Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gucio napisał(a):
Red mi mowila, ze ma byc jakas aukcja podczas jakiejs zwierzecej imprezy w Skareyszewie. Wiem, ze i chronisko tam ma byc, Aza tez miala na te aukcje jechac !!! Nie wiem komu zostanie wydana itd :shake:
A ten chlopak z Lubelskiego to ten, co doddy odradzala. Jak narazie sie nie odzywa czyli zainteresowanie stracil. Powinien sie pytac. NO nic, zobaczymy, wierze, ze Berta znajdzie super domek!!! Chce ktos moze plan lekcji z Bertą? :lol:

Może mu się ta sterylka nie spodobała?

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O to chodzi, ze sie na nia zgadzal, a sunka miala byc sterylizowana w schronisku, zanim by do neigo trafila, jednak wstrzymam sie z decyzja i narazie szukajmy dalej, moze bedzie lepszy domek ;)

Posted

Gucio napisał(a):
O to chodzi, ze sie na nia zgadzal, a sunka miala byc sterylizowana w schronisku, zanim by do neigo trafila, jednak wstrzymam sie z decyzja i narazie szukajmy dalej, moze bedzie lepszy domek ;)

Kiedy szukałyśmy domku dla "naszej" Diny, skontaktowała się z nami jedna pani, godzinami gadałyśmy przez telefon, maile, przyjeżdżała do kliniki i wychodziła z Diną na spacer, kiedy powiedziałam, że musi jeszcze zostać bo czeka ją sterylka i że na środki antykoncepcyjne stanowczo się nie zgadzam .... zapadła się pod ziemię.

Posted

Ja slekecje przeprowadzam od razu i moje piewrsze pytanie to "czy zgadza sie pan/pani na kastracje?" jesli nie to tlumacze, jak nie dociera to zegnam, jesli sie zgadzaja od razu to pytam o reszte :lol:

Posted

Gucio napisał(a):
Ja slekecje przeprowadzam od razu i moje piewrsze pytanie to "czy zgadza sie pan/pani na kastracje?" jesli nie to tlumacze, jak nie dociera to zegnam, jesli sie zgadzaja od razu to pytam o reszte :lol:

Gucio rozumiem i tak trzymać !!!
usiłuję tylko powiedzieć, że czasami ludzie się zgadzają na sterylkę, próbują nam udowodnić, że są fanastycznymi opiekunami i starają się delikatnie nas przekonać do odwołania decyzji o sterylce, na zasadzie - zobacz jestem taka odpowiedzialna, to po co "kaleczyć" psa.
Ja mam teraz na wydaniu jedną sunię - (czeka na sterylkę) ale dzwoniącym mówię, że jest już po (takie małe kłamstewko, ale zabezpieczam się przed marnowaniem czasu).

Posted

Berta ma domek :multi: :multi: Właśnie dostałam SMSa od tamiczka z informacją, że adoptował ją jakiś facet z dzieckiem. Mam nadzieje, że dobrze trafiła ... Tylko tyle wiem

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jak z dzieckiem to myślę,że rozsądnie podszedł do rzeczy (obym się nie myliła) - no przynajmniej jest bardziej odpowiednim właścicielem niż 19 - latek!

Posted

Witajcie, własnie wróciłam żeby przekazac wam ta super wiadomowsc, Berta ma domek Adoptował ją facet z dzieckiem ok. 10 letnim. Chłopak sie cieszył bardzo że bedzie miec pieska, i wszystkim sie chwalil ze to on go adoptowal. Powiedziałam mu że Berta to Berta ale może jej zmienić imie. Kazałam mu sie nią opiekować i czesto pieścić. Oprócz jej domki znalazły : 2 boksie, dobermanka i inny pregowany ast.

Berta to istny aniołeczek, a nie jakiś pies zabójca jak niektórzy twierdzą, przesiedziała mi na kolanach calą aukcje i caly czas dostawalam agancem w leb bo tak bardzo chciala mnie polizac.

Oby bylo jej dobrze!!!!

Posted

Super, bardzo się cieszę, to cudowna wiadomość :)

Tamiczek, Gucio - nie chciałabym być nuda, ale co ze sterylką, bo chyba schronisko nie zdążyło jej wysterylizować?

• 1 year later...