Ventora Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Witam, Właśnie się okazało że mamy 1 wolne miejsce + pies na wystawę do Satu Mare w dniu 16-17.04 2 x CACIB. Zgłoszenia są do jutra czyli 27.03!!! Jeśli ktoś ma ochotę na wspólny wyjazd proszę o kontakt pod numerem 791-970-727 link do strony http://www.achrsm.ro/index.php/exhibition/schedule/en Quote
thina Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Witam! Mam wolne miejsce w samochodzie dla 1 osoby + 1 - 2 małe psy lub 1 średni pies do Satu Mare. Wyjazd 15.04 (piątek) z Kielc, Katowic lub Tarnowa. Powrót w niedzielę. Jeśli będzie ktoś zainteresowany to proszę o kontakt tel. 501015510. Quote
ajcka Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 hej .Mamy wolne miejsce na te wystawę,raczej z małymi lub srednim psem. Z Warszawy. info gg 2991302,tel 508761231 Może ma ktoś info o tanim noclegu z psem? Quote
Coyote Ugly FCI Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 CHART AFGAŃSKI JACQUELLA at ERSARI Varius Avis CAC Nirse Raisa CAC, CACIB, BOB -BASENJI GRATULACJE!!! Quote
zanetta Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Iwonka, dziękuję ;) nasza ekipa wraca do domu baardzo zadowolona ... Chart afgański JACQUELLA at ERSARI Varius Avis również na drugi dzień CAC CHAMPION RUMUNII :multi::multi::multi: Basenji Nirse Raisa CAC, CACIB, BOB CHAMPION RUMUNII :multi::multi::multi: Nieco zmęczeni ale bardzo szczęśliwi. Bardzo dziękujemy wszystkim za przewspaniałe towarzystwo na wystawach, szczególne podziękowania dla ekipy "Srebrny Kieł" za dopieszczanie naszej rudej malizy ;) oczywiście gratulujemy sukcesów. Czekamy na resztę rodaków aż się tu pochwalą GRATULACJE DLA WSZYSTKICH Quote
Guest Lotty Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Gratulacje dla wszystkich! Mogę prosić o stawkę pekińczyków? Quote
Siamensis Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 to my sie też pochwalimy ;) Karat,klasa championów,res,cacib,2 dzien cacib,ukonczony ch.rumunii,Joker kl.mlodzieży: 2x cajc,2 x bob junior,BOG JUNIOR, BOB ;) ukończony championat rumunii ;)) Quote
zanetta Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Lotty napisał(a):Gratulacje dla wszystkich! Mogę prosić o stawkę pekińczyków? w katalogu brak przedstawicieli tej rasy Quote
dayda Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 psy młodzież Bonett bride caffe macchiato choose to smile of clear passion thevenet rebelde sin causa pośrednia fabio mediguard ritzilyn hooray henry otwarta hart mediguard johny użytki addison of the hellacious acres bonett bride double decker suki młodzież bonett bride caffe cream zampanzar no time for love pośrednia bonett bride blue moon lolly cream is kara hidalgo'spirit otwarta soulcharisma good to be me tess mediguard użytki burning hot of the famous family messano goes to sunnyfields weteran summertime of the hellacious acres Quote
Krist-Wil Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Gratulacje dla zwycięzców i prosiłabym o stawkę chartów afgańskich, najchętniej z kompletem wyników? Quote
aga616 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [quote name='dayda']psy młodzież Bonett bride caffe macchiato choose to smile of clear passion thevenet rebelde sin causa pośrednia fabio mediguard ritzilyn hooray henry otwarta hart mediguard johny użytki addison of the hellacious acres bonett bride double decker suki młodzież bonett bride caffe cream zampanzar no time for love pośrednia bonett bride blue moon lolly cream is kara hidalgo'spirit otwarta soulcharisma good to be me tess mediguard użytki burning hot of the famous family messano goes to sunnyfields weteran summertime of the hellacious acres dzięki bardzo!!! kurczak, trzeba było jechać;) Quote
katik Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Gratulacje dla wszystkich polskich zwycięzców! Quote
pawelg Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Tych co byli, to poprosze o stawke Bedlington terrierow ;) Quote
Siamensis Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 napiszę jak odkope katalog ;) ale przyznaje,że nie "rzuciły"mi sie w oczy ;)) Quote
irishsetters Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Co trzeba uzyskać aby pies został Championem Rumunii? Np. jeżeli nie posiada żadnego dorosłego Championatu. Gratulacje dla wszystkich zwycięzców :) Quote
Lofty Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='irishsetters']Co trzeba uzyskać aby pies został Championem Rumunii? Np. jeżeli nie posiada żadnego dorosłego Championatu. Gratulacje dla wszystkich zwycięzców :)[/QUOTE] Do uzyskanie Ch Rumuni jest kilka dróg:) 1. Jeśli masz Ch jakiegoś kraju to CACIB na jednej wystawie. 2. Na wystawie Romania Open - CACIB bez potrzzeby posiadania Ch. innego kraju 3 droga najdłuższa - 3 CACe od 3 roznych sedziow w tym dwa na wystawach miedzynarodowych i jedne na kraojwce. Quote
irishsetters Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Ewuś, dziękuję za odpowiedź :) Z tego co czytałam w różnych wątkach to widzę, że sytuacja jest taka jak na Ukrainie, więc każdy uzyskał championat innymi zasadami ;) Interesuje mnie to w jaki sposób pies dorosły, który nie ma żadnego dorosłego championatu może uzyskać Ch.Ro ? Czy wystarczy np. 2 x CAC i 2 x CACIB ? Jakie wystawy wliczają się w "Romania Open" ? Quote
Lofty Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='irishsetters']Ewuś, dziękuję za odpowiedź :) Z tego co czytałam w różnych wątkach to widzę, że sytuacja jest taka jak na Ukrainie, więc każdy uzyskał championat innymi zasadami ;) Interesuje mnie to w jaki sposób pies dorosły, który nie ma żadnego dorosłego championatu może uzyskać Ch.Ro ? Czy wystarczy np. 2 x CAC i 2 x CACIB ? Jakie wystawy wliczają się w "Romania Open" ?[/QUOTE] Romania Open to jedna wystawa w roku tak jak u nas Zw. Polski :) Ja podałam zasady jakie mają :) a to jak można je obejść to już inna kwestia:) która zależy li tylko od tegona jakiej wystawie co zdobędziesz i jak tam działa sekretariat:( Quote
Natula Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 w Satu Mare było tak ze pies który nie ma ani jednego Ch. zdobywajac 2x CAC zostaje Ch.Rumunii młodziezowy również 2x JCAC , nie wiem jak na innych wystawach Quote
Recommended Posts