Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tam była jeszcze jedna propozycja, ale że dopiero w czerwcu-lipcu dziewczyna mogłaby dać mu dom bo się przeprowadza, ale na wieś, a nie wiem czy Pako może na wsi mieszkać(choć chyba teraz jest w dt na wsi co nie ? )

Posted

[quote name='kaskadaffik']
A czy obróżka dotarła ? tak pytam, bo wysłałam już dawno i nie wiem, czy nie zaginęła na poczcie....

nooo, kochana, dziękowałam nawet :) i zdjęcia były.. (str. 6), ale powtórzę ;)

[quote name='sylwija']dzisiaj dotarły do Pako prezenty :) od niejakiej Kasi B - bardzo dziękuję w imieniu Pako :)

w święta go ubierzemy w designerska obróżkę i pstrykniemy parę zdjęć

dzisiaj w ramach socjalizacji towarzyszył naszej przeziębionej Fiolce w wizycie u lekarza.. i ponieważ jest niewątpliwie cudowny, Pani Doktor też serduszko podbił ;)
Spacer zaliczył w Parku Szczęśliwice - pelno ludzi, dzieci, psów.. są postępy :)

dziękuję w imieniu Pako :D

jeszcze dostał taką fioletową, ale ta mu batrdziej pasuje i jest szersza :)

Posted

Oj przepraszam.... cała tamta stronę przeoczyłam .... Super, że małemu spasowało :)

A za domek najlepszy na świecie trzymam mocno kciuki... swoja drogą "mały" sobie łdnie waży ;) mój Lobo z avatarku waży tyle samo :) a jest juz -letni :)