sylwija Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 azalia napisał(a):Sylwija daj mu tyle,żeby sobie pojadł do syta,najwyżej będzie zwrotka. dałam mu dzisiaj tyle na wieczór, że faktycznie była zwrotka.. zobaczymy, czy pojmie, że mu jedzenia nie zabraknie Quote
Celebrinfea Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 To trzymamy kciuki za mniej zwrotek ;) Zarzuć jakieś zdjęcia malucha, już się stęskniłam za tym puchatkiem :) Quote
sylwija Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 kaskadaffik napisał(a):Ło matko ale ja ciejwa, nie wiem skąd mi się to wzięło..... idę na pocztę :) Cieszę się że jest szansa na domek !!! dzisiaj dotarły do Pako prezenty :) od niejakiej Kasi B - bardzo dziękuję w imieniu Pako :) w święta go ubierzemy w designerska obróżkę i pstrykniemy parę zdjęć dzisiaj w ramach socjalizacji towarzyszył naszej przeziębionej Fiolce w wizycie u lekarza.. i ponieważ jest niewątpliwie cudowny, Pani Doktor też serduszko podbił ;) Spacer zaliczył w Parku Szczęśliwice - pelno ludzi, dzieci, psów.. są postępy :) Quote
Igiełka Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 wspaniale :) Radosnych Świąt Wielkanocnych i smacznego jajka :) Quote
sylwija Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 pojedliśmy, pospaliśmy jednym słowem pogościliśmy się ;) Quote
sylwija Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 urósł Pako, jak widać, całkiem sporo.. Quote
sylwija Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 bardzo się podoba ludziom na spacerach, on też zaczyna się ośmielać, szczególnie, jak ktoś idzie z psem.. a dopatrują się w nim - malamuta, owczarka, akity, wilczka itd itp :) Quote
Rumi. Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 :mdleje: wygląda jak wilk z lwem w jednym a jak z chętnymi na niego? nie wierzę że takowych nie ma Quote
sylwija Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 na razie tylko jeden domek z małym dzieckiem - chcieli psiaka dla dziecka, na święta - Pako jeszcze nie był na to gotowy Ale coraz bardziej się przekonuje do ludzi, szczególnie, jak dostaje smakołyki - znaczy można i coś dobrego zaznać od człowieka :) długo czysty nie był.. Quote
Celebrinfea Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 O matko ja się w Nim na zabój zakocham normalnie :) Piękny dzieciak, eh czas normalnie szukać domku cobym mogła więcej psiaków sprowadzić :) Quote
sylwija Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Pako jest niezwykły i super jest obserwować, jak się zachowuje :) chwilowo jest u mnie jeszcze jeden psiak - http://www.dogomania.pl/threads/206688-Hachi-%28Hachiko%29-oczekuje-lojalno%C5%9Bci do którego zapraszam, troszkę starszy, ale tez cudny Quote
Marycha35 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Ale piekny ten gałgan Pako:) Ma u Ciebie jak w raju!!!! Quote
sylwija Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 piękny - nie zaprzeczam, a wręcz powiem - w rzeczywistości - jeszcze piękniejszy :) Quote
sylwija Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 niewątpliwie, bardzo bardzo fajny psiak, ale ewidentnie ma zadatki na dominanta Quote
sylwija Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 a tu z Borysem (u mnie na chwilkę...), w stosunku do którego respekt czuje Quote
sylwija Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 wykupię mu pakiet ogłoszeń, macie jakiś pomysł na tekst? tak jest ogłaszany przez MA: "Pako - to niezwykle żywiołowy szczeniak o buńczucznym charakterku. Mimo swojego wieku niejednemu potrafi napyskować, chłonny poznawania otaczającego go świata, wszystko go interesuje, wszędzie musi wepchać swój biszkoptowy pychol… Zadziornie zaczepia starsze psiaki, bez oporu poddaje się wszelkim pieszczotom. Garnie się do człowieka bez opamiętania, dobrze zsocjalizowany ze stadem, dogaduje się zarówno z psami jak i suczkami…" Quote
Marycha35 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Fajocha tekst:):) Dodałabym, że p i ę k n y jest;) Quote
sylwija Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 tylko ja mam wrażenie, że on ma bardzo delikatną psychikę. Domek musiałby zdobyć jego zaufanie, mieć cierpliwość Cudny szczenior, a po przejściach jednak.. i właśnie nie wiem, jak ładnie na to w tekście zwrócić uwagę Żeby ktoś nie rozczarował się... i był gotów właśnie na Pako Quote
Marycha35 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Już masz ładnie napisane;) Wklej to co wyżej:) Quote
Recommended Posts