sharka Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 barb - nie myli się tylko ten, kto nic nie robi ;) głaski dla Viki przesyłam :) Quote
Figunia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Vikunia, co tak cichutko u Ciebie... Choć podrzucę suńkę kochaną i domek przywołuję! Quote
Figunia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 wciąż zaglądam z nadzieją, że ktoś da Jej dom i dobre życie! Quote
Figunia Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 tak cichutko u suńki grzecznej i kochanej. Głaszczę Vikunię i trzymam kciuki za szczęśliwe życie w kochanym domku... Quote
sunia2000 Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 Zaniedbałam trochę Vikunie, ale miałam pełno roboty i tylko zaglądałam na chwilę na dogo przez ostatnie dni:( Ale już nadrabiam i miziam wirtualnie kochaneczkę:) Quote
Kocurek Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Cioteczko czy wplynela moja stala..?Pytam dlatego,ze z banku ktorego kolezanka robi mi przelewy czasem cofaja je z powrotem..... Quote
barb Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Figunia']i dziś pogłaszczę Vikunię...[/QUOTE] [quote name='iwoniam']i jak i jak? Figuniu? napisz...[/QUOTE] Iwoniam, to niestety tylko wirtualne głaskanko... Quote
sunia2000 Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 [quote name='Kocurek']Cioteczko czy wplynela moja stala..?Pytam dlatego,ze z banku ktorego kolezanka robi mi przelewy czasem cofaja je z powrotem.....[/QUOTE] Wpłynęło - dziękuje:loveu: Za ten miesiąc wpłynęły od Kocurek, Mruczki,sunia2000 i wcześniej wpłacone z góry od barb i sharki:) Jeszcze nie ma ich w rozliczeniu, zaraz poprawię:) Quote
Figunia Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='iwoniam']i jak i jak? Figuniu? napisz...[/QUOTE] No właśnie, NIESTETY, tylko wirtualnie Vikunię pogłaskałam. Ale za to bardzo serdecznie... Quote
sunia2000 Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 W 1 poście aktualne rozliczenie finansów Viki - dziękuje za wrześniowe wpłaty barb, sharce, Kocurek i Mruczka:loveu: Niestety nie dotarła deklaracja od cioteczki Marudy666, ale może jeszcze dotrze:) Na razie z finansami dobrze, ale mógłby w końcu zadzwonić ten telefon:( Na bieżąco jej odnawiam ogłoszenia, za co też dziękuje cioteczce barb, która równiez trzyma rękę na pulsie:) Quote
Figunia Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 zaglądam do Vikuni z nadzieją na dobry domek jeszcze przed zimą... Quote
Figunia Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 i znowu witam suńkę i zaciskam kciuki, by ktoś się w niej zakochał... Quote
barb Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 a ja wysłałam swoja mini deklaracje za pazdziernik dla Vikuni Quote
barb Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='Figunia']zaglądam do Vikuni z nadzieją na dobry domek jeszcze przed zimą... [quote name='Figunia']i znowu witam suńkę i zaciskam kciuki, by ktoś się w niej zakochał... tez marzę o domu dla niej... Quote
sunia2000 Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Dziękuje barb za wpłatę:loveu: Aby móc obsługiwać konto Vikuniowe muszę mieć takie małe urządzonko, które mi się zepsuło. Naprawić go mogę na drugim końcu kraju, więc to szybko nie będzie miało miejsca:( W związku z tym prosiłabym o podawanie kto, kiedy i ile wysłał na konto Vikuniowe, żebym miała rozeznanie. Nie mam dostępu do szczegółowych danych od 28.09, więc jeśli ktoś wysyłal cos po tym terminie to proszę o informacje- z góry dziękuje:lol: Quote
Kocurek Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Melduje,ze w piatek poszla stala na Vikunie:) Quote
Recommended Posts