Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpadłam wczoraj na szybko do schroniska odwiedzić Ninę. Szukając ją po boksach trafiłam na tę amsatffkę - wygląda na młodą, dosyć przyjazna - nie szczekała a jedynie łasiła się do siatki. To tyle co o niej wiem, jednak licze na pomoc dziewczyn z Radomia w odnalezieniu informacji o niej. Wiem, że 4 lipca jej tam nie było bo jej nie widziałam wtedy. Jest na boksach dla psów agresywnych (co nie oznacza, że taka jest!!!!!) w boksie numer 2 !!! Pomocy !!! Widziałam oprócz niej jeszcze conajmniej 4 inne astowate psy :(

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lamia - była bym bardzo wdzięczna za te adresy! Czy one są sprawdzone, czy trzeba je "przeselekcjonować" ? ;)

Hmmm myślę jak by suczę nazwać - może macie jakieś pomysły? :)))))

Posted

Gucio napisał(a):
Lamia - była bym bardzo wdzięczna za te adresy! Czy one są sprawdzone, czy trzeba je "przeselekcjonować" ? ;)

Hmmm myślę jak by suczę nazwać - może macie jakieś pomysły? :)))))

Po Dinę zgłosiło się ponad 20 osób, część "przeselekcjonowałam" telefonicznie, u części byłam. Kiedy już znalazłam domek dla Diny (220 km od Warszawy), reszty nie sprawdzałam niestety. Ale niejktóre wydają się fajne. W Warszawie możesz na mnie liczyć, ale np. wygląda, że Gdańsk byłby super.
Przebiorę i prześlę Ci na PW.

Posted

Gucio napisał(a):
Lima - w takim razie czekam :)))))

A Berta szuka domku!!!! Ania-tygr. zostala juz powiadomiona ;)

Gucio wysłałam Ci adresy na PW, napisz czy dostałaś?

Posted

Berta czeka!!! Teraz mieszka sobie w fajnym boksie z fajnym wypasionym dogiem niemieckim 8) W karcie nie ma podanych wiecej informacji niż te, które podałam :(

Posted

OOOOO:-o :-o :-o

Bertusia :loveu: :loveu: :loveu:

Nowa do podnoszenia

Hopaj hopaj

A czy masz jakieś info o tym dogu bo to fajny jest piesiak i całowaliśmy sie przez kraty ful wypas:loveu:

Posted

Andziu do tej dziewczyny do ktorej dalas mi namiary, mam rodzine w Siemianowicach wiec daleko do odiwedzin miec nie bede :)
Dziewczyna miala dylemat meidzy jedna a druga, przewaylo to, ze Aza jest spokojniejsza i bardziej zrezygnowana od Berty. No i siedzi tam od marca ....
Aza faktycznie bardziej przezywa schronisko - siedzi w jednym meijscu i tylko głowa kreci, widac ten smutek w oczkach :( a Bercia jest usmeichnieta, chodzi po boksie, nie widac az takiej rozpaczy jak u Azy ...