Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

każdy robi to co lubi :)
a ja się cieszę, że Fridusia w towarzystwie...
Czarodziejko - nie masz czasem zooma w tym aparacie? - mogłabys z okna zbliżenia piesom robić ;)

• Replies 335
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkie mają u Czrodziejki super i robią co chcą :lol: same to same w kupce to w kupce :cool3: w koncu w kupie nie tylko cieplej ale przede wszystkim kupy nikt nie ruszy :evil_lol:

Posted

Zooma mam w komórce, ale jak się zachwycę, to zapominam o tej funkcji. Sokoła to muszę koniecznie na filmiku uwiecznić, jak obgryza gnata. Pół dnia biedak pracuje i stęka nad nim ;)
Frida jest bardzo towarzyska. Kiedy młodzi - Hera i Rafi ganiają się wokół domu, to Frida i Aron truchtem tupają za nimi podszczekując ile się da. I muszę przyznać, że coraz sprawniej im to wychodzi ;)

Posted

Jedno i drugie. Aron charczał na jednej zmurszałej strunie, bo w schronie biedak siedział w syfie i brudzie i pewnie wcale głosu nie używał, a teraz słyszę już brzemienie jego wokaliz ;) Frida szczeka sobie coraz pewniej i przy każdej okazji. Dodatkowo marszczy pychol też przy lada okazji. A truchtanie...cóż, praktyka czyni mistrza ;)

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Piękne ciuszki! Dziękujemy!!!!
Daszeńka ukochana, utulona i wycałowana. Zjadła z apetytem, wyłykała piguły i powarczała sobie na Hercię jak zazwyczaj.

Slonko moje kochane

Posted

Frida jest sunią często harmonizującą i obszczekującą. Ma się dobrze, ale był moment, że czułam, że jest w gorszym stanie - była drażliwa i unikała kontaktu. Leżała samotnie i nie chciała wychodzić na spacerki. Ten stan przeszedł. Teraz grzeje się w słonku i truchta za młodszymi obszczekując ich w zabawie.

Posted

Fridunia obfocona przez APSĘ. Sunieczka unikała hałasu i zaczepek i po obwąchaniu Duka położyła się na słonku. Zdrówko w normie. Negrito, dostałam maila :) Kupię Spirulinę i na pewno Frida i Ząbalek się dzięki niej oczyszczą i wzmocnią.