Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chłopaczek dobrze :)
Nie zjadł nas jeszcze czyli jest ok :cool3:
Nie jest taki straszny, bardzo lubi głaskanie, mizianie, już pomału pozwala się czesać. Nie skacze już na nas, coraz mniej burczy, ale na obcych rzuca się strasznie, najbardziej lubi Darka i jak jest z Darkiem na spacerze to nie pozwala nikomu podejść, pilnuje "Pana" :evil_lol: nawet przede mną, ale jak jest sam bez Darka to mnie lubi, daje się głaskać, nawet sam woła, żebym podeszła i pomiziała :lol:
Do psów zachowuje się obojętnie dopóki inny pies nie zacznie go obszczekiwać wtedy nie zostaje dłużny i też ryknie parę razy:diabloti: z suczkami u nas się bawi, z samcami nie ryzykujemy i nie próbujemy czy się będzie bawił czy zje:evil_lol:
Chłopak cały czas się uczy dobrych manier, nie zawsze mu się to podoba, ale pomału zachowuje się jak na porządnego psa przystało :razz:

Posted

Uzupełniam pierwszy post - wpłaty za cały kwiecień. Nadwyżkę przerzucimy na kolejny miesiąc. Na kastrację benka tak myślę może by jakieś bazarki wystawić, sama nie wiem, ciężko będzie nazbierać z wpłat, biorąc pod uwagę, że nie mamy nawet stałych deklaracji na pełną miesięczną kwotę.

Posted

Nareszcie udało mi się przejrzeć wyciąg z konta za maj. Niestety dla Benka wpłynęło tylko 230 złotych:-(
W pierwszym poście podaję rozliczenie. Bardzo proszę o wpłaty osoby, które deklarowały pomoc, bo w kolejnym miesiącu nie będzie pieniędzy na opłacenie hoteliku....