kimiji Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 To jak wtedy przemianujemy Lolka?:D On wtedy, jak Bolek otwierał boks zaglądał tylko ze zdziwieniem przez klapę i patrzał na mnie z niemym pytaniem "co ten pies znowu wyczynia?":D Quote
soboz4 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 po prostu Asystent Wielkiego Houidiniego! Może bedzie trochę trudno go wołać, ale czego się nie robi dla tytułu... Quote
kimiji Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 soboz4 napisał(a):po prostu Asystent Wielkiego Houidiniego! Może bedzie trochę trudno go wołać, ale czego się nie robi dla tytułu... Jeszcze nam tylko brakuje żeby nasz Asystent Wielkiego Houidiniego zaczął przez kraty przechodzić:D Quote
Ojcik Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 No i Bolek wytrzymał:) Dzisiaj jak wychodził z boksu był bardzo zadowolony, coraz ładniej ćwiczy, potrafi już "siad", "waruj", "podaj łapę". Odkryłam dziś jego bardzo pozytywny stosunek do dzieci, czasem je ignoruje, a czasem się bawi, ale jak robi to delikatnie:D. Jest naprawdę cudownym psem. Na spacerze zaskoczył nas deszcz, ale chłopak chyba przez to futro, nawet nie był świadomy, że jest mokry. Bolek to naprawdę bardzo pozytywny pies:) Quote
maciaszek Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Dodałam info o komendach i dzieciach na stronki schroniskowe. Quote
Istar19 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 dobra dziś najpierw Bolek....kochany, puchaty misiu... zarówno z charakteru jak i wyglądu ...to że nie ma domu jest dla mnie nie zrozumiałe...jest taaaki kochany! skory do nauki :) nie wiem...to chyba było skupienie na komendzie turlaj się i samo turlaj się! a potem....Panie i Panowie...gwiazdorski uśmiech Bolesława! sami zobaczcie jak on wpatrzony jest w człowieka.... Quote
Istar19 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 A jeszcze jedno..Bolek potrafi tańczyć!! i jeszcze jeden uśmiech do kamery..albo parówek... I znów trza czekać do czwartku.... Quote
Ojcik Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Dziękujemy za zdjęcia:) Sobota: Boluś coraz bardziej cieszy się z wyjść, pewnie już zakodował sobie daty i godziny spacerków:D. To super psiak, raz pełen energii,a raz leniwy. Gdy jest leniwy przypomina mi Kubusia Puchatka, ociąga się, obraca na plecki żeby go głaskać i "zwalnia swoje tempo pracy". Może następnym razem przyniosę mu miodku:D. Jeszcze kilka zdjęć pięknego:) : PS. Jeśli ktoś byłby tak dobry to prosimy o banerek:). Quote
Istar19 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 banerek powiadasz? mogę zrobić jeśli podobają Ci się "moje" ...na kilku wątkach są :) Quote
Ojcik Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Jasne, że mi się podobają:), z góry dzięki:D Quote
Istar19 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 no to i są...a jak się nie spodobają zrobię inne :) Quote
Ojcik Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Oto, dobrze wam znany, Bolek: Tutaj, z grubsza wyczesany ;) Obserwacja agility pieszczoch: Quote
Ojcik Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Bolek dzisiaj był bardzo grzeczny. Nawet z kotami się dogaduje. Bardzo fajnie się czołga. Bolek wyleżał się troszkę na słońcu: A później słońce tak mu dogrzało, że musiał się położyć w dołku wykopanym przez Lolka, a dołek był tak duży, że cały Bolek się w nim zmieścił. Może troszkę ciemne, ale są: Quote
Ojcik Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Bolek we wtorek idzie do domku:multi: Dom z ogrodem, Bolek będzie mieszkał w domu, ale będzie też miał luz na podwórku :) Państwo byli go dzisiaj zobaczyć, bardzo im się spodobał (wcześniej mieli identycznego psa), ale mogą go zabrać dopiero po świętach... dostałam od państwa paczkę parówek dla Bolka :cool3: (za którą bardzo dziękujemy z Bolkiem) Bolek bez Lolka całkiem dobrze sobie radzi. Tylko troszkę szczekał jak wyszedł z boksu bo bardzo chciał wyjść na polko :), musi biedak wytrzymać do 16.00. Quote
pralinka94 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Super!! dom z ogrodem to jest pewnie marzenie Bolka! :D Quote
miudzioszka Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 To extra, że Boluś idzie do domku i jeszcze z ogrodem, wyszaleje się pewnie, teraz tylko musi do wtorku wytrzymać i potem do domu, bardzo się cieszę :) Quote
Ojcik Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Ostatni spacer:): Wczoraj się nie szkoliliśmy, ale było dużo pieszczot. Bolek chyba bardzo nie odczuł nieobecności Lolka. Był bardzo zadowolony, pewnie już jest świadomy, że czeka na niego nowy domek. Kolejna porcja wiadomości już z nowego domku, we wtorek:D. No to jeszcze zdjęcia: Quote
leonarda Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Świetnie z tym domkiem:) Bardzo się cieszę:) Quote
Recommended Posts