Guciek Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Wpadłam wczoraj na szybko do schroniska odwiedzić Ninę. Szukając ją po boksach trafiłam na tę amsatffkę - wygląda na młodą, dosyć przyjazna - nie szczekała a jedynie łasiła się do siatki. To tyle co o niej wiem, jednak licze na pomoc dziewczyn z Radomia w odnalezieniu informacji o niej. Wiem, że 4 lipca jej tam nie było bo jej nie widziałam wtedy. Jest na boksach dla psów agresywnych (co nie oznacza, że taka jest!!!!!) w boksie numer 2 !!! Pomocy !!! Widziałam oprócz niej jeszcze conajmniej 4 inne astowate psy :( Quote
andzia69 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 gucio - to po prostu tragedia - astów jest chyba najwięcej wśród psów rasowych i rasopodobnych,koszmar:-( :-( :-( :-( :-( a sunia - pięęęęęknista!!!!! Quote
Guciek Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 Tam jest jeszcze jedna psina tez taka czarno biała!!! i 2 pręgowane!!! i jedna jak by ast z ca de bou zmieszana!! :(((( Quote
andzia69 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 gucio - wrzucaj je na fora astowe bo ja już nie nadążam...:shake: Quote
lamia2 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='Gucio']wrzuce jak zdobede wiecej informacji bo narazie to praktycznie nic o niej nie wiem i widzialam ją ze 2-3 minuty :shake: Mam kilka adresów mailowych osób chętnych do adopcji naszej Diny (http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30794), mogę Ci je przesłać jeśli chcesz. Quote
Guciek Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Lamia - była bym bardzo wdzięczna za te adresy! Czy one są sprawdzone, czy trzeba je "przeselekcjonować" ? ;) Hmmm myślę jak by suczę nazwać - może macie jakieś pomysły? :))))) Quote
Guciek Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Hop! Sunia już na zielonym i niebieskim .... Quote
andzia69 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Bardzo mi przypasowało do niej imię Berta - nie wiem dlaczego;) Dobrze gucio,ze ją wrzuciłaś na fora - moze tam ją ktoś wypatrzy bo z dogo astów to raczej mało kto adoptuje:-( Quote
Guciek Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Tak więc, niech zostanie BERTA :) Zaraz ją wrzucę na stronke schroniska i poprosze dziewczyny o jakieś konkretne informacje o niej :) edit: juz jest http://www.schronisko.radom.pl/?p=productMore&iProduct=123 Quote
andzia69 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 No to Bertusia - szukaj domusia!!!!! Quote
lamia2 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Gucio napisał(a):Lamia - była bym bardzo wdzięczna za te adresy! Czy one są sprawdzone, czy trzeba je "przeselekcjonować" ? ;) Hmmm myślę jak by suczę nazwać - może macie jakieś pomysły? :))))) Po Dinę zgłosiło się ponad 20 osób, część "przeselekcjonowałam" telefonicznie, u części byłam. Kiedy już znalazłam domek dla Diny (220 km od Warszawy), reszty nie sprawdzałam niestety. Ale niejktóre wydają się fajne. W Warszawie możesz na mnie liczyć, ale np. wygląda, że Gdańsk byłby super. Przebiorę i prześlę Ci na PW. Quote
Guciek Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Lima - w takim razie czekam :))))) A Berta szuka domku!!!! Ania-tygr. zostala juz powiadomiona ;) Quote
lamia2 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Gucio napisał(a):Lima - w takim razie czekam :))))) A Berta szuka domku!!!! Ania-tygr. zostala juz powiadomiona ;) Gucio wysłałam Ci adresy na PW, napisz czy dostałaś? Quote
Guciek Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Dostałam, dzięki :)))) Jak dostane więcej info o suczce to poślę maile do nich Quote
lamia2 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Gucio napisał(a):Dostałam, dzięki :)))) Jak dostane więcej info o suczce to poślę maile do nich Bałam się, że coś poknociłam. Trzymam kciuki :razz: Quote
Guciek Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Berta czeka!!! Teraz mieszka sobie w fajnym boksie z fajnym wypasionym dogiem niemieckim 8) W karcie nie ma podanych wiecej informacji niż te, które podałam :( Quote
tamiczek Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 OOOOO:-o :-o :-o Bertusia :loveu: :loveu: :loveu: Nowa do podnoszenia Hopaj hopaj A czy masz jakieś info o tym dogu bo to fajny jest piesiak i całowaliśmy sie przez kraty ful wypas:loveu: Quote
Guciek Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 No niestety o dogu nic nie wiem, mają ogromny burdel w kartach !!! focisze Berty: Quote
andzia69 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Gucio - sorry za pytanie - ale do kogo jedzie Aza i dlaczego nie Bercia? Quote
tamiczek Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Ja robiłam mu fotki i nawet filmik nakręciłam ale to jest u Mileny na telefonie a ona nie ma kabla USB nie wiemy jak to przezucić nie da sie jakos tego posegrgować:-o :-o :-o Quote
Guciek Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Andziu do tej dziewczyny do ktorej dalas mi namiary, mam rodzine w Siemianowicach wiec daleko do odiwedzin miec nie bede :) Dziewczyna miala dylemat meidzy jedna a druga, przewaylo to, ze Aza jest spokojniejsza i bardziej zrezygnowana od Berty. No i siedzi tam od marca .... Aza faktycznie bardziej przezywa schronisko - siedzi w jednym meijscu i tylko głowa kreci, widac ten smutek w oczkach :( a Bercia jest usmeichnieta, chodzi po boksie, nie widac az takiej rozpaczy jak u Azy ... Quote
Recommended Posts