Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale mi miło, dziękuję za cieplutkie przyjęcie...
Trzymam kciuki za wspaniały domek dla suńki i też wierzę, że stanie się to szybko.
Ściskam ślicznotę (ale z umiarem...) i całuję biedną, przerażoną głowinkę.

Posted

Ale mam dobrą wiadomość Cioteczka MagdaH nie zapomniala o Vikuni. :lol:
Przestala bywac na dogo z przyczyn niezaleznych od siebie. Szczególy w ostatnich postach na wątku Czesia.
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/109579-Irokez-z-Orzechowców-MA-SUPER-DOMEK-U-MAGDYH-!!!-[/url])
Podesłałam Magdzie na podany mail dane do przelewu deklaracji na Viki.

Posted

Jak mnie się zdarzy coś takiego, jak MagdzieH, to leżę...
Poczytałam o Irokezie (już bez irokeza), poryczałam (przy pożegnaniach psiaczków) ale ogólnie jest dobrze! Jak kraj długi i szeroki, wszędzie wrażliwi, dobrzy ludzie. Szkoda jedynie, że w mniejszości, niestety.
A Vikuni życzę domku wypisz-wymaluj, jaki trafił się Irokezowi-Czesiowi.
Czas po temu najwyższy!!!

Posted

[quote name='Figunia']Jak mnie się zdarzy coś takiego, jak MagdzieH, to leżę...[/QUOTE]
Mam nadzieje, że moderator jej pomoże. Na wszelki wypadek trzeba mieć kontakt do jakiejś dogomaniaczki - bezpośreni lub telefoniczny czy mailowy.
[QUOTE] Poczytałam o Irokezie (już bez irokeza), poryczałam (przy pożegnaniach psiaczków) ale ogólnie jest dobrze! Jak kraj długi i szeroki, wszędzie wrażliwi, dobrzy ludzie. Szkoda jedynie, że w mniejszości, niestety.
A Vikuni życzę domku wypisz-wymaluj, jaki trafił się Irokezowi-Czesiowi.
Czas po temu najwyższy!!![/QUOTE]
Wątek Czesia jest super zwlaszcza odkąd zaczęła prowadzić go Magda. :lol: Ma takie "lekkie pióro". :lol: Można sie tam pośmiać i uronić łezkę.

A dom Viki bardzo by się przydał :kciuki:

Posted

czasem to już śmiać mi się chce z siebie.
Za wszystkie pieski trzymam kciuki o każdym mogłabym napisać, że jest wyjątkowy i zasługuje na wspaniały dom.
No i piszę tak, bo w rzeczywistości każdy z nich zasługuje na dobre, godne życie. Biały, rudy, czarny i w łatki. Cały, zdrowy, młody, wesoły i ten połamany, stareńki i po przejściach. Każdy!

Vikunia znajdzie dom. Oczywiście, co robię? Trzymam kciuki...;)

Posted

Kochani, witam po dłuuuuugiej nieobecnosci, dzięki ludziom dobrej woli, forumowiczom ogrodnikom, udało mi się zalogować na Dogo i wrócić do swiata żywych (Roma i Dino, nie byłoby mnie tu bez Ciebie, będę Cię wielbic na obu forach, oby Twoja fauna futrzana nigdy nie zaszczała na śmierć Twojej flory ogrodowej :grins: ). Jest tak jak Barb pisze, mam deklaracje na Viki i juz nadrabiam zaległości, zaraz poczytam o Zahirze, bo też deklarowałam, ze dorzucę jak będzie w DT lub hotelu.

Posted (edited)

[quote name='MagdaH']Kochani, witam po dłuuuuugiej nieobecnosci, dzięki ludziom dobrej woli, forumowiczom ogrodnikom, udało mi się zalogować na Dogo i wrócić do swiata żywych (Roma i Dino, nie byłoby mnie tu bez Ciebie, będę Cię wielbic na obu forach, oby Twoja fauna futrzana nigdy nie zaszczała na śmierć Twojej flory ogrodowej :grins: ). Jest tak jak Barb pisze, mam deklaracje na Viki i juz nadrabiam zaległości, zaraz poczytam o Zahirze, bo też deklarowałam, ze dorzucę jak będzie w DT lub hotelu.[/QUOTE]

Witaj Magda z powrotem na Dogo:lol:

Edited by barb
Posted

zaglądam do Vikuni zbrojeniówki. I mam nadzieję, że wkrótce doczekamy się chwili, kiedy będzie to Vika - Szczęśliwy Brojący w Domu Pies...
Taka drobna zmiana, ze zbrojeniówki w zbrojnichę - oby jak najszybciej :lol:!!!

Posted

Figunia napisał(a):
Trzymam kciuki za jeden upragniony- właściwy telefon...

Pewnie nikt nie dzwoni bo Sunia2000 coś by napisała ale ogloszenia caly czas odświeżam, gdzie tylko to mozliwe.

Ładnie się sprzedaje bazarek dla Viki - warto zajrzeć - kosmetyki juz od złotówki.:lol:

Posted

Przytulam Vikunię a przy okazji, prośba o pomoc w wizycie PA w Trzebnicy. Wklejam info:

Witam! Szukam kogoś do wizyty przedopcyjnej dla Łatka... Może znasz kogoś w Trzebnicy? Psiak miałby super dom, to jedyny który w ogóle jest na niego chętny, ale jednak odległość zmusza mnie do sprawdzenia domu zanim Łacia oddam.. Może masz tam kogoś znajomego?

To psiak z tego wątku:
http://www.dogomania.pl/forum/thread...%C5%BCmy-mu%21