej nie posiada. Zbadam w Toruniu czy nie miała wcześniej jakichś szczepień i jeśli okaże się, że jest "surowa", to w pierwszej kolejności trzeba ją zaszczepić. Następnie sterylka, myślę, że można już umawiać termin na drugą połowę maja, by mogła szybko trafić do DS. Jest duży popyt na DONki płci żeńskiej, więc myślę, że po wypuszczeniu ogłoszeń Gwiazdka nie będzie długo czekać na dobry dom. Trzymam mocno kciuki za dobry domek. :loveu::loveu::loveu: Dziekuję Furciaczek za BDT, opiekę nad Gwiazdką i relację z pobytu :loveu::loveu::loveu: Furciaczku dzięki :loveu::loveu::loveu: Quote
gorki330 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Wojtuś , Stella ma sterylkę we wtorek , jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie bo jeszcze krwawi . A ogólnoe streszczając - Stella to perszing wcielony , tak zasuwa że dorównuje reszcie bandy , oczywiście w głupotach , jest radosna ,bawi się jak młody psiak , polubiła głaskanko po brzuchu i teraz jak mnie widzi to rzuca się pod nogi cała gotowa do góry kopytami i czeka na mizianko . Jest jeszcze ostrożna do obcych ale już nie zwiewa i nie odwraca głowy tylko obserwuje , apetyt ogromny nadal , uwielbia gotowane jedzonko , pewnie z powodu zębów . Jest zdrowa i całkowicie zadoowiona i zgrana z resztą stada , ostatnio miała kontakt z małym psiakiem , na początku ostrożna a po chwili zeszła do jego poziomu i czołgając się zabawa na całego . Quote
Martika&Aischa Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 gorki330 napisał(a):Wojtuś , Stella ma sterylkę we wtorek , jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie bo jeszcze krwawi . A ogólnoe streszczając - Stella to perszing wcielony , tak zasuwa że dorównuje reszcie bandy , oczywiście w głupotach , jest radosna ,bawi się jak młody psiak , polubiła głaskanko po brzuchu i teraz jak mnie widzi to rzuca się pod nogi cała gotowa do góry kopytami i czeka na mizianko . Jest jeszcze ostrożna do obcych ale już nie zwiewa i nie odwraca głowy tylko obserwuje , apetyt ogromny nadal , uwielbia gotowane jedzonko , pewnie z powodu zębów . Jest zdrowa i całkowicie zadoowiona i zgrana z resztą stada , ostatnio miała kontakt z małym psiakiem , na początku ostrożna a po chwili zeszła do jego poziomu i czołgając się zabawa na całego . Kasiu cudowne wiadomości :):):) Jak ja lubię słuchać i czytać jak opowiadasz o naszej kochanej Stellci :) Aż mam ochotę ucałować monitor jak to czytam ;) Kochana dziewczynka z tej naszej Stellci :):):) I tak się cieszę że się otworzyła i zadomowiła :) Quote
Beatkaa Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Ja tylko na szybko piszę,że poszedł przelew za transport Gwiazdki - 50zł :) Jutro doczytam co u naszych dziewczynek :) Quote
wojtuś Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [quote name='gorki330']Wojtuś , Stella ma sterylkę we wtorek , jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie bo jeszcze krwawi . A ogólnoe streszczając - Stella to perszing wcielony , tak zasuwa że dorównuje reszcie bandy , oczywiście w głupotach , jest radosna ,bawi się jak młody psiak , polubiła głaskanko po brzuchu i teraz jak mnie widzi to rzuca się pod nogi cała gotowa do góry kopytami i czeka na mizianko . Jest jeszcze ostrożna do obcych ale już nie zwiewa i nie odwraca głowy tylko obserwuje , apetyt ogromny nadal , uwielbia gotowane jedzonko , pewnie z powodu zębów . Jest zdrowa i całkowicie zadoowiona i zgrana z resztą stada , ostatnio miała kontakt z małym psiakiem , na początku ostrożna a po chwili zeszła do jego poziomu i czołgając się zabawa na całego . Dzieki Kasiu:loveu: Tak zakodowałem że to ma być wtorek, ale widze że 19.04- :) Cieszę sie że Stella to już teraz taka radosna Sunia, otwarta i przytulak:loveu: To Owczarka - jak mówi Lolka która działa w schronie Dłużyna Górna k.Zgorzelca. W Krakowie przejmowałem Owczarkę by ją dowieść do DS i ... przy próbie załadowania do mojego autka Owczarka dawała brzucha, chciała sie miziać i nie chciała wejść do autka :D, Przyszła jej Pani poszła po hot-doga i udało sie- wsiadła za parówką:) Quote
Inez de Villaro Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 furciaczek napisał(a):Pojechala Gwiazdeczka, rano zrobilam jeszcze kilka zdiec to pozniej wrzuce:) Aha, zastanowcie sie nad kupnem suplementow na stawy bo tyl tragedia u dziewczyny i mozna by jakos wspomagac, nie moglam dac swoich bo mam 2 psiaki ktore tym suplementuje a mam ostatnie opakowanie. To dobrze byłoby podać bonharen. Na suplementy może byc juz za późno. Quote
Bazyliszek Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Kilka zdjęć dziewczynki z dzisiejszego spaceru:cool3: Quote
Beatkaa Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Ooo super,dziękujemy za cudowne foteczki Gwiazdki:):) Przyszły wpłaty :multi: HENIKAR - 20zł:loveu: moca35 - 40zł:loveu: Dziękujemy :multi::multi: Quote
Martika&Aischa Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Piękne zdjęcia naszej Gwiazdeczki :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Beatkaa napisał(a):Ooo super,dziękujemy za cudowne foteczki Gwiazdki:):) Przyszły wpłaty :multi: HENIKAR - 20zł:loveu: moca35 - 40zł:loveu: Dziękujemy :multi::multi: Bardzo bardzo dziękujemy :multi: Już uzupełniam rozliczenie :) Quote
Martika&Aischa Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Beatkaa sprawdź kochana czy wszystko się sprawdza w roliczeniu ;) Quote
gorki330 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Stella już po zabiegu i odpoczywa u siebie , z relacji weterynarza to była maszynka do robienie szczeniaczków :( , ale to juz przeszłość teraz tylko do przodu . Quote
Martika&Aischa Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 gorki330 napisał(a):Stella już po zabiegu i odpoczywa u siebie , z relacji weterynarza to była maszynka do robienie szczeniaczków :( , ale to juz przeszłość teraz tylko do przodu . :( to przykre co musiała przechodzić :( ale najwazniejsze kochana że teraz jest szczęsliwym psiakiem ;) Ucałuj ją od cioci w ten słodki nochal :loveu: Beatkaa zwróci za sterylizację kochana ....jeśli możesz proszę prześlij rachuneczek. Quote
Celebrinfea Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 :( biedactwo, ważne że to już przeszłość i może dziewczyna zapomnieć o koszmarze, buziak w nochal! Quote
Beatkaa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Beatkaa sprawdź kochana czy wszystko się sprawdza w roliczeniu ;) Zgadza się ;) gorki330 napisał(a):Stella już po zabiegu i odpoczywa u siebie , z relacji weterynarza to była maszynka do robienie szczeniaczków :( , ale to juz przeszłość teraz tylko do przodu . Bidulka :-(:-( Dobrze,że wyrwana już z tego piekła... Quote
wojtuś Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Super zdjęcia Gwiazdki:) A Stella odbuduje sobie inny Świat na nowo :):), tamtego okresu juz nie ma. Quote
gorki330 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Stella już doszła do siebie po narkozie , troszkę zjadła , jutro porobię zdjęcia i wyślę razem z rachunkiem , sory że tak krótko ale padam na nos . Quote
Bazyliszek Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Czy już wiadomo czy Gwiazdka była szczepiona i odrobaczana? Quote
Recommended Posts