Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bercia nie wykazuje agresji wzgledem kolegi z boksu doga niemieckiego, daje sie glaskac, nie warczy i nie szczeka. Bardzo fajna, mila i przyjazna suczi z niej :)

Posted

[quote name='Gucio']Bercia nie wykazuje agresji wzgledem kolegi z boksu doga niemieckiego, daje sie glaskac, nie warczy i nie szczeka. Bardzo fajna, mila i przyjazna suczi z niej :)

Kurczę szkoda suni, a jest może allegro i inne fora np. http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl
Przepraszam, że się tak dopytuję ale mam słabość do tych psiaków. Mam u siebie (wśród mojej szósteczki) pitbulla, to najsłodszy i najmilszy rozrabiaka pod słońcem (wyrzucony z samochodu przez poprzedniego właściciela na oczach ludzi).

Posted

Wlasnie napisal do mnie chetny na Berte jednak juz na wstepie zostal skreslony - ma psa a nie chce kastrowac suni, gdyz w przyszlosci za kilka lat chcial by ją rozmnozyc. Masakra!

Posted

Gucio napisał(a):
Wlasnie napisal do mnie chetny na Berte jednak juz na wstepie zostal skreslony - ma psa a nie chce kastrowac suni, gdyz w przyszlosci za kilka lat chcial by ją rozmnozyc. Masakra!

O rany, tak się martwię, a nie dałoby rady wysterylizować jej przed wydaniem?

Posted

Gucio napisał(a):
Byc moze schronisko ja wysterylizuje. Ale tamten chlopak jest z Mysłowic. A jesli schron tego nie zrobi - to bedzie to warunek adopcji.

Oj, to by było dobrze. Ja się strasznie denerwuję gdy wydaję dziewczynę szczeniora.

Posted

Pisalam z chlopakiem, ma amstaffa, psa 1.5 roku, zgadza sie na sterylizacje suczki, mieszka w bloku, ale ma olbrzymią łąkę do wybiegania psów no i las niedaleko. Pokazywał mi fotki. Wydaje sie całkiem OK, jeszcze wybadam go co i jak, ale na razie robi wrażenie bardzo miłego chłopaka :)

Posted

Gucio napisał(a):
Pisalam z chlopakiem, ma amstaffa, psa 1.5 roku, zgadza sie na sterylizacje suczki, mieszka w bloku, ale ma olbrzymią łąkę do wybiegania psów no i las niedaleko. Pokazywał mi fotki. Wydaje sie całkiem OK, jeszcze wybadam go co i jak, ale na razie robi wrażenie bardzo miłego chłopaka :)

Gucio, a skąd jest ten chłopak? jeśli z Wawy to chętnie się do niego przejadę.

Posted

Gucio napisał(a):
Z Chełma bodajze, do Lublina mógłby po nią podjkecha. Moze jacys dogomaniacy sa z tamtych okolic i beda mogli pomoc, poszukam w dogomapie.

No ja to dopiero 1 listopada na groby do Chełma pojadę.

Ale czy napewno wysterylizuje? jest pełnoletni?