wenabc Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 (edited) Wena jest rasy border Collie. Przyszła na świat 18.09.2010r. Wenę jest z hodowli Rudbekia ;) jej przydomek - Buffy Razem probujemy swoich sił w dogfrisbee oraz agility :) A ja mam pytanie czy trzeba caly czas z strony internetowej czy można tezż z pulpitu dodać fotki? Edited November 23, 2013 by bordercollie Quote
Sprytna Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Jaka piękna suńka! I jak miło,również jestem z zachodniopomorskiego :) Quote
kajkoowa Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Bardzo ładna, fajne ma te dwa białe paski na grzebiecie :) Quote
wenabc Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 (edited) Dziękujemy ;) Edited November 23, 2013 by bordercollie Quote
wenabc Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 mam nowy filmik jeśli chcecie pooglądać:cool3: to zapraszamy! [video=youtube;i5w7a02zB_o]http://www.youtube.com/watch?v=i5w7a02zB_o[/video] Quote
wenabc Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Chelsa napisał(a):ba sie tylko z netu isliczna aha dzięki :) Quote
Paulix Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Nie rzucałabym jej piłki w domu na płytkach, jest ślisko, poślizgnie się i będzie nieszczęście. I frisbee też bym nie rzucała, niektóre skoki są niebezpieczne. Quote
Chelsa Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 nie ma zaco piekna z rodowodem? myslicie o agility? Quote
Sprytna Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Jest to suczka z rodowodem jej rodzice są napisani w Galerii zdjęć. Wenę kupiłam z hodowli Rudbekia Buffy... proponuję czytać ze zrozumieniem ;) Quote
wenabc Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Paulix napisał(a):Nie rzucałabym jej piłki w domu na płytkach, jest ślisko, poślizgnie się i będzie nieszczęście. I frisbee też bym nie rzucała, niektóre skoki są niebezpieczne. ok dzięki za uwagę:) przynajmniej się dowiedziałem:) Quote
wenabc Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Chelsa napisał(a):nie ma zaco piekna z rodowodem? myslicie o agility? oczywiście to ja tak myślę:cool3: a czy ona... border to myślę że na wszystko się zgodzi :evil_lol: Ja uwielbiam agi tylko widzę że bardziej jest najarana na frisbee ale myślę że może nie wie o co w tym chodzi i się w tym połapie!:mad: Quote
Paulix Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Wiska, tak, buffy to chyba przydomek? bo jest hodowla rudbekia. Quote
wiska Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Rudbekia to przydomek czyli nazwa hodowli, Buffy to pewnie imie :) Quote
wenabc Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 wiska napisał(a):Rudbekia to przydomek czyli nazwa hodowli, Buffy to pewnie imie :) tak taak :) Bardzo dobrze myślisz:) Quote
wenabc Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Chelsa napisał(a):nie ma zaco piekna z rodowodem? myslicie o agility? tak młoda z rodowodem:) Quote
wiska Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 W pierwszym poscie napisalas: Wenę kupiłam z hodowli Rudbekia Buffy ale poniewaz kolezanka paulix napisala ,ze jest to hodowla rudbekia no to juz latwo wywnioskowac,ze buffy to imie. Musisz koniecznie poprawic nazwe hodowli w pierwszym poscie :) A sunia bardzo ladna! Bedziesz ja wystawiac? Quote
wenabc Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 wiska napisał(a):W pierwszym poscie napisalas: ale poniewaz kolezanka paulix napisala ,ze jest to hodowla rudbekia no to juz latwo wywnioskowac,ze buffy to imie. Musisz koniecznie poprawic nazwe hodowli w pierwszym poscie :) A sunia bardzo ladna! Bedziesz ja wystawiac? Dobrze poprawię choć u mnie pisze ze hodowla to Rudbekia Bufyy ale to może to z jej imieniem. tak będe wysawiać za miesiąc będe już jechała to Piła. Quote
wenabc Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 wiska napisał(a):zapraszam na krajowa do wrocka w czerwcu ;) A co tam się dzieje???? Jakaś wystawa?? Quote
wenabc Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 (edited) wiska napisał(a):wystawa krajowa owczarkow Zdecydowanie za daleko, ale dzięki :) Edited July 5, 2014 by bordercollie poprawka Quote
Qeeriefire Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Witam ;) Wena jest piękna , powodzenia w ćwiczeniu dogfrisbee :loveu: i zapraszam również do nas Quote
Zuzia&Snoopy Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Na naszym osiedlu mieszka chyba siostra Twojej Weny ;) Fajna dziewczynka, masz może więcej zdjęc? Quote
Recommended Posts