Beatkaa Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 furciaczek napisał(a):Z ogolnego konta psow od Arktyki na konto suk poleci 242zl . Po podliczeniu, rozdzieleniu wyszlo 121zl na jednego psiaka:) Dziekujemy wszystkim wplacajacym! Czekam na konto hotelikowe i wtedy ślę razem 180zł tak? Po drugie kochana,wyślę Ci pieniądze za karmę,tylko wtedy podaj konto i ile. ;) EDIT: Lub po prostu z wziąć z tych pieniędzy co są z ogólnego konta psów od Arktyki? Jak myślisz? Quote
furciaczek Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Beatkaa napisał(a):Czekam na konto hotelikowe i wtedy ślę razem 180zł tak? Po drugie kochana,wyślę Ci pieniądze za karmę,tylko wtedy podaj konto i ile. ;) EDIT: Lub po prostu z wziąć z tych pieniędzy co są z ogólnego konta psów od Arktyki? Jak myślisz? A mozesz kupic karme w sklepie internetowym i wyslac na moj adres? Zeby nie bylo watpliwosci ;) Jak tylko otrzymam nr konta z hotelu to dam znac. Quote
Beatkaa Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 furciaczek napisał(a):A mozesz kupic karme w sklepie internetowym i wyslac na moj adres? Zeby nie bylo watpliwosci ;) Jak tylko otrzymam nr konta z hotelu to dam znac. OK. No w sumie myślę,że nie ma problemu :) A teraz karmisz ją jakąś konkretną karmą? Quote
wojtuś Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 I ja Hotelikowi chciałem podziękować za przyjęcie Suń i opiekę Furciaczku:loveu: Kasiu:loveu: Dzięki za dzisiejszy dzień:):) Quote
Martika&Aischa Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Czyli podstawowe potrzeby już znamy ....Beatkaa proszę kup karmę i prześlij koniecznie cioteczce na wskazany adres. Cioteczko Fur za weterynarza oczywiście zwrócimy ....oby z tymi nerkami u suni nic się nie działo:shake: Koniecznie trzeba to sprawdzić! :shake: Cioteczko gorki330 w miarę możliwości bardzo proszę o przesłanie zdjęć naszej Stelli :lol: I w ogóle dziewczyny bardzo bardzo wam dziękuję i jeszcze raz powtórzę DZIĘKUJEMY!!! :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 przelałam przypadające na sunie z ogolnych pieniazkow 242zł (2 razy po 121zł) na podane rzez fur konto Quote
Beatkaa Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 PACZEK napisał(a):Dziękujemy bardzo za pamięć i rzeczowe podejście do tematu.Pewnie Beatka wrzuci to na pierwszą stronę żeby wszyscy darczyńcy Sunieczek nie musieli przekopywać się przez wątek. Ja nie jestem księgową tylko Martika wrzuca na pierwszą stronę rozliczenia. EDIT: Przyszły pieniążki od SACRED PIRANHA :multi:Dzięki :loveu: SACRED PIRANHA - 242zł:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Gwiazdeczka u Arktyki - Proszę spójrzcie! Gwiazdeczka po pobycie w hoteliku w Aleksandrowie Kujawskim Teraz już NIKT nie powinien mieć wątpliwości iż Hotelik dołożył wszelkich starań aby Gwiazdeczka (Pipi) odzyskała chęć życia. Dzięki okazananemu sercu i trosce nasze dziewczynki znów uwierzyły w człowieka co widać na przedstawionych zdjęciach. Gwiazdeczka to nie ta sama sunia. Aż serce rośnie jak się na nią spojrzy:loveu: Bo właśnie tak wygląda szczęśliwy pies!!! I takich ludzi szukamy dla naszych dziewczynek! Odpowiedzialnych, kochających i podających serce na dłoni psiakom w potrzebie! I oby nasze dziewczynki takich ludzi znalazły! Jeszcze raz bardzo DZIĘKUJEMY !!!! Quote
dominikabankert Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 no naprawde przemiana sznupki niesmowita:) widac ze teraz lepiej sie suni zyje:) Quote
Beatkaa Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Marto rzeczywiście widać różnicę,u Arktyki Gwiazda wyglądała jak siedem nieszczęść,a teraz super :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Oj tak zdecydowanie dziewczynka nam odżyła:loveu: Rozmawiałam z Kasią na temat Stelli ....dziewczynka nasza czuje się wspaniale w swoim nowym kojcu :loveu: Zaprzyjaźnia się powolutku z domownikami i psiaczkami ...nawet merda na ich widok swoją kitką :loveu: W poniedziałek cioteczka Kasia będzie ze Stellką u weterynarza więc będziemy wiedzieć dokładnie co w suni siedzi. Dziś po południu powinny być zdjęcia naszej dziewczynki :loveu: Bardzo mnie cieszą tak dobre informację i z całego serduszka jeszcze raz Wam wszystkim razem i każdemu z osobna pięknie dziękuję za to że jesteście!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Merys Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Zdjecia sa bez porownania :) usmiech od ucha do ucha. Quote
Beatkaa Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Super,ze u Stelli wszystko dobrze,czekamy na zdjęcia :loveu: Karmę dla Gwiazdki chyba wybiorę taką : http://www.telekarma.pl/p5526/pro.plan.adult.light.chicken.amp.rice.14.kg.htm. Dziewczyna musi szybko spaść na wadze,ze względu na jej słabe stawy. Czyli koszt karmy wyniesie 159zł. Quote
Martika&Aischa Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 [quote name='Beatkaa']Super,ze u Stelli wszystko dobrze,czekamy na zdjęcia :loveu: Karmę dla Gwiazdki chyba wybiorę taką : http://www.telekarma.pl/p5526/pro.plan.adult.light.chicken.amp.rice.14.kg.htm. Dziewczyna musi szybko spaść na wadze,ze względu na jej słabe stawy. Czyli koszt karmy wyniesie 159zł. Beatkaa zamawiaj kochana karmę i niech wyślą od razu na adres cioteczki Fur. Jak zamówisz zaraz uzupełnię rozliczenie na pierwszej stronie żebyśmy były na bieżąco i aby nie było wątpliwości co do rozliczenia zebranych pieniążków! Dziewczyny bardzo Was proszę o pomoc w rozsyłaniu zaproszenia na wątek naszych dziewczynek! Myślę że trzeba zrobić sunią allegro cegiełkowe bo koszty suń wciąż przed nami i musimy się z nimi zmierzyć! Myślę że Stella też będzie potrzebowała odpowiedniej karmy bo stawy u niej również słabiutkie choć o tym już zadecyduje lekarz w poniedziałek. Stella jest chudziutka i musimy ją odkarmić aby doszła do siebie. Gwiazdeczka natomiast to taki niedźwiadek który w odróżnieniu od Stelli potrzebuje diety ;) Quote
Beatkaa Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Beatkaa zamawiaj kochana karmę i niech wyślą od razu na adres cioteczki Fur. Jak zamówisz zaraz uzupełnię rozliczenie na pierwszej stronie żebyśmy były na bieżąco i aby nie było wątpliwości co do rozliczenia zebranych pieniążków! Jak tylko Fur wyśle mi adres to zamówię od razu :):) Quote
Mysza2 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 dominikabankert napisał(a):no naprawde przemiana sznupki niesmowita:) widac ze teraz lepiej sie suni zyje:) Jak to po oczach od razu widać poprawę. Nie ten sam pychol. A mówią że psy mimiki nie mają :):) Quote
Martika&Aischa Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Mysza2 napisał(a):Jak to po oczach od razu widać poprawę. Nie ten sam pychol. A mówią że psy mimiki nie mają :):) Oj mają cioteczko oj mają co widać na załączonym obrazku ;) A uśmiech od ucha do ucha ;) Patrzcie wszyscy jakim jestem pięknym psem! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Kochani, chciałam przypomnieć , że dla Gwiazdy trzeba szukać tymczasu/lub hoteliku na miarę możliwosci cenowych. Czy ktoś proponował tu jeszcze jakiś dt dla suń na początku? Bo już nie kojarzę. Może by trzeba zrobić watek na owczarku.pl, jest tam ktos z nas zalogowany?ja nie... Quote
Martika&Aischa Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Kochani, chciałam przypomnieć , że dla Gwiazdy trzeba szukać tymczasu/lub hoteliku na miarę możliwosci cenowych. Czy ktoś proponował tu jeszcze jakiś dt dla suń na początku? Bo już nie kojarzę. Może by trzeba zrobić watek na owczarku.pl, jest tam ktos z nas zalogowany?ja nie... Dodałam tą informację do piewszego postu! Szukamy hoteliku - sprawdzonego hoteliku dla Gwiazdki. Na owczarku nie jestem zalogowana ...czy któraś cioteczka ma tam konto ??? Prosimy o informacje! Quote
Mysza2 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Dodałam tą informację do piewszego postu! Szukamy hoteliku - sprawdzonego hoteliku dla Gwiazdki. A ja dodałam na FB :) Nie wiem czy Bela51 nie jest na ma konta na Owczarku. Zaraz jej zapytam Quote
Beatkaa Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Mysza2 napisał(a):A ja dodałam na FB :) Nie wiem czy Bela51 nie jest na ma konta na Owczarku. Zaraz jej zapytam Super !! Dziękujemy za każdą pomoc :) Quote
anula42 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 co za radość - to całkiem inna sunia-mordeczka jakby usmiechnieta, oczka bardziej zywe- istne cudo-a jesli chodzi o te stawy, to może mogłabym coś zaproponować- zanim moja Sabula odeszła też już miała klopoty z chodzeniem,i zamówiłam dla niej odżywkę Gelacan Fast (podobno bardzo dobra), korzystała z niej dosłownie kilka dni i reszte przesłałam dla Cezarka (tego psiaczka kochanego który jest pod opieka fundacji Pro-Animals),mogę ja zamówić tylko prosiłabym o jakiś adres na który ja prześlę (o kwestie finansowe nie musicie się martwić bo ja pokrywam koszty) Quote
Martika&Aischa Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 [quote name='anula42']co za radość - to całkiem inna sunia-mordeczka jakby usmiechnieta, oczka bardziej zywe- istne cudo-a jesli chodzi o te stawy, to może mogłabym coś zaproponować- zanim moja Sabula odeszła też już miała klopoty z chodzeniem,i zamówiłam dla niej odżywkę Gelacan Fast (podobno bardzo dobra), korzystała z niej dosłownie kilka dni i reszte przesłałam dla Cezarka (tego psiaczka kochanego który jest pod opieka fundacji Pro-Animals),mogę ja zamówić tylko prosiłabym o jakiś adres na który ja prześlę (o kwestie finansowe nie musicie się martwić bo ja pokrywam koszty)[/QUOTE] Cioteczko Ty jak zwykle jesteś niesamowita:loveu: Bardzo Ci dziękujemy po raz 100 :loveu: Myślę że taka odżyweczka to wspaniała sprawa dla Gwiazdki :) W tej sprawie poczekajmy może aby wypowidziała się Fur bo u niej jest Gwiazdkeczka. Wówczas na jej adres powędrowała by odżyweczka. Jeśli nie będzie potrzebna dla Gwiazdeczki na pewno przyda się Stelli ona ma ewidentnie problem ze stawami. Kasia mówiła że ma te łapki takie powykręcane :( Wiadomości dokładniejsze będą jutro po wizycie Stelli u weta :) Quote
Recommended Posts