Ania+Milva i Ulver Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Pięknie:) Dziewczyny, chyba trzeba zmienić tytuł- , że potrzebny tymczas dla Gwiazdy odebranej Arktyce. Trzeba popisac do hoteli czy jest gdzies miejsce...szukac czegoś bliżej , nie koniec Polski...nie wiem może do yumanji , do meggi1 by napisac... Sunia u Fur miała być tylko awaryjnie . Quote
Martika&Aischa Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Cioteczki kochane Kasia przesłała mi zdjęcie naszej Stellci kochanej ale mój telefon zgłupiał i nie chce mi przerzucić zdjęć na komputer:shake: no oszalał no :shake: Quote
Beatkaa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Spokojnie,złośliwość rzeczy martwych Marto :shake: Co do DT,to ciężko,Gwiazdka jest duża,więc jeśli DT byłby płatny to koszt około 450zł/miesięcznie.Napisałam do Ulki12 z zapytaniem o DT. Quote
gorki330 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Fur - zdjęcia cuuudne , wysłałam rachunek jeszcze raz , tym razem zmniejszyłam rozmiar . Quote
Martika&Aischa Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 gorki330 napisał(a):Fur - zdjęcia cuuudne , wysłałam rachunek jeszcze raz , tym razem zmniejszyłam rozmiar . Kasiu ja walcze z moim telefonem za nic nie chce przerzucić mi zdjęcia Stelci:angryy: Mam ochotę go wyrzucić przez okno tak mnie wyprowadził z równowagi :angryy::angryy::angryy: Masz możliwość przesłać mi zdjęcia na @ ???? :( Quote
gorki330 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Mail do Furciaczka znowu nie przeszedł , jutro zrobię scan i jeszcze raz spróbuje, a może na fax jeżeli to nie problem , Martika podaj mi swój adres email , wyślę zdjęcia . Quote
Martika&Aischa Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Rachuneczki i opis wizyty przesłane przez Kasię od weterynarza - Wizyta Stellci. Quote
Martika&Aischa Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 A to już nasza kochana Stellcia :loveu::loveu::loveu: Tylko spójrzcie cioteczki jaka jestem kochana :loveu: Quote
gorki330 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Dziś ją odrobaczyłam , dziewczynka jest coraz bardziej wyluzowana , sama prosi o spacerek i wychodzi z kojca , dzis pierwszy raz jadła powoli i nawet troszkę zostawiła , humor dopisuje , nawet próbowała bawic się z Rolikiem :) Quote
Martika&Aischa Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 gorki330 napisał(a):Dziś ją odrobaczyłam , dziewczynka jest coraz bardziej wyluzowana , sama prosi o spacerek i wychodzi z kojca , dzis pierwszy raz jadła powoli i nawet troszkę zostawiła , humor dopisuje , nawet próbowała bawic się z Rolikiem :) I takie wieści cieszą najbardziej! Kasiu ucałuj naszą Stelcię od cioteczek prosto w ten cudny noseczek :loveu: Quote
Beatkaa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Super,że są już jakieś postępy u Stelli i dziewczyna się przełamuje. Dziękujemy za śliczne zdjęcie:loveu: Nie wiem czy mam coś z kompem,ale mi się te zdjęcia opisów nie powiększają i nie umiem przeczytać :-( W każdym razie zrobiłam już przelew na Twoje konto Kasiu,więc daj znać na wątku jak tylko przyjdzie.;) Quote
gorki330 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Może Martika niech wstawi link do tych zdjęć , wtedy będzie moza je powiększać , ja tez nie mogę ich powiększyć , za przelew dziękuję sprawdzę wieczorem czy doszło. Nowe wieści od Stelli to - dziewczyna szczeka i to jak..:) Quote
Martika&Aischa Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 gorki330 napisał(a):Może Martika niech wstawi link do tych zdjęć , wtedy będzie moza je powiększać , ja tez nie mogę ich powiększyć , za przelew dziękuję sprawdzę wieczorem czy doszło. Nowe wieści od Stelli to - dziewczyna szczeka i to jak..:) Kasiu próbowałam je powiększyć i wychodzi wtedy bardzo romazane ...zupełnie nie czytelne. Stellcia szczeka ? No proszę jak się dziewczynka pewnie poczuła:lol: Jak dobrze że Cię ma cioteczko :lol: Quote
anula42 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 :multi:witam-widzę że dziewczynki mają się coraz lepiej Quote
furciaczek Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Jak dobrze ze Stella zaczyna sie ponownie otwierac:loveu: Quote
gorki330 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Trochę pospamuje ,poproszono mnie dziś o poszukanie domu tej psinie , może ktoś ma domek dla dziewczynki , zrobiłam allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=1550064682 Quote
gorki330 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Stella zrobiła dizś krok milowy w powrocie do równowagi , szczeka , bawi się , "biega" juz z całym stadem , zabiera zabawki , obszczekuje obcych , pilnuje plotu ,poprostu szok , nie mam pojecia dlaczego tak się dzieje , myślę że to może zasługa tebletek na depresje i przedewszystkim juz sie najadła i nie pochłania jedzenie w tempie 3 sekund , tylko je powoli , nawet troszkę zostawia - jest jeszcze nieśmiała ale jak sie zapomni to poprostu szczęśliwy wyluzowany psiak , no i jeszcze to - juz nie chowa sie w kojcu tylko prosi o spacery - będzie dobrze i napewno wróci do równowagi . :) Quote
sacred PIRANHA Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Ania+Milva i Ulver napisał(a): Sunia u Fur miała być tylko awaryjnie . podkresle........... Quote
Martika&Aischa Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 gorki330 napisał(a):Stella zrobiła dizś krok milowy w powrocie do równowagi , szczeka , bawi się , "biega" juz z całym stadem , zabiera zabawki , obszczekuje obcych , pilnuje plotu ,poprostu szok , nie mam pojecia dlaczego tak się dzieje , myślę że to może zasługa tebletek na depresje i przedewszystkim juz sie najadła i nie pochłania jedzenie w tempie 3 sekund , tylko je powoli , nawet troszkę zostawia - jest jeszcze nieśmiała ale jak sie zapomni to poprostu szczęśliwy wyluzowany psiak , no i jeszcze to - juz nie chowa sie w kojcu tylko prosi o spacery - będzie dobrze i napewno wróci do równowagi . :) Kochana i takie właśnie wieści cieszą najbardziej :) Kochana z niej dziewczynka! :):):) Quote
Martika&Aischa Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 anula42 napisał(a)::multi:witam-widzę że dziewczynki mają się coraz lepiej Oby jeszcze tylko udało nam się znaleźć dla nich kochający domek cioteczko :( Quote
Recommended Posts