Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sunia2000']Nie wiem czy wiosenną przy naszej pogodzie - ciągle jesień:(
Przepraszam was i Vikunie, bo trochę mnie tu nie było, ale trochę mi spraw się nagromadziło:/
Dziękuje serdecznie za czerwcowe wpłaty cioteczce sharce, Marudzie, Mruczce i Kocurkowi - w 1 poście zaktualizowane finanse Vikuni:)[/QUOTE]
Na Podkarpaciu dziś wreszcie sloneczko ;) a jak we Wrocławiu ?

Posted

[quote name='barb']Na Podkarpaciu dziś wreszcie sloneczko ;) a jak we Wrocławiu ?[/QUOTE]
Rano troszkę świeciło, chwilę temu była burza i pokropiło. Obecnie - pochmurnooo...

Posted

[quote name='Korenia']Rano troszkę świeciło, chwilę temu była burza i pokropiło. Obecnie - pochmurnooo... Korenia, może tego uśmiechniętego piesia ze swojego awatarka zglosisz do bazarku - konkursu z nagrodą ?:lol:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/244133-Szukamy-najdłuższego-najszczęśliwszego-psiego-jęzora_na-Truflę_do-10-06-g-24-00
Viki też ma usmiechnięte fotki z wywalonym ozorem, moznaby ją zaprezentować ;)

Posted

[quote name='Korenia']Rano troszkę świeciło, chwilę temu była burza i pokropiło. Obecnie - pochmurnooo...[/QUOTE]
Rano trochę bardzie świeciło, zdążyłam sobie ramiona opalić w schronie:) Nie wiem tylko na co była ta burza:D

Posted

[quote name='barb']Korenia, może tego uśmiechniętego piesia ze swojego awatarka zglosisz do bazarku - konkursu z nagrodą ?:lol:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/244133-Szukamy-najdłuższego-najszczęśliwszego-psiego-jęzora_na-Truflę_do-10-06-g-24-00
Viki też ma usmiechnięte fotki z wywalonym ozorem, moznaby ją zaprezentować ;)

Mam trochę takich zdjęć, muszę wybrać najładniejsze bo inaczej bym poszła z torbami:)

Posted

[quote name='sunia2000']Mam trochę takich zdjęć, muszę wybrać najładniejsze bo inaczej bym poszła z torbami:)[/QUOTE]
Dziękuję w imieniu Trufli za zakup cegielek:multi:Ale Vikunia musi się na bazarku pokazać koniecznie :lol:

Posted

[quote name='barb']Dziękuję w imieniu Trufli za zakup cegielek:multi:Ale Vikunia musi się na bazarku pokazać koniecznie :lol:[/QUOTE]

Po wypłacie jestem to moge zaszaleć:) Przynajmniej raz w miesiącu:) Przejrzę później zdj Vikuni i jakieś wynajdę:)

Posted

[quote name='barb']Glosowanie 11 i 12.06 - zupelnie za darmo ale mozna oddać tylko jeden głos :lol:[/QUOTE]

mamo, ale ja ciężkie warunki postawiłam w tym konkursie...

Posted

[quote name='sunia2000']Vikunia bierze udział w konkursie na najładniejszy jęzorek, zapraszam do głosowania, to nic nie kosztuje:)
Tutaj wątek konkursowy:http://www.dogomania.pl/forum/threads/244133-Szukamy-najdłuższego-najszczęśliwszego-psiego-jęzora_na-Truflę_do-10-06-g-24-00

[quote name='barb']Glosowanie 11 i 12.06 - zupelnie za darmo ale mozna oddać tylko jeden głos :lol:

[quote name='sharka']mamo, ale ja ciężkie warunki postawiłam w tym konkursie...

[quote name='barb']Fotka konkursowa :lol:

Gdzie się podziały wszystkie Ciocie od Viki ? Głosowanie !!!

Posted

[quote name='Zosia123']Szkoda, że Viki nie wygrała...[/QUOTE]

Nie wygrała, ale była prawie druga:) Dziękuje serdecznie wszystkim, którzy glosowali za jęzorem Vikuniowym:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

sunia2000 napisał(a):
Nie wygrała, ale była prawie druga:) Dziękuje serdecznie wszystkim, którzy glosowali za jęzorem Vikuniowym:loveu:

Nie prawie druga - lecz druga :multi: Były trzy zaszczytne drugie miejsca :lol::lol::lol: