Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozliczenie za Nukę

Wpłaty
wyszczególnione w 1-szym poście 447 zł
bazarek paliwowy 232 zł
------------------------------
razem 679 zł

Wydatki

weterynarz 450 zł
transport do Malagos 550 zł
------------------------------
Razem 1000 zł

Czyli dołożyłyśmy 321 zł

Przy podpisie jest pieczątka, ale słabo widoczna. Później spróbuję wyostrzyć skan.

Jeśli ktoś wpłacił a go nie ujęłam to napiszcie, sprawdzę.

Posted

Nie dzwoniłam teraz , ale myślę, ze wszystko dobrze. Jakby coś, pani Magda zadzwoni. Nie chcę jej molestować i pytać codziennie, a mam zaufanie do niej, no i do Nuki też :)

Posted

Spotkałam dziewczyny na spacerze, jak wracałam z pracy. Nuka szła sobie na długiej smyczy, nie ciągnęła! Choć zdarza jej się zerwać do biegu, jak coś zobaczy, jak mówi p. Magda. Ale ucieszyła się na mój widok, kochana suczynka! Chodzą sobie na pola za cmentarzem, Nuka biega bez smyczy, buszuje po dzikiem ogrodzie i co chwilę wraca, by zobaczyć, czy pani na nią czeka.
Czyli - jest dobrze, lepiej niz myślałam, bo trochę miałam obaw :)

Posted

Dziś, jak byłam w pracy, p.Magda przyszła z Nuką do gabinetu do Tomka, bo sunia miała kleszcza! Mimo zabezpieczneia, te gadziny atakują porządne pieski! Miejmy nadzieję, że wszystko będzie ok.

Nosek goi się, ale nadal jest taki twardy strupek. Poza tym wszystko ok :)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

• 3 weeks later...
Posted

Pozdrowienia od Nuki! :)
Spotkałam Magdę i Nukę na spacerze, wracały zmęczone i zziajane , taki upał........Ale wszystko jest ok, Nuka wrosła w nowa rodzinę. Zostaje bez gadania w domu, po prostu idzie spać. Apetyt dopisuje, nosek zagoił się, jest tylko łysy placek po otarciu. Jedyny mankament, to jak widzi kota czy nawet gawrona na trawie, wyrywa się i szarpie.

Posted

malagos napisał(a):
Pozdrowienia od Nuki! :)
Spotkałam Magdę i Nukę na spacerze, wracały zmęczone i zziajane , taki upał........Ale wszystko jest ok, Nuka wrosła w nowa rodzinę. Zostaje bez gadania w domu, po prostu idzie spać. Apetyt dopisuje, nosek zagoił się, jest tylko łysy placek po otarciu. Jedyny mankament, to jak widzi kota czy nawet gawrona na trawie, wyrywa się i szarpie.

Jeśli po tzw. strzale nie ciągnie Pańci za sobą po ziemi - znaczy wszystko w normie, z tym można żyć :lol: Super.

• 1 year later...