Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pięknie:)
Dziewczyny, chyba trzeba zmienić tytuł- , że potrzebny tymczas dla Gwiazdy odebranej Arktyce.
Trzeba popisac do hoteli czy jest gdzies miejsce...szukac czegoś bliżej , nie koniec Polski...nie wiem może do yumanji , do meggi1 by napisac...
Sunia u Fur miała być tylko awaryjnie .

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spokojnie,złośliwość rzeczy martwych Marto :shake:

Co do DT,to ciężko,Gwiazdka jest duża,więc jeśli DT byłby płatny to koszt około 450zł/miesięcznie.Napisałam do Ulki12 z zapytaniem o DT.

Posted

gorki330 napisał(a):
Fur - zdjęcia cuuudne ,
wysłałam rachunek jeszcze raz , tym razem zmniejszyłam rozmiar .

Kasiu ja walcze z moim telefonem za nic nie chce przerzucić mi zdjęcia Stelci:angryy: Mam ochotę go wyrzucić przez okno tak mnie wyprowadził z równowagi :angryy::angryy::angryy: Masz możliwość przesłać mi zdjęcia na @ ???? :(

Posted

Mail do Furciaczka znowu nie przeszedł , jutro zrobię scan i jeszcze raz spróbuje, a może na fax jeżeli to nie problem , Martika podaj mi swój adres email , wyślę zdjęcia .

Posted

Dziś ją odrobaczyłam , dziewczynka jest coraz bardziej wyluzowana , sama prosi o spacerek i wychodzi z kojca , dzis pierwszy raz jadła powoli i nawet troszkę zostawiła , humor dopisuje , nawet próbowała bawic się z Rolikiem :)

Posted

gorki330 napisał(a):
Dziś ją odrobaczyłam , dziewczynka jest coraz bardziej wyluzowana , sama prosi o spacerek i wychodzi z kojca , dzis pierwszy raz jadła powoli i nawet troszkę zostawiła , humor dopisuje , nawet próbowała bawic się z Rolikiem :)

I takie wieści cieszą najbardziej! Kasiu ucałuj naszą Stelcię od cioteczek prosto w ten cudny noseczek :loveu:

Posted

Super,że są już jakieś postępy u Stelli i dziewczyna się przełamuje. Dziękujemy za śliczne zdjęcie:loveu:

Nie wiem czy mam coś z kompem,ale mi się te zdjęcia opisów nie powiększają i nie umiem przeczytać :-(

W każdym razie zrobiłam już przelew na Twoje konto Kasiu,więc daj znać na wątku jak tylko przyjdzie.;)

Posted

Może Martika niech wstawi link do tych zdjęć , wtedy będzie moza je powiększać , ja tez nie mogę ich powiększyć , za przelew dziękuję sprawdzę wieczorem czy doszło.

Nowe wieści od Stelli to - dziewczyna szczeka i to jak..:)

Posted

gorki330 napisał(a):
Może Martika niech wstawi link do tych zdjęć , wtedy będzie moza je powiększać , ja tez nie mogę ich powiększyć , za przelew dziękuję sprawdzę wieczorem czy doszło.

Nowe wieści od Stelli to - dziewczyna szczeka i to jak..:)

Kasiu próbowałam je powiększyć i wychodzi wtedy bardzo romazane ...zupełnie nie czytelne. Stellcia szczeka ? No proszę jak się dziewczynka pewnie poczuła:lol: Jak dobrze że Cię ma cioteczko :lol:

Posted

Stella zrobiła dizś krok milowy w powrocie do równowagi , szczeka , bawi się , "biega" juz z całym stadem , zabiera zabawki , obszczekuje obcych , pilnuje plotu ,poprostu szok , nie mam pojecia dlaczego tak się dzieje , myślę że to może zasługa tebletek na depresje i przedewszystkim juz sie najadła i nie pochłania jedzenie w tempie 3 sekund , tylko je powoli , nawet troszkę zostawia - jest jeszcze nieśmiała ale jak sie zapomni to poprostu szczęśliwy wyluzowany psiak , no i jeszcze to - juz nie chowa sie w kojcu tylko prosi o spacery - będzie dobrze i napewno wróci do równowagi . :)

Posted

gorki330 napisał(a):
Stella zrobiła dizś krok milowy w powrocie do równowagi , szczeka , bawi się , "biega" juz z całym stadem , zabiera zabawki , obszczekuje obcych , pilnuje plotu ,poprostu szok , nie mam pojecia dlaczego tak się dzieje , myślę że to może zasługa tebletek na depresje i przedewszystkim juz sie najadła i nie pochłania jedzenie w tempie 3 sekund , tylko je powoli , nawet troszkę zostawia - jest jeszcze nieśmiała ale jak sie zapomni to poprostu szczęśliwy wyluzowany psiak , no i jeszcze to - juz nie chowa sie w kojcu tylko prosi o spacery - będzie dobrze i napewno wróci do równowagi . :)

Kochana i takie właśnie wieści cieszą najbardziej :) Kochana z niej dziewczynka! :):):)