Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani:)
Elinka była wczoraj na wizycie u Bazyliszka
i domek jako DT oceniła pozytywnie:)
A to jej podsumowanie wizyty z PW:
""Reasumując myślę, że Klaudia jest odpowiedzialną osobą i Gwiazdeczka może spokojnie u niej zamieszkać.""

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wojtuś napisał(a):
Kochani:)
Elinka była wczoraj na wizycie u Bazyliszka
i domek jako DT oceniła pozytywnie:)
A to jej podsumowanie wizyty z PW:
""Reasumując myślę, że Klaudia jest odpowiedzialną osobą i Gwiazdeczka może spokojnie u niej zamieszkać.""

Wspaniałe wiadomości !!!! :):):) Czyli Gwiazdeczka jedzie do Bazyliszka :):):)

Posted

Witam! Otrzymałam link od wojtusia. Cieszę się, że chociaż jakoś mogłam pomóc Gwiazdeczce. A jeszcze bardziej, że sunia zamieszka w Inowrocławiu. Bazyliszek będzie dobrze opiekować się Gwiazdeczką. Może jeszcze tylko dodam, że Gwiazdeczka do towarzystwa będzie miała u Bazyliszka kolegę Bazyla (taki chłopak do połowy łydek) i dwa milusińskie kotki.:):):)

Posted

elinka napisał(a):
Witam! Otrzymałam link od wojtusia. Cieszę się, że chociaż jakoś mogłam pomóc Gwiazdeczce. A jeszcze bardziej, że sunia zamieszka w Inowrocławiu. Bazyliszek będzie dobrze opiekować się Gwiazdeczką. Może jeszcze tylko dodam, że Gwiazdeczka do towarzystwa będzie miała u Bazyliszka kolegę Bazyla (taki chłopak do połowy łydek) i dwa milusińskie kotki.:):):)

Z pewnością dziewczynka będzie zachwycona ;) a takie wiadomości dodają otuchy i naprawdę cieszą :)

Posted

Bazyliszek napisał(a):
No więc i ja pojawię się na tym wątku:cool3: cóż mam nadzieje że elinka nie będzie miała zastrzeżeń bo Gwiazdeczka jest cudowna ;) A nie ma mi za co dziękować opieka nad psami to dla mnie przyjemność :lol:

I ja Klaudio dziękuję za chęć pomocy i opiekę dla Gwiazdki:loveu:
elinka napisał(a):

Dzieki Elinko za wizytę i takie dobre wieści o DT Bazyliszka:loveu:

Martika@Aischa napisał(a):
Z pewnością dziewczynka będzie zachwycona ;) a takie wiadomości dodają otuchy i naprawdę cieszą :)

Cieszą Martiko, a z drugiej strony.... zajrzałem do Cezarka.....

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Gwiazda u Bazyliszka będzie w kojcu czy w domu? Bo nie wiem czy dziewczyna się współgra z tym kocio-psim towarzystwem;)

Gwiazdeczka będzie mieszkać u Bazyliszek w domu. A czy może Gwiazdeczka nie lubi innych psów i robi sobie zwierzynę łowną z kotów? No bo wtedy to może być problemem. Wczoraj na wizytę 'zwaliłam' się do Bazyliszek z moimi obiema suniami(jedna z nich to podekscytowana, młoda tymczaska) i z obserwacji wydaje mi się, że jej zwierzaki raczej nie są konfliktowe. No chyba, że chodzi Ci tu o Bazyliszek, ale ona dopiero co miała na tymczasie astka więc zaprawę niejako już przeszła.;)

Posted

elinka napisał(a):
Gwiazdeczka będzie mieszkać u Bazyliszek w domu. A czy może Gwiazdeczka nie lubi innych psów i robi sobie zwierzynę łowną z kotów? No bo wtedy to może być problemem. Wczoraj na wizytę 'zwaliłam' się do Bazyliszek z moimi obiema suniami(jedna z nich to podekscytowana, młoda tymczaska) i z obserwacji wydaje mi się, że jej zwierzaki raczej nie są konfliktowe. No chyba, że chodzi Ci tu o Bazyliszek, ale ona dopiero co miała na tymczasie astka więc zaprawę niejako już przeszła.;)

Nie wiem czy Ilona mówiła Bazyliszek o tym iz Gwiazda pogryzła swoją współlokatorkę. Dlatego się obawiam...myslałam, że sunia ma iść do kojca.

Posted

Nawet jeśli Gwiazdeczka się nie zgodzi z moją gromadką to będzie mieszkała u taty sama więc nie ma problemu :cool3: Ast którego miałam też mieszkał u taty bo nie tolerował kotów.

Posted

Beatka dzięki za cafeanimal:):)

Kochani to mamy juz wszystko wyjaśnione;)

Pozostaje tylko transport naszej Gwiazdki - Cioteczka Ilona obiecała:):loveu:

Bazyliszku a kiedy może przyjechać Gwiazdka?:loveu:

Zadzwonię może do Ilony, aby z Cioteczkami Fur i Bazyliszkiem omówiła
termin transportu:loveu:

Posted

[quote name='Bazyliszek']Do mnie może przyjechać w każdej chwili miseczki czekają łóżeczko też jeszcze tylko smycz i będzie wszystko zabawkami zapewne bazi się podzieli :cool3:
Dzięki Klaudio :loveu::multi::loveu::multi:

Ilona napisała sms że zadzwoni wieczorem "do dziewczyn żeby się umówić.Jutro lub pojutrze przewiozę sunię".

Cieszy się że Gwiazdka będzie na DT u Ciebie:loveu:

Posted

Dzisiaj przeslałam 20 zł na oneczki. Przepraszam, ze dopiero teraz i tak mało, ale ostatnio miałam dużo psin na tymczasie i duze w związku z tym wydatki. trochę sie pogubiłam. Czy jedna z psin będzie miała dt?