sylwija Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Pako, czekając na domek, pozdrawia słonecznie :) Quote
sylwija Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 waży już 25,5 kg, w kłębi - 57 cm - więc jest dość wyrośniętym szczeniaczkiem Quote
sylwija Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 poza tym nie może usiedzieć na miejscu spokojnie, ciągle się tapla w wodzie.. stąd taki wygląd.. Quote
sylwija Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 taki z niego cudny stworek, chyba ma ADHD.. ;) Quote
Celebrinfea Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 On jest cudowny! Te zdjęcia poprawiają humor. Quote
CatAngel Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Tyle zdjęć pięknych, że nie wiem które wybrać :( :( :( :( Quote
CatAngel Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Dodałam jeszcze Pako do siebie na tablicę Fb i był jakiś tel :) Pan czeka na ankietę od Izy :) Quote
Piromanka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Ze względu na bujną grzywkę, Pako wygląda jak mix lwa z wilkiem.... hehehehehehe Quote
CatAngel Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Tam była jeszcze jedna propozycja, ale że dopiero w czerwcu-lipcu dziewczyna mogłaby dać mu dom bo się przeprowadza, ale na wieś, a nie wiem czy Pako może na wsi mieszkać(choć chyba teraz jest w dt na wsi co nie ? ) Quote
sylwija Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Pewnie, ze tak :) i wysmienicie sie czuje :) Quote
sylwija Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='Piromanka']Ze względu na bujną grzywkę, Pako wygląda jak mix lwa z wilkiem.... hehehehehehe[/QUOTE] coś w tym jest ;) Quote
kaskadaffik Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Super, że o Pako pytają :) napewno ten jeden domek się też znajdzie :) A czy obróżka dotarła ? tak pytam, bo wysłałam już dawno i nie wiem, czy nie zaginęła na poczcie.... I jeszcze zaproszę : http://www.dogomania.pl/threads/207454-Tunelik-smaczki-zabawki-szelki-r%C3%B3%C5%BCne-na-Mielec-16.05 Quote
Marycha35 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Niech pytają domki i czekają czy zasługują;) Pako morducha przecudna! Quote
sylwija Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 dziękuję Catangel za ogłoszenia - jest odzew :) Quote
sylwija Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 [quote name='kaskadaffik'] A czy obróżka dotarła ? tak pytam, bo wysłałam już dawno i nie wiem, czy nie zaginęła na poczcie.... nooo, kochana, dziękowałam nawet :) i zdjęcia były.. (str. 6), ale powtórzę ;) [quote name='sylwija']dzisiaj dotarły do Pako prezenty :) od niejakiej Kasi B - bardzo dziękuję w imieniu Pako :) w święta go ubierzemy w designerska obróżkę i pstrykniemy parę zdjęć dzisiaj w ramach socjalizacji towarzyszył naszej przeziębionej Fiolce w wizycie u lekarza.. i ponieważ jest niewątpliwie cudowny, Pani Doktor też serduszko podbił ;) Spacer zaliczył w Parku Szczęśliwice - pelno ludzi, dzieci, psów.. są postępy :) dziękuję w imieniu Pako :D jeszcze dostał taką fioletową, ale ta mu batrdziej pasuje i jest szersza :) Quote
CatAngel Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='sylwija']dziękuję Catangel za ogłoszenia - jest odzew :)[/QUOTE] :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: do domku tego jedynego Quote
kaskadaffik Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Oj przepraszam.... cała tamta stronę przeoczyłam .... Super, że małemu spasowało :) A za domek najlepszy na świecie trzymam mocno kciuki... swoja drogą "mały" sobie łdnie waży ;) mój Lobo z avatarku waży tyle samo :) a jest juz -letni :) Quote
Recommended Posts