monika55 Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Przeoczyła w tym napięciu. Już wpisuję i dziękuję pięknie. Nuka zachowuj sie. Jak się denerwuję. Quote
carrolla Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Nie moge juz sie doczekac jak Nuka została przejeta, i jak sie zaprezentowala :) Quote
Lolalola Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 kurcze to ja chyba osiwieje,bo bede w domu dopiero poznym wieczorem..... SUNIA NIE NAWAL BLAGAM,MOZESZ MIEC SUPERASNY DOMECZEK TYLKO PROSZE NIE ZJEDZ NIC I NIKOGO!!! Quote
coronaaj Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 monika55 napisał(a):Wzruszające zdjęcia. Zawsze cieszy jak psiakowi dobrze się wiedzie. Wolę jednak adopcje polskie mimo wszystko. Malagos , trzymam mocno żeby Nuka się opamiętała i oczarowała Panie. Zgadzam sie w 100% , wole adopcje w Polsce, Malagos super ...trzymam kciuki za Nuke. Quote
malagos Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Na razie dobrze..........no, w miarę. Mam się nie martwić, bo sie wspólnie poznają te babskie istoty. Quote
szafra Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 :lol: Nuka dasz radę - trzymam mocno kciuki za domek ~!!! :lol: Quote
alina71 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Czyli zostaje? Bo mój TZ za chwile rusza z Suwałk i pyta jak ma planować trase. Quote
malagos Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Nadal mam sie nie martwic, cokolwiek by to znaczyło. Nukę czeka jeszcze szczepienie na wirusówki i preparacik od kleszczy, za kilka dni. Napiszę wiecej wieczorem. Quote
malagos Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='alina71']Czyli zostaje? Bo mój TZ za chwile rusza z Suwałk i pyta jak ma planować trase.[/QUOTE] taka mam nadzieję................................... Quote
alina71 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Ok przekaze i trzymam za nią kciuki. Bardzo mocno. Quote
monika55 Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 To ja też trzymam. Zaklinam cie Nuka, bądz grzecznym psiakiem. Quote
Lolalola Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Jamniczko Nusi badz dobra i grzeczna-PROSZE:) Quote
Pies Wolny Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='malagos']Nadal mam sie nie martwic, cokolwiek by to znaczyło. [B]Nukę czeka jeszcze szczepienie na wirusówki[/B] i preparacik od kleszczy, za kilka dni. Napiszę wiecej wieczorem.[/QUOTE] Malagos jesteś WIELKA. Quote
malagos Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Rany, kopią u nas na wsi wodociąg i co chwila migają prądem, kurteczka! Rozmawiałam z panią Magdą - sunia początkowo była nieco...zszokowana? Zagubiona? Pierwszego dnia dreptała po mieszkaniu przez godzinę bez przerwy, potem się zlała w przedpokoju. Więc teraz na każde dreptanie w kierunku drzwi jest wyprowadza. Innej traumy nie stwierdzono :) Jak moje inne tymczasowiczki, ze nie siusia przez 2 dni, nie kupka dwa kolejne, nie je - nic podobnego. Ona zresztą i u nas poczuła się jak u siebie. W nocy śpi przy łózku pani na kocyku, włazi na kanapę i fotel (chyba u nas to poznała, bo wcześniej chyba nie była w domu i nie znała zachowań salonowych). Nie chce suchego jedzenia, ale i u nas nie chciała. Ma gotowane. Moze tego Nuce brakowało, ciszy, spokoju, wyłączności pańci jednej i drugiej?......... Reasumując jest raczej dobrze. W poniedziałek mają panie przyjść na fiprexa i obejrzenie nosa, czy się goi, no i brzuszka po szyciu. Quote
Lolalola Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 zuch jamnisia:)ciesze sie,ze jest dobra prognoza na przyszlosc...:) Quote
malagos Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Mam taką głupiutką naturę, ze boję sie myśleć pozytywnie, by nie zapeszyć. .......ale ...... Jutro nie dzwonię, nie myślę, tylko byczę się na leżaku za domem, przy grillu i cieście karmelowym razem z gośćmi (za przeproszeniem, stare pryki, to i chodzenia przy nich więcej niż przy Nuce) :diabloti: Koty nadal, zanim wejdą do domu, robią podchody, zaglądają wyciągając szyje jak strusie zza otwartych drzwi tarasowych, przemykają pod ścianą do kuchni i zaraz uciekają do pokoju na górze. Quote
szafra Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Ja też i z niecierpliwością czekam na wieści od PAŃ! Quote
szafra Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Malagos jak po wizycie u weta i jak Nuka sie sprawuje ???? Quote
Recommended Posts