Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podzwoniłam do paru osób, ale niestety dopiero po świętach chyba pojadą w stronę Warszawy!

shanti napisał(a):
Kombinuję, ale nic mi nie wychodzi w tym terminie.

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nic nie obiecuje. Ale kojarze Wawe. Jeśli się uda to transport byłby gratis. Tylko dokładnie dokąd i czy na pewno ktoś ją odbierze bo on wyjeżdza na 4 dni. Sama miejscowość. Wróci w nocy to będę pytać. Mlody nam chorował inie zaglądałam za często. Ale dziś rozmawialiśmy i kojarze Wawe a potem Poznań.

Posted

No właśnie?

Teraz finanse
13.04.11 od Iwony Heleny B na Nukę 40 zł
Bardzo dziękujemy!

Od weta wiem, że operacja Nuki czyli wycięcie guzów i sterylizacja kosztowały około 350 zł. Będzie od niego jak zwykle specyfikacja, bo faktura + vat.

Posted

a może w tzw. międzyczasie ogłaszajcie Nukę? Allegro inne ogłoszenia - to ładny pies i moze na miejscu znajdzie dom, bez wożenia przez całą Polskę?

Posted

Na każdego przychodzi czas. Kruszek siedział od lipca, Koro od listopada ubiegłego roku, ale udało się. Dziś pojechali do domku.
Jej też się uda i to szybciej, mam nadzieję.

Posted

W sobotę moge sunię przetransportować.
Tylko pytanie czy byłby możliwy odbiór suni w Żyrardowie, Łowicz, Skierniewice ?
Jak ognia chciałabym uniknąć Warszawę..
Z pracy wrócę do domu w sobotę nad ranem i wyjadę, ale to nie problem. Chcę tylko uniknąć Warszawę i najbardziej mi by pasowały te 3 miejscowości które podałam wyżej. Tylko nie wiem czy ktos dałby radę ją odebrać...

Posted

Jak najbardziej.
Mi bardzo by pasowało do Łowicza, Żyrardów też może być.
Oczywiście jeżeli to nie kłopot.
W sobotę będę miała łącznie do pokonania ok. 700 km a w niedzielę wielkanoc... w sobotę rano wracam z pracy i zaraz w drogę... prosze o zrozumienie... Łowicz/Żyrardów bardzo mi by pasowały...

Ale jeśli nikt sunię odebrać nie będzie mógł, to nic się nie stanie, zawiozę do makowa..

Moniko, na PW bym prosiła adres gdzie sunia przebywa w Jastrzębiu.