Guciek Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Ciotka - była, 17 lipca bodajze :) Quote
andzia69 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Aza w pociągu też jest bardzo grzeczna - tylko jak Martyna wychodzi to piszczy bidulka. A jakie było powitanie dziewczyn w moim samochodzie - Aza po szyi i twarzy dawała buzi - śmierdzielek jeden:evil_lol: To mam tylko nadzieję,ze wszystkich ujmie za serce i będzie superkanapową suczyną! lamia - czy wszystkie twoje kontakty w sprawie adopcji gucio dostała? moze jak są dobre domki to trzeba kuż żelazo póki gorące i następne bidusie wyciągać????? Quote
Guciek Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Andzia no zebym mogla to bym jej wcale do tego Skarzyska nie wiozla tylko spowrotem kurs do Falęcic prosto ze schroniska zrobila !!! Mamuska lazi i mowi ze łądna, tacie sie jeszcze bardziej spodobała - zagorzali przeciwnicy AST "bo to psy mordercy i w dodatku brzydkie" !!! Przeciez Azunia to uosobienie psa aniola :loveu: Jak wrazenia ze spotkania z Martyną??? Quote
lamia2 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 andzia69 napisał(a): lamia - czy wszystkie twoje kontakty w sprawie adopcji gucio dostała? moze jak są dobre domki to trzeba kuż żelazo póki gorące i następne bidusie wyciągać????? Dostała te ciekawsze jej wysłałam. W sprawie naszej Diny dalej dzwonią. Dzisiaj jednej rodzinie (właśnie o Dinę pytali) wyadoptowałam rocznego, sktowanego kaukaza. Powiedział, że pies ogonem dziecko przewraca. Sami pojechali go odebrać od tego s ..... . Dziewczyna całą drogę płakała trzymając łepek psiaka na kolanach. Aż się trzęsę kiedy to piszę. Quote
andzia69 Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Gucio napisał(a)::loveu: Jak wrazenia ze spotkania z Martyną??? Mam nadzieję,ze chłopak Martyny równie szybko zakocha się w suczynce co i suczynka w Martynie. Wiem,ze noc przebiegła spokojnie i na razie wszystko OK. Oby tak dalej - nie wiem czy oni razem mieszkają,czy nie bo dziewczyny spieszyły się na pociąg i pewnych rzeczy nie dopytałam. Quote
andzia69 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Bertusia - hopsniemy na dobranoc na górę!!! Quote
lamia2 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Gucio, czy wiadomo już coś w sprawie adopcji? Quote
doddy Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 I co z domkiem dla Bertusi? Jeśli to super dom, sprawdzony to możemy chyba zawieźć sunię do nowego domu. ;) Quote
Guciek Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Zastanawiam sie ciągle nad tym chlopakiem. Niby wszystko OK, ale jednak jakos ten jego wiek (19) :roll: Poza tym zanim ją dowieziemy to musi zostac wykastrowana ;) Quote
doddy Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Eeeeee 19 lat to ja bym nie dawała. :diabloti: Quote
Guciek Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Tez tak wlasnie sie zastanawiam, chociaz sama mam 15 :diabloti: Quote
doddy Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Ja to jestem wredna i nie lubie dawać osobą niepełnoletnim astów. Ponadto ja nawet do dzieci nie lubie ich dawać. :diabloti: Quote
Guciek Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Ciotka mi tez nie? :diabloti: ;) Prosze, jacy ludzie pisza o suczynke z Allegro WITAM. PRZEGLĄDAM SOBIE WŁAŚNIE RÓŻNE AUKCJE I CHYBA ZNALAZŁEM TO CZEGO SZUKAŁEM.A SZUKAM PIESKA. PRZEZ 10 LAT MIAŁEM WILKA ALE NIESTETY ZDECHŁ ZE STAROSCI.DZIECI SĄ BARDZO ZAŁAMANE TYM FAKTEM. MIESZKAM Z ŻONĄ I DWÓJKĄ DZIECI W DOMKU Z OGRÓDKIEM W ŻYRARDOWIE. MYŚLĘ ŻE GDYBY PIESEK TRAFIŁ DO NAS MIAŁBY WSPANIAŁE WARUNKI A NA TWARZE MOICH DZIECI WRÓCIŁBY PONOWNIE UŚMIECH. MAM NADZIEJĘ ŻE MOJA OFERTA JEST NA TYLE INTERESUJĄCA Z PERSPEKTYWY TEJ BIEDNEJ SUCZKI ŻE BĘDZIE BRANA POD UWAGĘ PRZY ROSTRZYGANIU JEJ PRZYSZŁOŚCI. CHCIAŁBYM SIĘ JESZCZE TYLKO DOWIEDZIEĆ W JAKIM WIEKU JEST PIESEK? POZDRAWIAM. Hmmm a od kiedy to w domu sie wilka trzyma? :eviltong: Napisalam, ze im juz podziekujemy ;) Quote
doddy Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Eeeeee bo my gooopie jesteśmy :eviltong: Na drugi raz jak będziemy dawać ogłoszenie to powinniśmy już takie tytuły nadawać: AMSTAFFKA - idealny pies dla dzieci - prawie jak pluszowy miś Nie możesz mieć wilka z lasu, zaadoptuj amstaffa Nie masz czasu, a masz dzieci - wynajmij niankę amstaffa. :diabloti: Quote
Guciek Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Fakt, to powinna byc obowiązkowa regułka przy ogłoszeniach o ASTach :evil_lol: Ludzie to mają tupet, juz sam ten caps spowodował we mnie takie hmmm ... wewnętrzne blee :lol: i zewnętrzne fuj ;) Quote
andzia69 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 oj ciotki - a ja mam dzieci i jak dla mnie to astki są super do dzieci - pod warunkiem,że z nim nie wychodzą na spacer:eviltong: w sumie pana z Żyrardowa można by sprawdzić - są dogomaniaczki z tamtych stron... Quote
Guciek Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Ciotka, ale niestety w schronisku nie mamy dzieci, nie wiem jaki Bercia moze meic do niech stosunek ;) Do mnie jest spoko, ale jednak jestem troche starsza niz male dzieci :lol: Quote
lamia2 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Gucio napisał(a):Zastanawiam sie ciągle nad tym chlopakiem. Niby wszystko OK, ale jednak jakos ten jego wiek (19) :roll: Poza tym zanim ją dowieziemy to musi zostac wykastrowana ;) Tak, tak, przed adopcją sterylka .... co do pana z Żyrardowa, jestem podobnego zdania co andzia69, aby go sprawdzić. Ludzie czasami nie potrafią ładnie wyrażać swoich myśli, a nasza Dina za dziećmi wprost przepada. W Stanch często amstaff pełni rolę opiekuna dzieci. Z 19-latkiem też bym była ostrożna. Quote
Guciek Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Byc moze pojedzie na aukcje do Skaryszewa, rozmawialam wczoraj z Red. Moze znajdzie domek, byle tylko dobry :roll: Ja niestety do Radomia narazie dojechac nie mam jak :( Quote
andzia69 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 gucio - na jaką aukcję???? czy pojedzie z kimś normalnym, kto nie wyda jej byle komu?????:shake: a co z tym kimś z lubelskiego???? Quote
lamia2 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Gucio, napisz coś więcej, co się dzieje z Bertą? Quote
Guciek Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 gucio - na jaką aukcję???? czy pojedzie z kimś normalnym, kto nie wyda jej byle komu????? a co z tym kimś z lubelskiego???? Red mi mowila, ze ma byc jakas aukcja podczas jakiejs zwierzecej imprezy w Skareyszewie. Wiem, ze i chronisko tam ma byc, Aza tez miala na te aukcje jechac !!! Nie wiem komu zostanie wydana itd :shake: A ten chlopak z Lubelskiego to ten, co doddy odradzala. Jak narazie sie nie odzywa czyli zainteresowanie stracil. Powinien sie pytac. NO nic, zobaczymy, wierze, ze Berta znajdzie super domek!!! Chce ktos moze plan lekcji z Bertą? :lol: Quote
Recommended Posts