Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

azalia napisał(a):
Sylwija daj mu tyle,żeby sobie pojadł do syta,najwyżej będzie zwrotka.

dałam mu dzisiaj tyle na wieczór, że faktycznie była zwrotka.. zobaczymy, czy pojmie, że mu jedzenia nie zabraknie

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Ło matko ale ja ciejwa, nie wiem skąd mi się to wzięło..... idę na pocztę :) Cieszę się że jest szansa na domek !!!

dzisiaj dotarły do Pako prezenty :) od niejakiej Kasi B - bardzo dziękuję w imieniu Pako :)

w święta go ubierzemy w designerska obróżkę i pstrykniemy parę zdjęć

dzisiaj w ramach socjalizacji towarzyszył naszej przeziębionej Fiolce w wizycie u lekarza.. i ponieważ jest niewątpliwie cudowny, Pani Doktor też serduszko podbił ;)
Spacer zaliczył w Parku Szczęśliwice - pelno ludzi, dzieci, psów.. są postępy :)

Posted

bardzo się podoba ludziom na spacerach, on też zaczyna się ośmielać, szczególnie, jak ktoś idzie z psem..

a dopatrują się w nim - malamuta, owczarka, akity, wilczka itd itp :)

Posted

na razie tylko jeden domek z małym dzieckiem - chcieli psiaka dla dziecka, na święta - Pako jeszcze nie był na to gotowy
Ale coraz bardziej się przekonuje do ludzi, szczególnie, jak dostaje smakołyki - znaczy można i coś dobrego zaznać od człowieka :)

długo czysty nie był..

Posted

wykupię mu pakiet ogłoszeń, macie jakiś pomysł na tekst?

tak jest ogłaszany przez MA:

"Pako - to niezwykle żywiołowy szczeniak o buńczucznym charakterku.
Mimo swojego wieku niejednemu potrafi napyskować, chłonny poznawania otaczającego go świata, wszystko go interesuje, wszędzie musi wepchać swój biszkoptowy pychol…
Zadziornie zaczepia starsze psiaki, bez oporu poddaje się wszelkim pieszczotom.
Garnie się do człowieka bez opamiętania, dobrze zsocjalizowany ze stadem, dogaduje się zarówno z psami jak i suczkami…"

Posted

tylko ja mam wrażenie, że on ma bardzo delikatną psychikę. Domek musiałby zdobyć jego zaufanie, mieć cierpliwość
Cudny szczenior, a po przejściach jednak..

i właśnie nie wiem, jak ładnie na to w tekście zwrócić uwagę

Żeby ktoś nie rozczarował się... i był gotów właśnie na Pako