wenabc Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Zuzia&Snoopy napisał(a):Na naszym osiedlu mieszka chyba siostra Twojej Weny ;) Fajna dziewczynka, masz może więcej zdjęc? ahah tak tak oczywiście zaraz dodam Quote
wenabc Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Collie napisał(a):Witam ;) Wena jest piękna , powodzenia w ćwiczeniu dogfrisbee :loveu: i zapraszam również do nas dzięki wielkie!!! Quote
wenabc Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 collie napisał(a):cudo :loveu: dzieki i wzajemnie:) Quote
wiska Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 wiecej zdjec prosimy! :D a co do wystaw to wszedzie mozna dojechac pociagiem wiec jak dla mnie nie ma znaczenia odleglosc, szczegolnie ,ze nie jest to drugi koniec PL :P :P takze zapraszam do wro :) Quote
Qeeriefire Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Rośnie ślicznotka ;) A jak Wam idzie dogfrisbee , trenujecie sami czy pod okiem szkoleniowca, zaczęłyście jakieś figury czy tylko rzuty dystansowe ? Quote
wenabc Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Collie napisał(a):Rośnie ślicznotka ;) A jak Wam idzie dogfrisbee , trenujecie sami czy pod okiem szkoleniowca, zaczęłyście jakieś figury czy tylko rzuty dystansowe ? Pod moim okiem:D heh figury już zaczynamy jak obroty ale wiesz jeszcze uważam na jej stawy a rosną przecież... ale co mogę jeszcze robic ?? Quote
wiska Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 bordercollie napisał(a):Pod moim okiem:D heh figury już zaczynamy jak obroty ale wiesz jeszcze uważam na jej stawy a rosną przecież... ale co mogę jeszcze robic ?? Nie jestem znawca jezeli chodzi o frisbee.Z mojego doswiadczenia radzilabym Ci przede wszystkim rzucac rollerki, ew rzuty (ale pamietaj ,ze wazne jest aby byly latwe i pies lapal wiekszosc), duuuzo sie przeciagac zeby samonakrecac psa no i pracowac nad szybkimi powrotami z dyskiem. Na twoim miejscu z odbiciami od ciala bym sie wstrzymala. Moze poczytaj sobie figury wymagane na young dogs i porob ktores z nich? Quote
wenabc Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 wiska napisał(a):Nie jestem znawca jezeli chodzi o frisbee.Z mojego doswiadczenia radzilabym Ci przede wszystkim rzucac rollerki, ew rzuty (ale pamietaj ,ze wazne jest aby byly latwe i pies lapal wiekszosc), duuuzo sie przeciagac zeby samonakrecac psa no i pracowac nad szybkimi powrotami z dyskiem. Na twoim miejscu z odbiciami od ciala bym sie wstrzymala. Moze poczytaj sobie figury wymagane na young dogs i porob ktores z nich? ok dzięki a masz do tego jakiegoś linka? Quote
wenabc Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 W którym jest jej najładniej?? A. B. C. Quote
Qeeriefire Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Mi się podoba zdjęcie C ;) Możesz właśnie rzucać rollery lub poćwiczyć multiply segment i zwykłe rzuty dystansowe . Pamiętaj o motywacji Quote
wenabc Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Collie napisał(a):Mi się podoba zdjęcie C ;) Możesz właśnie rzucać rollery lub poćwiczyć multiply segment i zwykłe rzuty dystansowe . Pamiętaj o motywacji Jasne:D Też mi się podoba choć najładniejsza to jest na zdjęciach to Wena:D:D Quote
wenabc Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 wiska napisał(a):poszukaj na latajacepsy.pl Dzięki:) Chcecie więcej zdjęć?? Quote
wenabc Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Collie napisał(a):Pewnie , nie pytaj się nawet :) heh ok spoko:D Quote
wenabc Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 A więc ... robiłyśmy sobie fotki specjalnie dla Was! I na razie to tyle:D Quote
Recommended Posts