Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 335
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Negrita8 napisał(a):
:-( smutno Fridusi - nikt do niej nie zajrzał przez 24 h...
mizianki przesyłam sliczna suniu

Za to katarzyna09 wpłaciła dzisiaj dla Fridy 20 zl . Bardzo dziekujemy !

Posted

Frida słonecznie pozdrawia szczekająco i tupająco, bo na spacerku nieco zaszalała w swoim tempie emerytki. Daszeńka strasznie z tą łapką nieszczęśliwa....:( I głuchuteńka....ale też wyszła na spacerek, tak czekała, żeby iść na łąki. Frida zawsze idzie przy mojej nodze i przytula się, kiedy stanę, Dasz gdzieś samotnie z dala od reszty. Tak mi bardzo ciężko, kiedy na nią patrzę....

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Frida słonecznie pozdrawia szczekająco i tupająco, bo na spacerku nieco zaszalała w swoim tempie emerytki. Daszeńka strasznie z tą łapką nieszczęśliwa....:( I głuchuteńka....ale też wyszła na spacerek, tak czekała, żeby iść na łąki. Frida zawsze idzie przy mojej nodze i przytula się, kiedy stanę, Dasz gdzieś samotnie z dala od reszty. Tak mi bardzo ciężko, kiedy na nią patrzę....

ile lat ma Daszeńka? Ona zawsze tak samotnie, czy ostatnio? a ta łapeczka - boli ją?

p.s.
jak ja Ci zazdroszczę tego przytulania Fridusi do nogi, eh...

Posted

zachwyca mnie to zdjęcie z gnacikiem: Friduchna tak obrabia go w skupieniu...
aż się nie chce wierzyć, że 3 tygodnie temu nie wiedziała do czego służy gnacik :crazyeye:

dzięki wielkie Czarodziejko - ten jej błogostan to twoja zasługa :loveu:

Posted

Frida wpakowała się dziś do kuchni i spełniła rolę odkurzacza. Wciagnęła wszystko co było w zasięgu pyska włącznie z kocimi chrupkami z miseczki. Posprzątawszy grzecznie wyszła. Zaoszczędziłam tym samym na prądzie ;)

Posted

Ty powinnaś płacić właścicielom psów za te porządki :evil_lol:
Sokół myje garnki Frida odkurza :diabloti: To teraz przyznaj kto kosi trawniki i kto gotuje ( do tego pierwszego mam swojego typa :lol: )

Posted

No to słucham propozycji? Kogo na kosiarza? Na kucharza? Carmen? Reszta zamieniła by się w cienie. Frida? Kiedy widzi pełne gary idzie jak buldożer - pysk zmarszczony i bierze, co się podeń nawinie - nie daj Boże czyjeś ucho lub mlaskająca kufa ;)
Jest jeszcze jeden, co dołki kopie - Rafi bez łapki kopie jedyną, która mu się ostała. Jego dołki są tak specyficzne, że wiem, komu w doopsko się należy mimo iż Bej bierze wszystko na siebie i wypina klatę. Broni swojej maskotki ;)

Posted

Na kosiarkę posadziła bym Groma, on już ma doświadczenie w przycinaniu drzewek :lol:
Rafi to na budowniczego do kopania fundamentów :siara:

Z gotowaniem już więcej kłopotu :evil_lol: