Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kajtuś całą zimę błąkał się na osiedlowych ulicach,karmiony przez okolicznych mieszkańców.Pewnie liczył,że jak jest taki malutki to ktoś go przygarnie i będzie miał dom...ale karmiciel ,któremu zaufał najbardziej przywiózł go do schroniska bo nie mógł się nim zaopiekować.Kajtuś ufnie przyjechał z nim do schroniska i został...smutny i przerażony.Ten smutek widać w jego oczkach...mały nie pozwala się do siebie zbliżyć,warczy przerażony...widać,że jego warczenie wynika tylko ze strachu.Kajtuś ma około 3-4 lat.Jest zaszczepiony,odrobaczony,przed adopcją zostanie wykastrowany.SZUKAMY DOMU DLA KAJTKA!

Posted

Paula03 napisał(a):
Zapisuję.
On troszkę dzisiaj warczał, ale to dlatego, że się bał...

Jutro przyjeżdżam z parówką...może da się pogłaskać...:lol:

Posted

Romka napisał(a):
Jutro przyjeżdżam z parówką...może da się pogłaskać...:lol:

Ja tak samo robię z Zosieńką. Ciągle widzę jej przerażone oczęta, jutro z nią popracuję.

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Ja tak samo robię z Zosieńką. Ciągle widzę jej przerażone oczęta, jutro z nią popracuję.

Przez kraty pozwoliła dziś pogłaskać się Mamanabank...

Posted

Kaja10014 napisał(a):

Zośka jest boska! Głaskałam ją dzisiaj, sama się dopraszała! Stała i czekała aż podejdę z nią pogadać :-) Czyżby pamiętała jak szczebiotałam do niej tydzień temu? A może już tak się oswoiła? Z Kajtusiem też tak będzie, Romka nie odpuści :-)

Posted

Romka napisał(a):
Przez kraty pozwoliła dziś pogłaskać się Mamanabank...

O tak, bo ona jest bardzo towarzyska, jak u niej siedzę, to na zmianę z Lotką po mnie skaczą. Gorzej, jak zobaczy obrożę - szczerzy ząbki a potem podchodzi i mnie przeprasza, rozdając całusy... Ona boi się obroży, ale nie jak czegoś nowego, obroża musi się jej bardzo źle kojarzyć...