Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szkielet boksera bo inaczej nazwać nie można :-(

Daliśmy mu imię Boston. Jakie miał do tej pory życie??? Zdjęcia powiedzą o nim wszystko :shake::shake::shake:
Ma około 5-ciu lat. Został wczoraj przywieziony o 23.00 z interwencji od ludzi, którzy go głodzili z miejscowosci pod Warszawą.
To co Germaine zobaczyła......:-(:-(:-( przekracza ludzkie wyobrażenia

Oto boksio

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam normalnie dreszcze na całym ciele,mój rudzielec stary rok chorował na białaczkę,zanim skróciłam jej cierpienia,ale nawet odchodząc nie wyglądała tak jak ten.Kretyni,bestie i nie wiem jak jeszcze ich nazwać,brak po prostu słów :(

Posted

Szkielecika zabrała w trybie interwencyjnym Straż dla Zwierząt i mam nadzieję, że "właściciele":angryy::angryy::angryy::angryy: poniosą wszelkie konsekwencje z tytułu tak wstrząsającego zaniedbania i zagłodzenia psa.

Szukamy domu tymczasowego, który należycie zajmie się boksiem, aby zaczął od nowa wierzyć człowiekowi, że ten już go nigdy nie skrzywdzi :shake::-(

Posted

Boston jest u mnie, byłam z nim dzis znowu w lecznicy.
Przyjechał bardzo odwodniony, więc wczoraj dostał kroplówki, miał mega syf w uszach, badzo długie pazury. Mam bardzo spuchniete łapki od spodu, okazało sie, że ma tęgoryjczyce, larwy z kału przedostały się przez skórę w łapkach do organizmu, musimy go odrobaczać.
Dziś przyszły wyniki krwi, ma bardzo złe próby wątrbowe, znowu dostał kroplówki z lekami osłonowymi na watrobę, jutro musze z nim jechac na kolejne kroplówki, antybiotyki i leki.
Charakter: straszna przylepa, cieszy się cały czas, ogon w ruchu non stop, do zwięrzat super, musi wszędzie zajrzeć i wszystko wiedzieć.
Uwielbia się przytulać, najchetniej ładowałby sie na kolana.
Musi jeśc kilka razy dziennie w małych porcjach karmę Hepatic na wątrobę.
Trzeba go na razie izolowac od psów, przez tę tęgoryjce, ale z akilka dni jak je wytłuczemy to juz będzie ok.